Дядо Коледа при нас пристига и на малкото АВГУСТинче намига!

• 8 538
  • 273
  •   1
Отговори
# 45
Привет на всички!
Благодаря за топлото посрещане!
Честит празник на малката Чавдара!balloon

Весела Коледа Ви желаем от сърце с мойто малко слънчице!
Това ще е най-святата и топла Коледа! Първата ни с нашите рожби! Така жадувана и бленувана...и най-после реалност....Вече не сме сами...Ние сме трима гушнати в тихата нощ, зареяли поглед в небето, към звездичките, към вълшебните първи моменти от живота на едно ново, чисто и невинно същество...
Да ви е Весела и Щастлива тази Коледа, озарена от най-прекрасния подарък на света - усмивката на нашето детенце!
Пожелавам на всички, сърцата ви да се изпълнят с радост и любов и нека това, което ви е натъжавало да си остане там, в миналото. Радвайте се и се веселете, на вратата някой чука...Коледа е вече тука  Close-mas:
 lalalala

# 46
  • у дома
Здравейте мами  Hug
Честити месечинки на Чавдара на мама Обърквация  baby_neutral  bouquet и на бебките на мама pepinka  baby_neutral
Днес ходихме с Ния на пазар, после само аз излезнах да донапазарувам подаръци (тя трябваше да хапваLaughing За съжаление не успях да поръчам календари със снимка на Ния  Sad но утре сутринта и това ще свърша  Peace Татито е запалил камината и е едно такова хубаво и уютно вкъщи  Blush Heart Eyes
dusheto, съжалявам за баща ти. Стискам палци скоро да го изпишат жив и здрав  Praynig  Мама Дидка на бебе Влади, ние мисля, че сме от високите дами, засега сме цели 65 см  Mr. Green Таткото каза, че ще наблюдава развитието на Влади с интерес  Joy Наденце и умната  Mr. Green ROZI24, дано не е нищо сериозно  Praynig Благодаря на всички за пожеланията!   bouquet

Желая ви Приказна Коледна нощ! Най-милите и прекрасни подаръци вече ги получихме! Нашите слънчица ще огряват коледните и новогодишни празници!  newsm51

# 47
Здравейте мами!
   Ех,и първото зъбче вече е факт.Да ви е честито за хубавата усмивка [smilie=smile3521.gif
  Пожелавам на всички болнички малки и големи бързо оздравяване Peace
    baloni: Честити месечинки на празнуващите тези дни  bouquet
            Весела Коледа и да бъдем много щастливи с нашите слънца празнуващи първата си коледа!

И мноооого подаръци Wink lovekiss

# 48
Много поздрави на малката Чавдара на мама Обърквация по случай четвъртата й месечинка! А мама и тати бързо да оздравяват.

Мимс, да не би и вас да ви почват зъбите, температурата спадна ли ви. И моята днес е с температура, но си мисля че е от ваксината. Не е висока, но я има и й дадох Панадол. Много вкусен тоз сиропец. Захраних я аз с ягодки значи... Валка, права излезе за ваксината, че Т се вдига на втория ден.
За захранване с горски плодове не знам, ама на Наденце й бяха препоръчали пюре от шипки. Наденце, стига се трови с тази свекърва, от ЕГН-то ще е.
Душето, на Коледа стават чудеса, пожелавам ви го от все сърце да оздравее татко ти.
Рози24 на мен ми се получават такива бели петънца по кожата и лекар ми е казвал, че е липса на витамини, ама пък за бебче не знам. Моите бяха много, много ситни.
Ех, мариша77 много хубави думи... Замислих се...

Тези празници ще са най-хубавите. Сигурна съм. Пожелавам ви и на вас да прекарате най-незабравимо с малките слънца до нас.

# 49
  • у дома
забравих да ви разкажа: след като нахраних Ния, тя започна да ме гали с ръчика по лицето, усмихваше се и като че ли ми пееше песничка аааа ааа а ааа (нещо таковаLaughing разтопих се от кеф  Heart Eyes а татито - не е честно, мен само ме дърпа за носа  Joy 
Обърквация и да оздравявате  Hug

Целувки  Heart Eyes

# 50
  • софия
МИЛИЧКИ МОИ,ПОЖЕЛАВАМ ВИ ЕДНА ПРИКАЗНА КОЛЕДА   love001!
Само,ще ви кажа едно:Радвам се,че ви има и че ви познавам дори и задочно!

# 51
  • софия
Обърквация,да оздравявате по-скоро и много целувки на Дари,по случай четвъртата и месечинка!
Душето,вярвам,че всичко ще се оправи  и Начето скоро,ще ходи на разходки с дядо  Peace!
Днес взех на Найа подарък за Коледа-проходилка  Laughing!
А за себе си взех от Премама -води се :"baby art" -всичко необходимо за отбелязване в рамка на бебешкото стъпалце и ръчичка в глина и после в рамка.Абе как го обясних  ooooh!!

# 52
Здравейте, мамчета!
Честито на всички, които са имали повод за празнуване през тези дни!!!

Ние днес бяхме на разходка и за подаръци, вече за всички има, а на Ники взехме една много хубава жилетка и с новите дънки ще бъде супер пич Grinning Утре ще пътуваме при свекърва ми, зълва ми и племеничката и се заформя голям купон Laughing

Пожелавам на всички вас една вълшебна Коледа с малките съкровища и любимите си същества!!! Много усмивки и щастие в коледната нощ!!!

# 53
Честити месечинки на всички празнуващи Simple Smile
Dreams, честито ново жилище!Да е винаги пълно с усмивки, радост и парички!
Dany777,късмет!С тая Шумлина, направо си го закъсала.Нали ти казах, че там Костова ми следи бременността и когато излезе отпуска съвсем случайно попаднах на тази педиатърка, която се огорчи, че съм решила да раждам не в Тина Киркова, а в Шейново и за избора ни на педиатър,че не съм решила и като се роди ще му мисля.
Пъпчето и на нас все още ни седи в една рекламна кутия на Nestle.
Нашия тати е зодия Рибка, аз съм Водолей, а малкия Лъв.Ама че комбинации.Утре ще ходя да пазарувам подаръци за систъра,зетко,свеки, леля на Даниел,на систъра свеки,и ....на нас, естествено.Днес посрещнахме на най-добрия приятел на мъж ми,неговата приятелка, с която ще се взимат през август др.год. Тя много се зарадва на бебчо и искаше да го държи.Аз и го дадох и той кротува, като много му се спеше а и трябваше да яде вече.Бяхме в една пица в дружба "Милениум" и със систъра си тръгнахме скорострелно, заради децата.На Дани му дадох цицата още в колата да папка и се беше наакал,докато си стигнахме беше заспинкал и смених пампо,разсъни се малко и спинка пак.Дне следобяд не е спал много, миличкия, ама където отидем само клюкарства.Ей, опасна работа са!
Къде да гледаме ТВ звездите,Дари/май че разбрах по ВВТ Добро утро, България на 26.12/,баткото на Еличка,Ники на мама Марго?
Mims, дано е отминало действието на ваксината, ако е било това.
Честито зъбче Нети и дано е безпроблемно изникването на всички зъбчета Simple Smile
Dusheto, дано всичко е наред с татко ти и да се оправи много бързо. Чувала сам че в СВ.Мина се пали пред Чудотворната икона , свещичка за здраве.
Наде, май си закъсала с тая свекърва,затова винаги казвам-По надалеч и самостоятелно.

Рози24, дано е наред крачето и това петънце да не е нищо сериозно, но за да си спокойна го заведи да го видят и пиши после.
На Обърквация също честита месечинка и скорошно оздравяване.
Засега целувки от нас и ако не се включим тези дни весело посрещане на бйдни вечер и коледа Simple SmileДано има повече усмивки, весели насълзени и засмени очички от щастие и много здраве и топлина в домовете ни Simple Smile
ПП.На миналата бъдни вечер, разбрахме, че ще си увеличаваме домакинството с още един член!

# 54
Хай мами   bouquet

Утре на най семейният празник Бъдни вечер и Коледа за пръв път в нашият живот ще ги посрещнем наитина  СЕМЕЙНО по тирма-четерима, затова искам да ви пожелая още от сега тъй като не съм убедена, че утре ще ми остане време да вляза във форума и най вече да пиша  Blush

Успех във всичко, което умеем!
Щастие за което копнеем!
Късмет във всичко, което не зависи от нас!
Любов голяма, която е точно за нас!
Сбъдване на всичко, за което мечтаем  Heart Eyes
....Абе Весела Коледа Ви желаем!!! 
   love001

П.П. dusheto, наистина миличка на Коледа стават чудеса! Вярвай в чудесата!

Наденце, а това за свекито ти мило все едно моята  Joy Не и се връзвай! Майната им, да са живи и здрави  Grinning

Последна редакция: сб, 23 дек 2006, 22:24 от val_stef

# 55
Мерси момичета!!!Желая на всички Весела и изпълнена с хубави емоции Коледа и Нова година!!! santa2  madnoel People Santa Close-mas: Nature Snowman Nature Snowman santa2

По тоя повод утре:

В подкрепа на медиците ни в Либия,утре 24.12.06 в 19,30 часа в цяла България ще настане тъмнина в знак на протест!Бъдете българи и подкрепете БЪЛГАРИТЕ В ЛИБИЯ!!!

Това ми го пратиха по ISQ-то и се старая да го разпространя където мога.

п.п.Уголемих това ,пък дано сега повече мами му обърнат внимание.

Последна редакция: нд, 24 дек 2006, 09:31 от Наденце

# 56
Добър вечер мамчета,
Влизам много на бързо да ви прочета и да ви споделя, че Дари почти оздравя, аз съм на път а мъжО е напълно здрав. Днес навърши 4 месеца и по този повод получи много подаръци, на Коледа пак ...иска ми се да съм дете Simple Smile

Мили момичета, пожелавам ви всички Коледи от тук на татък да са прекрасни. Аз лично получих своя подарък август месец и този подарък ми е за всички прзници , които следват. Искам да споделя щастието си с вас и пиша малко объркано , ама то е защото ми е хубаво. Нека утре се помолим за децата ни, за нас и за България.
Сега ви целувам и отивам да си стегна багажа, че заминаваме да празнуваме на вилата.

# 57
Здравейте мами! Май само аз съм на линия толкова късно. Мъжо е на банкет и на мен не ми се ляга сама та ...... Моята комедия с религиозната зъболекарка приключи най-накрая!  Имам си две пломбички, а останалият кариес ще го лекувам през новата година естествено при друг зъболекар!
           И да ви се похваля - мислех, че ще остана без подарък за Коледа, че за двата пулпита ми взеха около 200 лв, но любимият ме изненада с ново телефонче! Много го обичам!
          Незнам какво му става на моето зверче, но от няколко вечери след 21 часа започва един ужасен рев и чак към 23 се успокоява. Давам му Панадол и Саб симплекс, но не мога да определя каква е причината за рева. и най-лошото е, че нищо не го  успокоява! И почва това да ме побърква! Дажа в четвъртък като бях на банкет се наложи да се прибера за малка да го успокоявам, а той-милият заспа от изтощение!

Честит рожден ден на Aila!!! Да си много здрава, обичана и истински щастлива!

Последна редакция: нд, 24 дек 2006, 01:31 от ellenka

# 58
  • Някъде там...
Ейй днеска не сте писали тц тц. Аз си виках като влеза сега ще има да чета  newsm78, а то даже не сте минали и страничка.

Ние току що се върнахме от едно кръчме-пийнахме , хапнахме и тея три неща Twisted Evil

Бебчо е при майка ми и дано да е спокоен , че тази нощ ми разказа играта-нямаше температура, но беше много неспокоен. Събуждаше се често, в 1.30 и в 4 , което не го е правил от 2 мес. Давах му мляко та заспиваше , е преди това имаше гооолям рев Cry   
И спахме до 12 часа наобед:) и си изпуснах  часа за фризьор,ама неможех да отлепя. После обиколихме магазините за подаръци. Купихме на бебо един много хубав анцуг и играчки. А пък на мен си направих подарък телефон, само че утре ще го взема че го нямаше в наличност. Е и други работи де като дрешки, но тях си правя доста често за подарък Embarassed за ужас на мъжа ми:)

Айде милички лека нощ. Лягам, че едвам гледам  Tired а и пих повечко бирички Twisted Evil
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes   

P.S. Сега видях че Айла има ден ден.
Айла честит рожден ден! Бъди жива и здрава! Желая ти много щастие, любов и двете принцески да те слушат много!

Последна редакция: нд, 24 дек 2006, 02:44 от MimSss

# 59
Айла, Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава и мн. мн. щастлива. Да те слушат мн. мадамите и най-вече мъжа ти.    bouquet
Душето, стискам палци вс. да се оправи и татко ти да бъде по-добре.  Praynig
Обърквация, браво за Дари, сега ще посрещнеш празника мн. по-спокойна Heart Eyes
Ние напазарувахме подаръците за Кристиан, сгъваема кошарка, дрешки и играчки. Ама аз въобще не знам какво искам, нито за празника, нито за рождения си ден, през седмицата ще пообиколя и ще трябва да си харесам нещо.

С Крис ви желаем Весела Коледа и нека добротата и щастието бъдат край вс. нас, за да са безкрайно щастливи милите ни августинчета  Praynig Grinning

Общи условия

Активация на акаунт