А може и да е от ваксината
, но вчера не е дигал

. Разболя ни Дарчето. Тя почна да киха и кашля и ние прихванахме. Сега Дари се оправи, но аз снощи спах на фотьойла в хола , защото легна ли почвам да кашлям като магарица. С две думи- спах седнала 
,чак без желание ходих по магазините
.
.На Найа се чудя още какво да и вземем
-мисля,че проходилка ще ни трябва след някой и друг месец и по този повод Pepper,муцка,на Лора каква и беше ,защото си спомням,че имаше люлка от долу,нали?
вече...и аз от толкова мислене,какво да направя не направих нищо-още сме си на ам и на цокинг по между другото
.А пък най-странното беше,че когато я попитах,че нали трябва да се въвежда един плод,да се изчака за реакция и после друг и така в този дух,за да не покаже детенце някаква алергия към нещо,тя ми каза,че не трябва да се притеснявам и че съм можела да започна направо с някакви много хубави били пюре -ГОРСКИ ПЛОДОВЕ
!И,че след като Найа,не е показала реакция от ам-а,нямало да отключи и от нищо друго дай боже,наистина да е така 
!
!Желая ти да си една много щастлива майка,жена и съпруга
!
!
използваме хубавото време, радваме се на тате, който най-накрая си е при нас и правим семейна shoping терапия
. като запривършват празниците се заемам сериозно с ремонтите дейности по софийския обект - тогава ще ви преслушам кой, къде, как и какво обзавежда
.

, че няма кога.

Нека да сте много здрави,весели,щастливи!
В това отношение съм доволна че много ми помага, само не готви / засега де/. Иначе той не обича да излиза вечер сам и най често окупира компютъра.
,а това че сте само на АМ,имам много приятелки,които също са зхранили в 6тия мес.,к' са били само на АМ и децата са им напълно здрави.Dreams честито ви жилище, и аз след нова година се нанасям в ново, само чакам да пристигнат последните мебели и да си дойде мъжът ми.Ние излизаме на разходка и следобед ще стои при баба а аз отивам на пазар за подаръци.Ако не се вкюча тези дни пожелавам на всички една приказна коледа и много емоции!

Дано скоро се оправи и всичко да е наред.От сърце ти го желая мила!
.Но вместо това я помолих да не ми говори.Живеем заедно и е непричтно точно по празниците да е така,но.....Била казала на една своя приятелка,че била много изморена вече,защото представете си
- тя готвела,чистила ииии ГЛЕДАЛА ДЕТЕТО.
.ЕЕЕЕ браво на нея,значи аз цяяяял ден нищичко не правя и се чудяяяяяяя къде да отида.А тя е на 70г.и се води инвалид,защото куца от някакъв инцидент,и представете си как може да ги върши всички тези неща.Ох,толкова ми омръзна от нейните номера пред сина и,а сега и на приятелките си разправя врели некипели. 
,веднага отказах.амоя иска да ги взема малко пти нас 6те отка4а
.Мами тази сутрин се притисних много на дясното кра4е на моя сладур видях едно бяло петанце по кожата
,направо 6те 6те полудея от притеснения в понеделник сме на доктор.Моля се да не е не6то серозно
.ами това е от нас целувки на вси4ки сладки бебоци.Весела Коледа мами!За парва година сме сас на6ите сладки бебоци в тихата свята но6т.