Дядо Коледа при нас пристига и на малкото АВГУСТинче намига!

• 8 538
  • 273
  •   1
Отговори
# 60
  • гр.София
Здравейте! Това за поркащите мацки-много точно казано!Днес бях на женски купон.С 4 приятелки редовно се събираме в едно кокетно ателие-на винце ,мезета и хахо-хихи. Мно-о-ого сме шумни.Миналата година пробвахме в заведение, но салонната управителка през 10 минути идваше да ни моли за тишина,накрая ни изпратиха с огромно облекчение. Така приключихме завинаги с публичните изяви.Даже мъжете ни се сащисват,като попаднат на сбирките ни.
Докато бях навън,София пощурила двамата мъже вкъщи и само след втория час се наложи да се изстрелвам обратно-умирала от глад( а аз бях оставила мляко),боляло я коремчето,плачела неудържимо...Връщам се- в шишето има още мляко.Тя ме вижда и спира да реве,маймуната!Давам й да суче-прави блажено две-три глътки и почва да се озърта любопитно. Няма и помен от бедното гладно дете. Права е Lorexa-имаш ли деца,винаги си на педали. Но без децата ни светът ще е тъжен и непълен.
 За Коледа-marisha го е казала много хубаво.Присъединявам се и ви пожелавам вълшебни мигове с любимите хора
                         (Ама, хей,да не захаросаме много темата тия дни! Иначе аз сладичкото си го уважавам-по възможност,под формата на  едни шоколади в лилави опаковки и с много крави Wink)

bdbaloniЧестит Рожден ден, Aila!  Пожелавам ти през идната година ето тези две неща:

хем така: newsm64

хем така: 1dating

# 61
  • софия
Айла,Честит рожден ден!Много здраве,късмет и любов   bouquet!

# 62
  • София
Aila, честит рожден ден! Пожелавам ти да бъдеш здрава и много обичана, а малките да те слушат и да те радват!

Душето, дано баща ти да се оправи по-бързо!

Аз също се радвам, че ви има  Hug Обичам ви по някакъв странен, виртуален начин.  Laughing

Момичета, пожелавам ви да изкарате една прекрасна Коледа с вашите семейства и дечица!

П.П. Ето ви малко идеи за късмети за питка или баница: тук и тук  

Последна редакция: нд, 24 дек 2006, 08:51 от elen@

# 63
  • софия
Как се прави питката за Бъдни вечер  Praynig Praynig Praynig?

# 64
dani777k, брат ми я прави така Mr. Green: брашно+вода се размесват докато стане тесто, добавя се 1/2 п мая, разтворено в топла вода (но не гореща) покрива се с кърпа и се чака да втаса. Ако имаш време го премесваш още един път и пак чакаш малко. После в тава с олио и брашно на дъното и след като се изпече се намазва и отгоре с олио (за да стане хрупкава), дупчи се на няколко места и се завива с влажна кърпа.

Aila, честит рожден ден! Много здраве и усмивки!

Dusheto, стискам палци баща ти да се оправи бързичко. Praynig

# 65
  • София
Айла,честит рожден ден.Пожелавам ти да си много горда мама и безумно обичана жена и дано целия ти живот е толкова светъл,колкото и датата,на която си родена!!!

На всички останали мами-весел празник и много щастливи усмивки и подаръци(все пак и ние сме хора)в святата нощ!!!

# 66
  • у дома
  ura Aila ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   ura Бъди най-обичаната майка и жена, много здраве и късмет ти желая  newsm51 Нека твоите желания бъдат мои пожелания!   Gift

Честити месечинки на Мария - Магдалена на мама Neli_na и Камен на мама navramova  baby_neutral  baby_neutral

Още веднъж да ви пожелая на всички приказна Коледна нощ с малките ни съкровища!  Tada

# 67

[color=red]  Aila, честит рожден ден! Много здраве и късмет и нека това е хай-хубавата  Бъдни вечер от многото, които предстоят за напред.[/color]
 И не забравяйте, че каквото си пожелаете на Бъдни вечер се сбъдва.

# 68
  • у дома
Как се прави питката за Бъдни вечер  Praynig Praynig Praynig?

ето така майка прави содена питка Mr. Green :

1 кофичка кисело мляко + 1 чаена лъжичка сода, 1 равна супена лъжица сол,  1/2 чаена лъжичка захар, 1/2 чаена лъжичка оцет, 1 яйце и 1 супена лъжица олио, 1кг брашно (колкото поеме).

в една тава правиш гнездо от брашното, изсипваш горните продукти и започваш да замесваш. прави се топка от тестото, правиш две резки отгоре с нож и оставаш да втаса 30 минути. премесва се, намазва се с жълтък и се пече. после също се завива с влажна кърпа.

# 69
                                  ЧЕСТИТ  РОЖДЕН  ДЕН , АЙЛА  !!!

ПОЖЕЛАВАМ ТИ ВСИЧКО, И ИСКАМ ДА СЕ СБЪДНЕ !!!

Gift newsm38 newsm67

На всички вас пожелавам  много ,много здраве...........Здрави и усмихнати дечица ..........

Радост,спокойствие и обич..........

# 70
АILA ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛИЧКА -ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ   bouquet  bouquet  bouquet
Dani  777 и ние харесахме за подарък на Даяна "люлка-проходилка",но понеже беше свършила си я поръчахме и ще я имаме за Нова година Laughing
Довечера чакам да дойдат мама и тати да празнуваме,сега ставам за да вкарам къщата в ред Mr. Green

МОМИЧЕТА ПОЖЕЛАВАМ ВИ ВЕСЕЛА КОЛЕДА И НЕКА ВСИЧКО ЗА КОЕТО МЕЧТАЕТЕ ДА ВИ СЕ СБЪДНЕ!  Hug newsm44 newsm10

# 71
blanc и на мен ужасно ми се ходи на женско парти, но за съжаление половинките на най-добрите ми приятелки са мноооггоо ревниви и рядко ги пускат да излизат сами #Cussing out #2gunfire, а на мен ми омръзна да обяснявам, че това НЕ е нормално.

Мами, незнам дали ще мога да се включа по-късно, затова ви пожелавам:

ПРЕКРАСНА И НЕЗАБРАВИМА ПЪРВА КОЛЕДНА ВЕЧЕР С МАЛКИТЕ НИ СЛАДУРЧЕТА (ооппс, за малко да забравя и татковците Mr. Green)!!!

# 72
  • у нас
Честит Рожден Ден АILA
Желая ти много здраве,късмет и любов

# 73
  • у нас
На всички вас момичета,на вашите бебчета и семейства,желая Весела и вълшебна Коледа и много сбъднати мечти

# 74
Честит Рожден Ден, АILA!

Пожелавам ти здраве, щастие, любов и късмет. Много радости край семейното огнище.

Честити месечинки на Мария-Магдалена и Камен.

Содена питка
взети са от форума:

"Слагам в купа две шепи брашно и правя кладенче в средата. Слагам 1 равна сл сол, 1 сл оцет и 1 сл олио.
В една кофичка кисело мляко слагам 1 чл сода за хляб и бъркам докато шупне.
Прибавям киселото мляко в купата и замесвам меко тесто - мама ме е учила, че тестото на пипане трябва да е меко като меката част на ухото.
Оформям питката, замушвам късметите и пека в загрята фурна."

и другата, която вероятно ще направя аз, нищо че не е содена:

1 ч.ч. прясно мляко;
1 яйце;
1/2 пакетче мая'
2 с.л. олио;
2 с.л. захар;
щипка сол;
брашно.

В леко затопленото мляко се разтваря маята, прибавя се предварително разбитото яйце, олиото, захарта и солта. Оставя се да втаса и след това се омесва меко тесто. На дъното на тава се поръсва брашно и се оформя питка с височина 2 см. Парата се скрива вътре в тестото, отново се оставя да втаса и се пече на умерена фурна.

Общи условия

Активация на акаунт