Дядо Коледа при нас пристига и на малкото АВГУСТинче намига!

• 8 515
  • 273
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте мили мамчета Party
   Много рожденици тези дни.
         newsm59Честит Рожден Ден на всечки мънички и големички,да сте много здрави и щастливи! newsm51
   На всички болнички бързо оздравяване.  bouquet
 Нямам време да пиша,но ви чета и се надявам новата година да я посрещнем с усмивки и без болести PraynigНаско тези дни е сърдит и аз също.Май и двама ни ни мъчат зъби.Расте ми един мъдрец и чак ушите ме болят smile3514и ми е много нервно.И Калгала на детето използвах Mr. Green
    Пак ме вика мъника.Весело посрещане на НГ.и през идната да бъдем много здрави,всичко друго само ще си дойде Two Hearts  love001

# 271
Здравейте и от нас!

Честито на всички празнуващи!

Аз съм много доволна днес, защото от утре ще почивам 4 дена( чак на 4-ти съм на работа) и ще мога да си гуша малкото човече Laughing
Иначе Вики е добре- баба й, която я гледа беше болна и се разкарваше с една маска по цял ден и май овладяхме положението. Praynig
Искам да пожелая на всички Весела Нова Година ,само приятни емоции,много усмивки и здрави и послушни бебчета!

Шефа каза да си ходим, така че аз се изтрелвам да си видя бебчо и таткото! Mr. Green

# 272
Здравейте,мили мами!
Честитя на всички празнуващи рожденните дни и месечинките...!!! newsm59 Gift newsm67
Пожелавам на всички които ги мъчат разни болежки-бързо да им минава всичко!!!!!!
Пожелавам много сила и самообладание на Душето!!! newsm17
На всички,на които по някаква причина не им е празнично на мен също пожелавам да ни дойде малко настроение и да отпразнуваме щастливо идването на новата година..!!!! sohappy  superuu newsm35 nuts
И на всички пиещи майчета пожелавам на 1-ви да се събудим така smile3517,като Европейски зомбита.... Joy Joy
Много обич и здраве ви изпращаме двечките с Мартина...........
Ние май ще имаме гости утре-приятелите на таткото,така че почвам да се приготвям........
Бебка днес заспа в 14.30 и още не се е събудила.... #Crazy-това за пръв път ни се случва да спи следобяд 3часа.........Чудя се да я будя ли,да я оставя да си спи ли....... newsm78

# 273

Общи условия

Активация на акаунт