Кралски работи и клюки - февруари 2023

• 66 685
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • При семейството си
Костенурката е имала тумор. Отстранен е, възстановила се е и сега я пускат на свобода.
Значи леко по-различно..
Пак ПР, ама не от най-безцелните.
Първата ми попаднала.
https://www.dailymail.co.uk/femail/article-11712609/amp/Princess … -turtle-wild.html
Ако някой истински се интересува, сигурно има и много други.

# 211
  • Някъде там
Elpis  в тази статия нищо не пише . Само, че костенурката е пусната на свобода.
Журналист и фотограф който е с тях, пише за тумора и още подробности за костенурките в туитове. От него е и клипа, който качих от ютуб.
Ето го туита с инфо.Има и други.
https://twitter.com/RickEversRoyal/status/1621593884999487488?s=19

# 212
Всички знаем, че Максима е кралица, хората също го знаят. Въпросът е наложително ли е на представянето на престолонаследницата, въпросната да стои като избутана в страни, в повечето случаи облечена неподходящо, скрита зад слънчеви очила. Бих очаквала да се дава малко път и куртоазия към девойката, майка ѝ има предостатъчно поле за изява да обира овациите.

Не знам защо пак намесвате англичаните, ситуацията е много по-близка за сравнение с испанците. Ами, въпреки стила и позицията на Летисия, когато дъщеря ѝ в ролята си на наследница е там, има съвсем друго усещане за баланс, което ми липсва при нидерландците.

# 213
  • София
Ами щефме извиняват, ама на моменти и нидерландския крал стоеше отстрани като придружаващ. Максима в някои случаи преиграваше.

# 214
  • София
Нидерландците не посещават чужда страна, островите са част от кралство Нидерландия.

# 215
  • Разпиляна във въображението
Нидерланците не правят нищо по-различно от останалите рояли, които обикалят страните, които са под "крилата им". Правят си ПР. Да видим Летисия какво толкова ще свърши.

# 216
Хубавците със синя кръв могат да организират организациите, с които работят да помогнат пострадалите в Турция и Сирия. По един ТИР с помощи да изпратят пак ще е от полза.

# 217
Сигурно го правят.
В Турция и Сирия на кого точно ще помагат 😏 Нали всякаква такава помощ ще се приеме за намеса в чужда държава, вземане на страна и дипломатически скандал.
Да си спасяват костенурките там и да танцуват по плажа 😂

Въобще не смятам, че загърбват Амалия или нещо подобно. Първо посещение-обиколка в качеството й на пълнолетна престолонаследничка. Целта е наистина да покажат - нея на хората и на нея, кво е туй да си мечка на синджир 😀 И тримата се справят много добре.

Последните обици на Амалия са ужасни. Освен ако не са й подарък от местните любящи поданици 😉

# 218
Амалия на всички снимки изглежда видимо притеснена. Представям си да почнат и да я бутат да е в центъра на вниманието. 

Няма да пропуснат да се похвалят ако някоя от всичките кралски организации помогне на Турция и Сирия.

# 219
На мен ми хареса "безмисления PR" с костенурката.
Нидерландските рояли са като всички други - обикалят, за да утвърдят монархията и да запазят статута и привилегиите си максимално дълго.
Хубавото тук е, че поне Вилем и Максима го правят цветно, позитивно и приятно за окото. Не са пренатегнати и няма насилени усмивки. А на някои снимки Вилем гледа жена си с истинска любов, което е повече от всяко бляскаво събитие или PR.
Амалия ми е симпатична в своята неопитност и смятам, че това е плюс.

# 220
Част от притеснението според мен идваше от това, че родителите и, особено майка и, не я приобщаваха към тях, с поглед, дума, усмивка. Винаги е зад тях и се върти около тях и чуди къде да застане. Наистина като незабележима притурка, на която и е неудобно, че почти я игнорират и забравят, че е там.

# 221
  • Разпиляна във въображението

# 222
Така е и така трябва да бъде! Няма как Амалия да върви напред, а Максима да наднича иззад гърба й 🙂 Все пак кралицата все още е Максима!
Нали много държим на Протокола с всичките му проявления!

# 223
  • София
Именно, протокол Joy
На мен пък въобще не ми създаде такова впечатление обиколката - Амалия освен с костенурката, ряза и едно алое не помня къде, и родителите ѝ не бяха включени, само тя. Та съвсем не е игнорирана, пък още по-малко от майка си. Не знам какво трябва да прави Максима на почти 20-годишната Амалия - да я държи за ръчичка ли? Не видях да се лута, да не знае какво да прави, участва във всички активности, които домакините са приготвили.

# 224
  • Някъде там
Амалия ходи зад родителите си, защото е престолонаследник не монарх.
Лана не е само алоето. 😀
Във всяко едно събитие в което се правеше нещо, а не само наблюдаваше Амалия имаше самостоятелно участие.

Общи условия

Активация на акаунт