Дядо Коледа при нас пристига и на малкото АВГУСТинче намига!

• 8 513
  • 273
  •   1
Отговори
# 15
Само аз ли не виждам шампанското, с което черпи Dreams за апартамента? Mr. Green
Аз мислех по нататък да черпя, че целия форум се пропи нещо, но...щом може да пиете още наздраве:

Laughing  Laughing  Laughing

# 16
  • София
Здравейте, дами!  Hug Честита нова тема!
Ч.Р.Д на Рози24! Желая ти много здраве, щастие и усмивки от най-сладките за теб устенца!   bouquet
Честито и на месечковците!
Честито зъбче на Ивчо на Нети! Мале, почна се!  ooooh! Чудя се и аз дали не ни мъчи същото... То ще се види, предпочитам да е това!
 Dreams , честито ви жилище! А къде е новото? Далеч от тук ли? Нали преди да се преместите пак ще се видим? (не че после няма, де, ама ако е много далече...)
Велмар, дано всичко е наред, не знам за какво става дума, но стискам палци!  Peace Целувки на Дари! Кога ще я дават по ТВ?
Гвендолин, на мен ми харесват всичките! Иначе аз исках да ви питам знаете ли къде мога да си направя малък такъв със снимки, дето хората си ги слагат по бюрата, от прелистващите се мале, как го обясних Crazy Някой ако знае в кое фото правят, моля споделете!  Laughing
Нори, и мен ме уби това с прясното мляко! А ти при кое педи си? И аз съм от Люлин, но от 2ри.
Айла, не се притеснявай, май всичките мъже са такива - майка ми разказваше за баща ми, как вилнеел с китара, докато тя ни гледала, пък сега е най-прекрасния баща. Явно "бащинския" инстинкт идва с многоо голямо закъснение!  Mr. Green Е, има и изключения, като на Блу и Анди, въпреки че се разбархме - при тях е от зодията но нали са казали хората - изключенията потвърждават правилото  Wink
Мадонка, мен точно това ме притеснява при нас - явно на 6м ще сме си утроили теглото, което е норма за 1г. Thinking Но пък вие сте мадама и е нормално!  Hug
АндиБ, браво за Гого! То ние сега сме наддали "едва" 800гр, а сме на АМ!
До писане!   bouquet

# 17
Dreams , честито ви жилище! А къде е новото? Далеч от тук ли? Нали преди да се преместите пак ще се видим? (не че после няма, де, ама ако е много далече...)
Новото е в Манастирски ливади, но още няма даже акт 15, та затова се точа поне 2008 г. да посрещнем там. Пък колкото по рано стане толкова по добре.
Ох, мами вижте  товане мога да спра да се смея.  Joy  Joy  Joy

# 18
Опа,бяхме малко навън в студа.............брррррр
ДриймсЧестита нова къща........И ние сме на този етап........и се надяваме за др. Нова година да сме там......Ще обменяме идеи..........аз вече плочките за банята съм ги избрала,въпреки че ще почваме на пролет с ремонтите........
А за фото,аз съм доволна от www.fotolan.info Имат ателиета на много места в София.......Нашите календари там гаи правихме.Има готови на които само лепиш снимка отзад,а имат и класьор с календари където ти добавят снимка и ти го вадят като ГОЛЯМА снимка..........дали ме разбра????
 Успех

# 19
Хайде и аз да се разпиша Hug
Честит рожден ден ROZI 24 -много здраве,любов и късмет ти желая nbirthday.
Dreams честито за апартамента и мерси за почерпката  thumbsup newsm51,чудя се кога ли аз ще Ви се похваля с НАШ апартамент Sad,като слушам с този Европейски съюз какви цени ще станат/то не че сега не са/ направо ми се изправя косата  Twisted Evil
Мадона и ние сме страшно любопитни,следим всичко с поглед,гледаме телевизия без да мигнем/сякаш разбираме нещо Joy/,прави коремни преси и ми показва че трябва да стане Laughing,абе пълен купон.
Dani 777 за трапезата на Бъдни вечер знам,че трябва са нечетен брой ястия и се слага: сърми,боб,мед,баклава,ядки,пуканки,вино,питка,плодове,а ако имаш желание можеш и повече неща да сложиш,аз лично няма да имам време и ще сложа само това Mr. Green,даже питката и боба ще ми ги направи мама newsm62
Netty честито Ви първо зъбче  Peace,дано и на другите бебоци им излязат лесно зъбчетата и да не се мъчат Peace
Ами това е от нас,спирам че се поулях Joy Joy Joy

# 20
ПРеди малко се върнахме от телевизията. Е- няма такава веселба Joy Дари беше джудженце под елхата. Седеше си в кошни4ката и гледаше какво става около нея.Аз о4аквах да се размрънка по някое време, но тя- не Naughty Справи се с ангажимента великолепно. А колегите направо  се рамазаха от удоволствие. Сега се прибрахме и ще хапваме, 4е дава зор. После ще пиша пак.

# 21
mmilena мерси за линка. А опит ще обменяме обезателно!  Peace

# 22
Дриймс,4естито жилище HugЖелая ви от тук нататък да нямате перипетии до финализирането му.Разбирам как се 4увстваш ) ние минахме през това неотдавна,но от вси4ките проблеми около това, не можах да се зарадвам). Сега зна4и дружно ще обменяме опит и информация за вси4ки свързано с ремонти и обзавеждане. Ама - наистина- приемам всякакви съвети по темата.

# 23
  • София
Дриймс, честито жилище!   bouquet Относно календарите, тези на Калоян ги направих в Офис 1. Станаха много хубави.  Laughing

# 24
  • варненка от София
Ама фуриите са си фурии. Един ден ни няма и сте изписали старата тема, че и новата напреднала много. Само се записвам в новата, че Стефаначето ми виси на ръцете, а после ще ви чета.
Челувки от нас.

# 25
  • София
   Запис и аз в новата темичка  Simple Smile
   Честити месечинки на всички слънчица, които имат повод да празнуват днес!!!!!
   Сега и аз ще взема да се стегна и да измисля какво да има за бъдни вечер. Ама много е кофти на рождения си ден да трябва само постно да ядеш.. Sad
   Таткото успя да се прибере малко след като писах, явно е сханал намека по телефона и учудващо изобщо не му личеше да  е пил. Обясних му набързо как стоят нещата и се надявам да не се повтаря. Иначе за зодиите аз съм Козирог, а той е Скорпион.
   Пъпчетата и ние още не сме измислили къде да ги хвърлим  Simple Smile
   Много телевизионни изяви вече имат нашите деца, Дари на Велмар, а и баткото на Еличка, Ники на МамаМарго. Кажете кога и къде да гледаме  Simple Smile
   За жилище и аз си мечтая, но май няма да е скоро. Доколкото разбрах трябва да се върна на работа и да съм почти шест месеца за да може да тегля кредит. Само таткото няма да стане.. Много ли зле ще стане положението като влезем в Европейския съюз?  Sad
   С това наддаване малко за месеца и отговора от педиатрите ви, че няма проблем ме успокоихте. Ние сме качили по кантара вкъщи към 400-500 грама и дори педиатърката да не е доволна хич няма да и обърна внимание. Утре сме на консултация и реално ми трябва само за да им бие последната ваксина.
   Още мислех да пиша, но не се сещам, ще ме извинявате...

# 26
Благодаря мами за пожеланията много сте мили вси4ките затова ви оби4ам много Hug Heart Eyes.Дове4ера  сме на ресторант 6те сложа снимки.С ва6ите пожелания се 4уствам по близо до България на този ден наи-ве4е ми липсват близките.Цлувки от двама ни  bouquet

# 27

Уф.- ще ме извините, но днес ще пиша по 100 пъти , тъй като сме сами с бебка( свеки си тръгна днес), и тя си иска внимание..
Роси, приятно изкарване дове4ера на празника.ще чакаме сни мки.А бебо ще идва ли с вас?
Пъп4ето на Дари си седи в една кутийка, заедно с гривни4ката от болницата. Не знам дали и къде ще го хвърлям newsm78.За зодиите- ние с мъжо сме абсурдна комбинация- аз съм близнаци , а той риби CrazyЛъвицата ще ни разкаже играта и на двамата Grinning
Дария ще я дават мисля на 26,12 по ББТ( разбира се  Wink). в сутрешния блок "Добро утро България" в края на предаването( мисля 4е ще е м/у 8,30и 9  Thinking. Ако има промяна - ще докладвам PeaceАз ще си запиша материала, защото на първата медийна изява на Дари на изписването, моя мъж взе 4е го изтри по грешка #Cussing out #2gunfire.Ох- като се сетя- още ме държи CloseЕдна колежка си носеше и фотоапарат , та и тя снима.Абе- ще показвам  като ги полу4а.снимах я и на моето работно място и тя се въодушеви от многото коп4ета  Simple Smile
МОми4ета- утре ще пътуваме за Плевен за празниците, така 4е няма да имам достъп до компютър и интернет  2-3 дни. ще се върнем в понеделник. Желая ви  да посрещнете една приказна КОледа заедно с любимите си същества   Hug

# 28
  • София
Ама днес за 7 път се опитвам да пиша и все нещо се сещам да правя.
Честитооооооооо на всичкииииииииииииииииии и за всичко!
Дриймс,има точно на Бертони едно оранжево столче за хранене,което струва 120лв и е много добро.Има реклама в последния брой на Моето бебе,както го има и във Фемили.бг,но нещо не ми се отваря сайта и не мога да ти пусна линк.
По въпроса за мъжете,моя и той вечно прави сметка на парите и дори и сутринта се скарахме за това,защото той мрънка дори за най-необходимите неща,пък за себе си отдавна нищо не съм си купувала SickАбе верно си е,че изживяват следродилна депресия вместо нас.Само дето го има и момента,че те от пубертета директно влизат в критическата Joy
Момичета аз вече не мога да удържам Ина да не еди,тя се изнервя и е абсолютен ад,освен всичко друга като се държи седи сама #Crazy
ей,ама тия в Бгфото са за разстрел,не стига,че всичките ми снимки са в пълен хаос,ами и като се опитам да ги подредя все блокира сайта #2gunfireСестричка донесе поредните извадени снимки на Ина та отивам да ги гледам.Хайде до после Heart Eyes

# 29
Момичета аз вече не мога да удържам Ина да не еди,тя се изнервя и е абсолютен ад,освен всичко друга като се държи седи сама
При нас положнието е същото.Най- новото ,което прави от 2 дни е , да се набира сякаш прави коремни преси Shocked . И по4ти се изправя сама ooooh!. Направо се втрещих като я видях.
Кажете ми нещо успокоително за това ранно сядане. Знам 4е не е много хубаво,но тя легнала не седи Naughty.Най-много 5 мин. след сън докато  още е сънена и  на кеф, и после- се по4ват писъци за смяна на позата.Аз я храня в шезлонга на най-изправеното положение( е- като си трупне дупенцето спада наклона с 1 ниво Wink),а през деня спи  на 45 градуса.Ужас Crazy
ПО темата за мъжете- няма да говоря, 4е  ще по4на да ги бълвам и аз едни... SickМоя е още по----- НЕ стига 4е работя , ами той пак прави сметки #Crazy. Онзи ден го сложих на мястото му Crossing Arms и му казах ако нещо не му изнася, да се връщам вкъщи при бебка да си я гледам , а не да се 4удя как да си оставя детенцето при бава4ка и постоянно да я мисля и да се тревожа.Но тази алтернатива-  да остана на май4инство, нещо не му допадна съдейки от  моменталното му сдържано мъл4ание. Да го видим тогава..Уф- аз уж нямаше д пиша по темата, ама... Embarassed Не се сдържах.

Общи условия

Активация на акаунт