Дядо Коледа при нас пристига и на малкото АВГУСТинче намига!

• 8 512
  • 273
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Здравейте и от нас  Hug
Честит пожден ден на Рози!  bouquet
Честито зъбче!
Само едно питане за мамите ползващи Памрперс:
И при вас ли при обилно изакване всичко избива на гърба?  Rolling Eyes

Да, с по-малък размер. Вече съм на трети пакет Pampers, номер 4 и нямам проблеми.(Марти тежи около 7,300)

marisha77,  welcome

Явно докторите почти навсякъде са отврат. Марти се роди по-рано 20 дни и имаше малки проблеми (заради моя диабет, придобит по време на бременността) и се наложи да бъде няколко дни в неонатологията в МД. Пускаха ме да го видя, дори позволиха и на таткото, но за сведения и дума да не става.
Отивам да го видя как е и питам една лекарка, тя казва, че е на антибиотик, аз питам защо, а тя "защото така са решили". Как може такова нещо? Аз все пак съм майка на това дете. Но наистина всичко вече е минало и се радвам, че децата ни са здрави.

Dreams, честито жилище!

Чао и леека вечер

# 31
  • Някъде там...
Добър вечер! Heart Eyes
Мали много сте изписали за няколко часа днес. Ние ходихме на разходка от 12.30 до към 16.30. Беше пекнало слънчице, ама си беше и студено. Абе щом бях седнала на едно кафе отвън значи ми е било добре Simple Smile
Сега да ви се оплача Cry Cry Cry
Охх мами Виктор има температура 38 градуса и му дадох еферлган и неще да спада, обадхме се на лекарката и тя каза да му дам и нурофен за бебета. Айде мъжо веднага се изстреля до аптеката. Дадохме му 2.5 мл. и му спадна веднага. Направо се побърках 2 часа. Дойде и лекарката прегледа го нищо му нямаше. Дано само нещо не се е заразил от баща му, че нали беше хремав Praynig  А може и да е от ваксината newsm78, но вчера не е дигал Rolling Eyes
Дано повече не дига baby_neutral baby_neutral baby_neutral

Дриймс честито за новото жилище! Ще пийна после едно по случая и без туй това ще празнуваме рожденния ден на баща ми , та се очертава ядене и пиене Twisted Evil, само бебчо да не дига Т.

И ние сме същото положение със седенето, постоянно иска да е седнал, не иска въобще да лежи, или иска само да го разнасям от стая в стая да разглежда . Останах без ръце Sick

Рози приятно изкарване тази вечер и да няма после 2 чертички някъде Sunglasses

Айде чао , отивам да му правя да яде. Днес няма да го къпем , че с тази температура ooooh!

# 32
Абе, тия хора къщи нямат ли си? Ама такава лудница като днес не бях виждала  Shocked

Милички, утре ще чета с удоволствие какво сте писали...сега отиваме на купон, дано не се приберем без време SickТа по тоя повод и аз се направих на красива... Sunglasses

# 33
MimSss, спокойно мило от ваксината е! Али двата пъти винаги само на втория ден след ДТК-то ми вдига Т 38 градуса.  Така че не се шашкай, следи го да не качи пак. По принцип се смята  за бебетата че това не е много висока Т. А утре ще видиш няма да има и помен  Peace

Dreams, честит ви дом! Само здраве и любов да цари в него и задължително да посрещнете 2008 там!   bouquet

Последна редакция: пт, 22 дек 2006, 21:46 от val_stef

# 34
А добър ден,вечер и ли там каквото се пада,
Пу пу пу и за мен !
Аз най на края се добрах до компа и реших , че е крайно време да взема да драсна някой ред. (редовете няма да са малко, пригответе се)
Та първо да честитя на Нети зъбчетата. Много се зарадвах. На Дари са й бели венците, но зъбче - йок!
Второ: какво сте я превърнали таз тема бре, тя беше за майки не за алкохолички (в такава ме превърнахте с всички тия наздравици, шампански, бири и тн) Аз нали съм толкова добра , готина, послушна и тн (умря ми циганката, Бог да я прости) та вие кажете "наздраве" и аз пия. И така вече няколко теми по ред не мога да изтрезнея. Освен това бях на парти на фирмата и там като се изляха едни алкохоли.... прибрах се в 5 сутринта на 4 крака.
Айде сега на трето място хаквам честитките: Честито на мини рожденниците от тази и миналата тема, честито на рожденниците, честито на новодомците, честито на тези, чиито свекърви са заминали на военна мисия в Камбоджа и  хайде честито и на тзи , които са спали с 2 часа повече от преди.
Сега на последно място, четвърто, но не по важност, поставям оплакванията: всички вкъщи сме болни  smile3514 smile3514 smile3514. Разболя ни Дарчето. Тя почна да киха и кашля и ние прихванахме. Сега Дари се оправи, но аз снощи спах на фотьойла в хола , защото легна ли почвам да кашлям като магарица. С две думи- спах седнала Sad

Е , това беше мили мои.
Целувам ви и отивам да пуша!

# 35
  • софия
Еййй,голям студ беше днес  cold,чак без желание ходих по магазините  Thinking.
Купихме на всички подаръци без на мен и на Найа  Wink.На Найа се чудя още какво да и вземем  newsm78-мисля,че проходилка ще ни трябва след някой и друг месец и по този повод Pepper,муцка,на Лора каква и беше ,защото си спомням,че имаше люлка от долу,нали?
Гледах в Премама,имаше на Чико един модел и на Премам друг ...чудих се чудих и накрая реших,че утре ще и взема...каквото измъдрувам,а и да ви чуя вие какво,ще подарите на вашите сладкишчета   Mr. Green и да копна някоя идейка  Mr. Green.
Забравих да ви пиша,че онзи ден като бяхме при Шумилина и ме пита дали давам сокове,пюрета и аз и казах,че съм решила да захранвам 5-6 месец,а тя ми каза,че за дечица които са на ам,късното захранване не е добра идея,ако сме били само на кърма-да,но в нашия случай да съм почвала със плодовите сокчета или пюрета.Казах и ,че мисля за о.каша,а тя ми каза,че нея трябва да я въведа след плодовите,зеленчуковите,сирената ,абе,ей казвам ви луднах  #Crazy вече...и аз от толкова мислене,какво да направя не направих нищо-още сме си на ам и на цокинг по между другото  Sunglasses.А пък най-странното беше,че когато я попитах,че нали трябва да се въвежда един плод,да се изчака за реакция и после друг и така в този дух,за да не покаже детенце някаква алергия към нещо,тя ми каза,че не трябва да се притеснявам и че съм можела да започна направо с някакви много хубави били пюре -ГОРСКИ ПЛОДОВЕ  Sick!И,че след като Найа,не е показала реакция от ам-а,нямало да отключи и от нищо друго дай боже,наистина да е така  Praynig

Пак почнах темата-лекари,за което sorry ,че ви занимавам.
Анди,кажи кога ти е удобно утре да ти я дам?Ти близо ли живееш до Враня?Аз утре по обяд около 13ч.,ще съм в мол-а,поне за сега са такива плановете,ако искаш,ще ти я взема,ако ли пък не можеш да минеш по-късно покрай нас да ти я дам.Ще ти изпратя тел. ми на лични,за да се разберем  Peace!
И сега искам да честитя на Rozi24, newsm59 newsm67  ura!Желая ти да си една много щастлива майка,жена и съпруга   bouquet!
Аз си лягам,а утре пак се включвам  Heart Eyes!

# 36
честити празници и делници от нас!
ние се не вясваме, понеже вообще не се прибираме Joy използваме хубавото време, радваме се на тате, който най-накрая си е при нас и правим семейна shoping   терапия newsm19 newsm71. като запривършват празниците се заемам сериозно с ремонтите дейности по софийския обект - тогава ще ви преслушам кой, къде, как и  какво обзавежда smile3508.
доскоро и весели празници вам желая!!!!!(, че к'вато съм патка ще взема да забравя да ги честитя)
Drunk Wine Glass newsm81 lalalala moresmile baloni cheers dancing

Последна редакция: пт, 22 дек 2006, 23:38 от winkeydee

# 37
Здравейте и от мен!

Ама вие снощи не сте спали. Едва изчетох старата тема,а новата не успях. Ще я прочета по-късно че пак трябва да се приспиваме.

Нори изпита мина добре, но резултата ще разберем януари, че човека излиза в отпуска и не му се проверяваха сега работите ни. Simple Smile

Отивам да го приспя че реве и ако не съм заспала после ще се включа пак.

# 38
Здравейте мами и надяваме се спинкащи бебоци Simple Smile
Оставихме Дани да го гледа баба, на сестра ми другата баба да гледа плеченничките и ходихме на Романса-откога не бяхме излизали без деца вечер.Така се смяхме до сълзи-много ни беше забавно.Като се върнах от половин час бяха будни и ме чакаха да се накърмим.Иначе всичко е ОК.Утре сигурно ще ходим да купим една нова спалня с гардероб, но по-важното е да изпробваме новата спалня с новия матрак.
Засега чао,целувки, че пак ще папкаме след един час.
Чеситити месечинки бебчета.Да растете здрави и да слушкате по малко мама и тати,да папкате и да растете.

# 39
Привет поркащи мацки и купонджийки,

нашата форумска тема се превърна в свърталище на подпийнали майчета  Laughing Laughing Laughing
май засега ще съм последният постинг за този ден, затова най напред да се включа в пожеланията за ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИ ДНИ, МЕСЕЧИНКИ, ЖИЛИЩА, ВАКСИНКИ - ПРЕДСТОЯЩИ И ИЗМИНАЛИ, КАКТО И ЗА НАШЕТО ПЪРВО ЗЪБЧЕ

Относно зодиите - ние с мъжа ми сме юлски рачета, през 9 дни родени, той на 07., а аз на 16, разликата от 9 дни е датата на Начко, ще видим какво ще го правим това сладко лъвче с асцедент Скорпион  Sunglasses
За подаръците - малкият има премного неща, дрехи, гимнастики и т.н., затова символично му взех ново спално чувалче, адски сладко, страхотна нова пижамка и едно страшно сладко костюмче за новогодишните празници (нали ще ходим по бабите и дядовците) от три части - боди, панталонки и суичер. и към това някакви дреболийки.
За детските маймунджилъци, и нашето Нанче-калпазанче ги прави същите. Ако може цял ден да стои прав и да танцува в скута на мама или пък да седи в столчето и да гледа Бейби ТВ, най-добре ще му бъде newsm08
За пъпчето, не съм го хвърлила още, канех се да го хвърля в река Некар, Хайделберг, където го направихме Нанито, но пък ни се отварят възможности и за други хубави градове в Европа да посетим, така че изчаквам...
За детските педиатри - отдавна съм изказала мнението си за тях, вижте, ако искате, тук. В България всяко едно нещо, свързано с децата ни, като се почне от раждането, през педиатрите, яслите и детските градини, та се стигне до училищата, университетите и т.н. е превърнато в грозен, циничен бизнес!!!
За банкетите и почерпките, и ние тези дни имахме гости, включително и днес до преди малко, но сега ги изпратих мъжете да ходят да купонясват по дискотеките. Милички, всички мъже са малко или много егоисти и трябва да им се говори в прав текст, техните и нашите отговорности за все пак различни! Но ролята им на татковци ще бъде на по-късен етап от възпитанието на децата ни незаменима!
Накрая, причината да не пиша тези дни, е много тъжна. Татко ми е в болница от миналия петък и положението е доста сериозно. Адски ми е трудно и тежко да лавирам в мислите си и да си налагам да не се тревожа и притеснявам заради детенцето ми. Няма изгледи скоро да го пуснат, ще бъдат минорни празници... И все пак, като се виждам с приятели, като присъствам и чета тук написаното от другите мамита, ми става по-леко.

На всички спокойна нощ и приятен предколеден ден!!!

# 40
Ето ни и нас!

Пак съм забравила нещо от предния постинг. Добре дошла на marisha77!!! welcome

Днес бяхме на консултация и съответно сме станали 7700 гр. / 69 см. Е някой по-дълъг от нас да има? Laughing  По случая си търсим по-височка мадама. Ако някоя се интересува ето ни тук.
И нашия тати си прави устата за дискотеки, ама не му се отваря парашута. Ама и той много, много не настоява. И при нас той е по-изморения, ама хайде човека работи над 12 часа на ден и постоянно е по пътищата. А то в тези задръствания се хабяти и доста нерви. Но поне помага в готвенето (тук не може да се отърве, та нали завърши Техникума за обществено хранене - на кратко готвач).
По отношени на Бъдни вечер сега ще прегледам Готварския форум и ще правя менюто. Трябва да смая свекито, че то си мисли че по-добро от него във всичко и по-знаещо няма. Направо на тема свекито ми иде да я . То такова същество нема как да има. Както и да е.

Мадона ОБЕЩАВАМ най-официално!!! А за килата ние вече ги удвоихме, сега към 6-я месец остава да ги утроим .

Dreams чесито ви жилище!

Това е май засега от нас! Дано не сме забравили нещо и някой!
Сега отивам да  1ironing wash hang, че няма кога.

Последна редакция: сб, 23 дек 2006, 04:30 от Мама Дидка на бебе Влади

# 41
Добро утро от нас с Тони!

Ние вече сме будни двамата,а таткото още спи. Възползвам се че Тони се залисва сам в леглото да напиша набързо.

marisha77!!! welcome

Честито на всички бебчета празнували месечинки тези дни!  bouquet
Честит рожден ден на Рози24,честит имен ден на juliana на патерица! newsm51 Нека да сте много здрави,весели,щастливи!

Neti честито първо зъбче! Да е здравичко и беличко! И другите да излизат по лесно!  bouquet

Ставам да се оправяме че за Коледа сме у свекървата и да приготвям багажа.Нищо че е в Пловдив тръгвам с един сак дрехи на Тони. Laughing Сега отивамд а събудя таткото че има за задача да изчисти къщата преди да тръгнем. Wink В това отношение съм доволна че много ми помага, само не готви / засега де/. Иначе той не обича да излиза вечер сам и най често окупира компютъра.
Тук има слънчице и се надявам и на разходка по магазините. Лек ден и много усмивки. Hug
Весела Коледа ви пожелавам от сега, защото незнам дали ще успея да стигна до компютър тези дни.

# 42
Здравейте мамчета!Първо честито първо зъбче!Ние сме добре,също сме в отбора на седящи и правостоящи Laughing В книгата "Какво ви очаква през 1та година на детето"пише,че някои бебета седят и 5я месец,така че споко само да не е по цял ден седнало.Dusheto много съжалявам за баща ти,че няма да си е в къщи на празниците,дано всичко да се оправи и скоро да излезе.Dani777k тази твоя лекарка ме разби за 1ви път чувам захранване с пюре от горски плодове #Crazy,а това че сте само на АМ,имам много приятелки,които също са зхранили в 6тия мес.,к' са били само на АМ и децата са им напълно здрави.Dreams честито ви жилище, и аз след нова година се нанасям в ново, само чакам да пристигнат последните мебели и да си дойде мъжът ми.Ние излизаме на разходка и следобед ще стои при баба а аз отивам на пазар за подаръци.Ако не се вкюча тези дни пожелавам на всички една приказна коледа и много емоции!

# 43
Здравейте и от нас най-накрая!!!Честито на всички празнуващи рожденни дни,месечинки,зъбчета,жилища и др., и др........  bouquet  bouquet  bouquet
От гостита и рожденни дни не ми остава време да пиша и чета.Ето тази вечер пак съм на купон от фирмата.Дали ще изтрезнеяяяя........не знам в скоро време..... Crazy
Обърквация дано се оправите!
dusheto много съжалявам за това ,което се е случило с татко ти. SadДано скоро се оправи и всичко да е наред.От сърце ти го желая мила!
Мама Дидка на бебе Влади то и аз съм завършила Техникума за обществено хранене,ама не мога да се похваля с фантастични умения в кухнята... LaughingБраво на твоя мъж.А относно свеки на мен ми идва да я  #2gunfire #Cussing out bash newsm66 bambam fight.Но вместо това я помолих да не ми говори.Живеем заедно и е непричтно точно по празниците да е така,но.....Била казала на една своя приятелка,че била много изморена вече,защото представете си #Crazy- тя готвела,чистила ииии ГЛЕДАЛА ДЕТЕТО. #Crazy smile3556 smile3515 newsm61 #Shocked.ЕЕЕЕ браво на нея,значи аз цяяяял ден нищичко не правя и се чудяяяяяяя къде да отида.А тя е на 70г.и се води инвалид,защото куца от някакъв инцидент,и представете си как може да ги върши всички тези неща.Ох,толкова ми омръзна от нейните номера пред сина и,а сега и на приятелките си разправя врели некипели. ooooh!
Извинявайте,че се оплаках и ко щях да пишаааа още забравиххх. Embarassed

# 44
Здравеите!Ех тези свкарви Laughingи моята и ужасна ,но добре 4е живея надале4е.Вика ми по телефона на лято да см живела при тях като се прибера в БГ Sick,веднага отказах.амоя иска да ги взема малко пти нас 6те отка4а Crazy.Мами тази сутрин се притисних много на дясното кра4е на моя сладур видях едно бяло петанце по кожата Cry,направо 6те 6те полудея от притеснения в понеделник сме на доктор.Моля се да не е не6то серозно  Sad.ами това е от нас целувки на вси4ки сладки бебоци.Весела Коледа мами!За парва година сме сас на6ите сладки бебоци в тихата свята но6т.

Общи условия

Активация на акаунт