Кралски работи и клюки - февруари 2023

• 66 666
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
  • Някъде там
Добре че фризьорката е наблизо.

Търсят черен пеликан

Доста разнообразни и и интересни мероприятия.
Клипове вчера и от пускането на костенурката в океана.

# 196
Измъчиха костенурчето заради тъп ПР. Айде нема нужда.

# 197
Полата панталон на Летисия ми харесват, горната част на роклята обаче не. Някакво преметнато, усукано, брррр!

Покрай последните страница за Максима се замислих - тя като аржентинка би трябвало да е католичка, Вилем най-вероятно е протестант. На сватбата им май и те имаха втори свещеник. Сега как стои въпросът с религиозната й принадлежност, както и тази на децата?
Също като при руските царе и английската кралица. Децата са от религията на страната, придошлия съпруг да си прави сметката. В България е било по-особено до Симеон: царицата трябва да спазва православието, царят и престолонаследникът са православни, останалите деца- католици. Сега как е при Симеон- не знам.
Да станеш жена на престолонаследник или цар си иска жертви - я религия, я баща ти да не присъства в живота ти в новата държава, както е при Максима.
Мисля, че и руските царици задължително са приемали православието.
Но това е преди години. Интересно ми беше сега как се решават тези въпроси. С кралиците по-точно.
За децата си права 👍

# 198
  • София
...
Мисля, че и руските царици задължително са приемали православието.
Но това е преди години. Интересно ми беше сега как се решават тези въпроси. С кралиците по-точно.
За децата си права 👍
Ааааа сега са Русия много лесно са го разрешили въпроса, няма императрица, няма проблеми. Grinning

# 199
  • Някъде там
Костенурката е имала тумор. Отстранен е, възстановила се е и сега я пускат на свобода.
Ули ето. Посещава бежански лагери и училища.

# 200
Стела Маккартни е наградена със CBE - за заслуги към модата и устойчивостта.

Дебора Дайър, (Skin), певица, текстописец и автор, е наградена с OBE

# 201
Ох, то щото всички други турнета на рояли са  изпълнени с дълбок смисъл Joy

Е, поне не са извадили костенурката само, за да се снима Амалия с нея.

Харесва ми Матилде днес също. Много приятен тоалет.

# 202
Май скоро не е имало толкова безцелно кралско турне и  измислени инициативи, като това на нидерландската кралска двойка и принцесата. Май от "представяне на принцесата", се превърна в "колко е по-атрактивна кралицата".
Че кое точно от нечии предишни кралски турнета е било смислено!
Обикалят си там, колкото да напомнят за себе си на местното население 😏
Добре поне, че в модно ревю не го превърнаха! И да сменят тоалети, не са по няколко на ден.

# 203
Купата на графинята на Уесекс.
Годишно състезание от 2010 г. насам, вижда всички военни връзки на Графинята да се обединяват в поредица от приятелски дейности и състезания.

# 204
Турнето на нидерландците не беше ли за представянето на Амалия и първото такова извън страната, в което тя участва, като престолонаследник? До сега не видях, нито едно мероприятие, в което тя да е на преден план. За мен я принизиха до придружаваща на Максима. Е, може би не съм разбрала целта на посещението....

# 205
Добре поне, че в модно ревю не го превърнаха! И да сменят тоалети, не са по няколко на ден.
Ти на кое викаш модно ревю? Защото тя е с 2-3 тоалета на ден. А и то зависи какви ангажименти имат.Местните власти не проявяват особено уважение към тях и ги третират повече като туристи, а не крал и кралица. Няма официални изпращания и вечерни приеми.

Кюлотите се завръщат

Последна редакция: вт, 07 фев 2023, 20:24 от Tinо

# 206
  • София
Костенурката е имала тумор. Отстранен е, възстановила се е и сега я пускат на свобода.
Значи леко по-различно..
Пак ПР, ама не от най-безцелните.

# 207
Абе и с това турне няма да успее да влезе в десятката Максито. То Зара, то носени дрехи. Хич не се е постарала.

Ако се завръщат рибарските гащи, значи всички ще ги гледаме в такива скоро.

# 208
Кралицата на Нидерландия в някаква десятка ли се стреми да влезе?
На мен ми се струва, че обикновено демонстрира  чар, харизма и самочувствие, но жалко, че този път, най-вероятно неволно е за сметка на дъщеря ѝ. Посещението е без цел, защото Амалия е изтикана, образно казано" в ъгъла", това е моето мнение.

# 209
Там е работата, че хич не се старае да влезе.
Пък аз даже си мислех, че е на челните места покрай сметките на палтата й тук в темата.

Тя е кралицата все пак,  не престолонаследницата, представям си ако застане в ъгъла как би се приело от домакините.

Общи условия

Активация на акаунт