Кралски работи и клюки - февруари 2023

• 66 713
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • Някъде там
За Камила и Чарли, Саут парк,имат ли цял епизод ?
И за мен Филип е почти красавец като млад. Бети просто симпатична.

Много хубави нови снимки на Маргрете.

# 361
    Пипини в Сейнт Бартс

Последна редакция: пт, 17 фев 2023, 14:51 от Tinо

# 362
    О, Пипа е за завиждане - мъж милиардер със собствен курорт на Сейнт Барт, три прекрасни здрави дечица,  племенници  и сестра кралски особи и никакви публични ангажименти. Дето се вика, дай Боже всеки му . И живи и здрави родители, де .

# 363
    • Разпиляна във въображението
    Южени е забелязана във ВИП зоната на летището на Санта Моника, Калифорния

# 364
    • Някъде там
    Още от Виктория и Даниел в Нова Зеландия

Скрит текст:

Мете-Марит и Хокон на възпоменателна служба на жертвите на войната в Украйна в Нобеловия център  мир в Осло.

Скрит текст:

Белгийците също на възпоменателна служба, но за починалите в семейството им.

Сега прочетох че
    Маделин ще се прибере, за да е до баща си за операцията. Тук не сме писали, но Карл-Густаф ще претърпи сърдечна операция и ще прекрати обиколките за юбилея докато се възтанови.
    Операцията му е насрочена за понеделник, 20 февруари.

# 365
    • София
    Още от Виктория и Даниел в Нова Зеландия

Сега прочетох че
    Маделин ще се прибере, за да е до баща си за операцията. Тук не сме писали, но Карл-Густаф ще претърпи сърдечна операция и ще прекрати обиколките за юбилея докато се възтанови.
    Операцията му е насрочена за понеделник, 20 февруари.
    Много хубава рокля на Виктория и тя изглежда добре. Аз лично не я харесвам с костюмите, които ходи, нещо в кройката не е ОК, правят я да изглежда широка и едра.
    Ясно че не е фина като Летисия, но допълнително я  разширяват в горната част. Докато с тази рокля няма такъв ефект.
    След Маргрете, сега и Карл-Густаф...дано бързо се оправят и двамата.

# 366
    • Някъде там
    Много е красива цикламената роклята. И за мен такъв тип рокли много добре и стоят.
    Честно казано и тази ми хареса.
    Не харесвам пеньоарите ѝ, но тази е красива и доста добре ѝ стои, а и е много подхосяща за мястото.

Предполагам, че неговата ще е по лека щом до тогава ще изпълнява задълженията си. Но не е приятно определено.

# 367
    Виктория е много хубава с цикламената рокля. Роклите на петна обаче никак не ми харесват. Ужасяващи цветове.
    Пипа има много сладки деца, а телцето след толкова бременности и раждания е идеално.

# 368
    Супер е Виктория в тази рокля 🙃
    Хубави портрети и от Маргрете, дано се възстановят бързо с Карл Густаф.

# 369
    Всички рокли на Виктория много ми харесват този път. Последната на цветята в убитите цветове е с прекрасна кройка. И десенът не ме дразни, хубава е. Ако беше във веселата гама щеше да простее.

# 370
    • Някъде там
    Стефани става на 39 днес.

# 371
    • София
    Без да е красавица Стефани има много мило и сърдечно излъчване, симпатична ми е. Чакам с нетърпение да видя новото бебе, да е жива и здрава!

# 372
    Много ми е симпатична Стефани. Двамата със съпругът й изглеждат много хармонична и щастлива двойка, а за малкото бонбонче Шарли нямам думи, абсолютен сладур. 😍 Да е честита и все така усмихната и лъчезарна!

# 373
    • София
    Здравейте!

В колко часа българско време очакваме Катрин днес?
    Искам да продължи линията на великолепните кралски тоалети и имидж на бъдеща кралица, който й градят от погребението на Елизабет.
    Представям си, че ще е с уау нов тоалет, който ще стане първи в класацията ми на официални нейни рокли.

# 374
    Добре, че заплахите към тях, за които се писа в темата не са толкова сериозни, че полицията да не ги пусне на наградите.

П.П. иначе самите награди са утре.

Общи условия

Активация на акаунт