Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/ШахМаран/Проекти и Колеги /Тема 5

• 34 121
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
https://twitter.com/memo_spm/status/1620111259634114560?s=19

Афра рекламно лице на Гарниер

# 106
Представяте ли си така както я е хванал под ръката, за да я подкрепи, защото тя всеки момент ще рухне и я заведе в конака. А там изненада - Пело седи на техния диван и подсмърча!

# 107
Представяте ли си така както я е хванал под ръката, за да я подкрепи, защото тя всеки момент ще рухне и я заведе в конака. А там изненада - Пело седи на техния диван и подсмърча!
Със сигурност Пело ще е там ,защото и нея той я натресе в конака .

Всичко с което се е захванал , 'се го е оплескал ,дори и собствената си женитба ...........

# 108
Джули, и аз мисля, че изглежда пречупена. Освен за баща си, според мен, тя се притесни много и за Ферит. Въпреки всичко, тя винаги се е притеснявала за него, още от първата брачна нощ. Това ѝ дойде вече в повече. За един ден какво ли не преживя - идването на Пелин, пресата от всички страни, че Ферит я обича, дядката с неговите внуци, простотиите на Ферит, упреците на вечерята, че не е дундуркала мъжа си, и за капак товара от страха за живота на Кязъм и Ферит вече я е смазал. Да не говорим какво преживя предишния ден...

Пречупена  и някак примирена Unamused

# 109
  • Яко в Матрицата...
Всичко с което се е захванал , 'се го е оплескал ,дори и собствената си женитба ...........

Всичко оплеска, съгласна съм, освен това Joy Избра тази, която му хареса.

# 110
Може би няма да му прости с една целувка и с едно "за теб бих умрял" без да види действия.
Ще ми се да го подложи на тестов период, да му определи граници и да се докаже пред нея.

https://twitter.com/i/status/1620108629671288832

Много хубаво видео на Сейран от Т, даже Афра е отговорила.

Последна редакция: вт, 31 яну 2023, 14:33 от Linasss

# 111
Афри за Гарниер

# 112
Значи, на мен фрага ми хареса. Защото за първи път от доста има някакви нормално изразени и изписани чувства по лицата на ГГ, а не налудничаво подскачане и крещане.
Дедото нападна Сейран със същото озлобение, както преди Кязъм.
Очевидно, че там е, който не е моя кръв е аут.

# 113
  • София
А представяте ли си Ферит да се беше прибрал от срещата с Кязъм бей и да завари на дивана Юсуф или Ефе, строен до Пело. Smiley Как ли щеше да реагира наш Феро на тази черворка белот? Пело и Ферит на леглото, Юсуф и Сейро - на дивана. Идилия! Sweat Smile

Между другото забелязахте ли разликата между млад и неуравновесен мъж, и такъв с опит, професия и знаещ какво иска? Разговорът Ефе-Ферит в ресторанта. Евала на Ефе, не трепна!

# 114
# 115
И съгласна и не съгласна съм.
Прекали с това че докара Пело в стаята им но това му е начина да я опази за него
Въпрос аз се виня за състоянието в което е Пело...
Ферит е тежко биполярна личност говори се за словестния му език на насилие точно каквото прилагат удома у тях - унижение.Кязъм е прав и то много по тази тема за Шивача му
Мама и тати нищо не са свършили като хората изпуснали са го или той си има също някакви мечти и не му дават да ги осъществи?
Дядото мазен като баница с престояло олио.
Не съм съгласна че не обича Сейран бясна съм му за Пелин и всичко но той защото я обича го направи всичко.
Ферит е не кадърен в това обаче и се получава лошо.
Сейран за него е ново и не познато. Нека не забравяме как ги ожениха.
Освен това нещо което е доказано в реалния живот - Този който най-много обича най-много наранява. Ферит до сега е имал сумати играчки и едно свикване
Което не говори много аферим и за положението им с Пелината.
Единственото което може да стане да се опомни той изправяйки се пред сърцето си е тя да му отмъсти с неговите камъни по главата.
Спи с него излъгвайки го....
И после му оставя документ за развод
Само това ще го докара на себе си иначе ще е не кадърен в сърцето си като скъпия си баща и дядо си.
Сейран пък го удря и бута все едно е...
Точно поведението на Кязъм което е видяла го налага върху него добре че до сега не е изяла шамар както го посещават от кораба майка...

# 116
  • Яко в Матрицата...
Мише Hands Thumbsup
Ефе не е само име, той е постигнал нещо и има на какво да почива самочувствието и увереността му в себе си. Може и той да чапкънин, но може да се похвали с нещо извън чапкънството. Докато наш Феро освен фамилията си, за чиято известност няма никакъв принос, няма нищо. Изгуби ли я и Пело няма да го иска...

# 117
  • София
Не знам каква му е диагнозата на Ферит, но Мерт играе брилянтно. Как си променя погледа като влиза във фаза, някак си наклонява главата на едната, после на другата страна, пипа се за челото и задължително с два пръста минава под очите си (все едно бърше сълзи) и от това състояние в един момент започва едни смях, на моменти плашещ за мен.

Мише Hands Thumbsup
Ефе не е само име, той е постигнал нещо и има на какво да почива самочувствието и увереността му в себе си. Може и той да чапкънин, но може да се похвали с нещо извън чапкънството. Докато наш Феро освен фамилията си, за чиято известност няма никакъв принос, няма нищо. Изгуби ли я и Пело няма да го иска...
Точно. Той и Ефе е чапкън, но направо се възхитих на държанието му и си казах "ако Ферит беше на мястото на Ефе, щеше да му скочи на бой".

# 118
Той Ефе е с 20 годинки отгоре. Колко ли чужди жени е оправил по пътя си и колко ли са му се репчили, едно зайче ли ще го трогне.
Образа на Ефе съм на 100% сигурна , че не е за добро. Никой мъж ( особенно гонещ петдесетака)  не се заема да оправя живота на бедни 19 годишни момичета без да има такса Wink

Последна редакция: вт, 31 яну 2023, 15:53 от Ela1

# 119
То не е много голямо постижение да изглеждаш по- сдържан, възпитан и хладнокръвен от Феро Joy
За, толкова успял мъж и над нещата, колкото го играе, ми изглежда прекалено зациклил на този договор... Ще кажеш, че е въпрос на живот и смърт Smirk Нещо ми е гнило в него, но... Дано наистина има кауза, за която Сейран да работи, да не е само примамка... Тя още не е подписала, но той има видео с благодарности от децата.

Общи условия

Активация на акаунт