Кралски работи и клюки - февруари 2023

• 66 715
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Е, сега, стараят се и двамата с Амалия, ама то като не ти е в кръвта Simple Smile

# 346
Дето се вика, Максима е The Dancing Queen... Буквално.

# 347
  • Някъде там
Важното е че се забавляват искрено.
Още стари танци 💃

# 348
Максима е страхотна, как ли говори този нидерландски с това хъхрене. Амалия е копие на баща си, и двамата имат вид на добри и приятни хора.

# 349
  • Някъде там
Максима говори свободно нидерландски и английски и по-малко немски и френски. С момичетата от малки говори на
испански, когато са си в къщи.Сега и трите девойки също говорят свободно испански и английски.
Ето как говори нидерландски.

Много красива рокля от Виктория, специално ушита за посещението на ботаническата градина в Сидни.

В бяло за посещението на операта.

Матилде на посещение в училище за да говори с ученици и преподаватели за тормоза и агресията сред младежите.
Ули, това е костюма от летището, който имаше само в гръб.

# 350
Прекрасен гардероб на Виктория в  Австралия. Матилде също е разкошна !

# 351
Трябваше с това да започна вчера 😀
Любовните истории на роялите 😉
https://www.hellomagazine.com/royalty/20230212164011/royal-coupl … ry-meghan-markle/
https://www.hellomagazine.com/royalty/gallery/2017021568949/the- … oved-up-royals/1/
https://tsn.ua/ru/lady/zvezdy/zvezdy/kak-vlyublyalis-princy-i-pr … ubvi-1725910.html

Фелипе и Летисия тези дни в Авилес.
Тя  -  в елегантен костюм и неудобни обувки.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 16 фев 2023, 10:37 от птица

# 352
  • Някъде там
Благодаря птиче, въпреки че съм ги чела и преди, беше ми  интересно да си припомня.
Продължавам да и се чудя на Летисия с тези боси крака. Има заболяване и пак постоянно е боса.
Снимки от ангажиментите от последните дни.
Откриване на изложба

На среща на фондация "Mutua Madrileña".

Максима и Вилем снощи на танцов спектакъл по случай юбилея на
Маргриет.

И тя през деня вчера на посещение във фабрика за рециклиране на спортни обувки

И днес на изложба

Виктория и Даниел вече са в Нова Зеландия

# 353
  • София
Аууу, тая Максима, знае че си търся широк жълт панталон и ме дразни Joy
Всичко без чантата с жълтото ми харесва, за разлика от Летисия, при която нищо не ми харесва, може би само с роклята, ама много ми е отдалече и не мога да реша.

# 354
  • Някъде там
А на мен така много ми харесва.

Косата 🤩

Днес има рожденичка
Бъдещата булка Александра става на 32

С много хубава снимка я поздравява майка ѝ.
Много хубави събития ги чакат тази година. Стефани доста е наедряла.

# 355
Голяма разкошница е Летисия!
Винаги съм се чудела, как така Принцеса Ан не е наследила нищо от харизмата на майка си Кралица Елизабет втора!?
Кралицата си беше величествената и хубава жена, но същото не мога да кажа за дъщерята!

# 356
Люксембургската Александра е много миловидна девойка. Heart
Летисия с коженото сако е страхотна. С кожени поли и рокли също много я харесвам отива и.
Беничка, според мен нито Елизабет, нито Ан са хубави жени. При Елизабет кралският блясък направи и невъзможното тя да се отличава и да изглежда добре. Но красавица... никога не е била.

Последна редакция: пт, 17 фев 2023, 09:45 от Анонимен

# 357
Аз намирам Елизабет за много хубава към красива, принц Филип също. Но никой от децата и внуците им не е взел тяхната красота и харизматичност, с изключение на младия Уилям. Поколението на правнуците е обещаващо, обаче. Всички са много хубави деца.

# 358
Принц Филип е бил хубав мъж на младини, а и на стари години беше статен и интересен. И добре се е ползвал от това, както твърди мълвата. Но Елизабет - не. На младини симпатична, като баба също, но на средна възраст ми е като една обикновена, средностатистическа леля. Особено с модерните тогава забрадки.
И видимо проклета свекърва 😂

# 359
  • София
Споделям мнението на птица за Елизабет. За Филип - понякога ми е симпатичен, понякога не. Като цяло никой от Уиндзорите (кръвните) не ми е хубавец или хубавица. Някои са чаровни и симпатични, други особено с напредване на възрастта откровено си погрозняват.

Общи условия

Активация на акаунт