Кралски работи и клюки - февруари 2023

• 66 138
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Нарухито отбеляза 63-ти рожден ден в Имперския палат в Токио с разглеждане на бонзаи и фотокнига за бонзаи. Огромни опашки от хора се виха по улиците за да напишат традиционното поздравително писмо и да развеят национални флагчета, както се прави от векове насам. Отново по традиция, кралските дами държаха в ръка бели ръкавици и ветрила вместо дамски чанти. За много хора това е и възможност да посетят имперския палат, който иначе е затворен за народа.

# 586
  • София
Максима, че много ми харесва. С голямо удовослтвеи бих разгледала колекцията ѝ от бижута.

# 587
  • Някъде там
Датската кронпринцеса на служба за годишнина от инвазията в Украйна, тази сутрин

Много хубава Рания! Аранжировката също много ми харесва.
Както винаги елегантна, стилна и подходящо облечена за събитието.

# 588
# 589
Харесва ми много роклята на Рания. Ето колко различно стои на нея и при Софи. Но пък подкрепям Софи каквото харесва и й е удобно.

И Мери ми харесва днес, палтото й е много хубаво. Жалко, че не успявам да намеря клипчето да ги видя в движение.
Любопитно ми е да видя колко от кралските семейства ще отбележат деня някак.

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 12:06 от Ули

# 590
На мен японците ми харесват и особено японките в свежите цветове. Роклята на Летиция не ми стои, цвят ли, материя ли, кройка, не знам, но ми простее.

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 12:22 от Deni-meni

# 591
  • Някъде там
Харесва ми много роклята на Рания. Ето колко различно стои на нея и при Софи. Но пък подкрепям Софи каквото харесва и й е удобно.

И Мери ми харесва днес, палтото й е много хубаво. Жалко, че не успявам да намеря клипчето да ги видя в движение.
Любопитно ми е да видя колко от кралските семейства ще отбележат деня някак.
И шведите ще го отбележат.Ще сложа снимки после.
Ето тук ще го отвориш ли ?
https://twitter.com/ChristinsQueens/status/1629053296785649669?s=19

# 592
Мерси, Давиз, да тук го отворих.
Винаги предпочитам да ги видя в движение, походка, изражение.
Много е хубаво палтото и цвят и как й стои на Мери, а за стойката може да й завиди човек само

# 593
Днес не харесвам единствено роклите на Летисия и двете на Софи.

Максима много ми харесва, но предните пъти май е била с още по- добри бижута. Обстановката при Рания е много приятна, а Мери си е Мери. Симпатяга голяма и много елегантна Blush

# 594
Принцът на Уелс, покровител на Уелския ръгби съюз, и принцесата на Уелс, покровител на Английския ръгби съюз, ще присъстват на мача Уелс срещу Англия на стадион Принсипалити в Кардиф в събота, 25 февруари.
Снимка от предишния мач в Лондон

# 595
Принцът на Уелс, покровител на Уелския ръгби съюз, и принцесата на Уелс, покровител на Английския ръгби съюз, ще присъстват на мача Уелс срещу Англия на стадион Принсипалити в Кардиф в събота, 25 февруари.

Много са хубави!

# 596
  • Някъде там
Виктория се среща с комитета за граждански аспекти на управлението на кризи като част от шведското председателство на съвета на европейския съюз тази сутрин.

И на службата за мир.
Скрит текст:

Маделин и децата в Ню Йорк.
 Колко са пораснали. Особено малката къдрокоска ❤️
Маделин много хубава както винаги.

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 00:59 от Не се сърди, човече

# 597

днес 25.02.Принцът на Уелс, покровител на Уелския ръгби съюз (WRU), и
 Принцесата на Уелс, покровител на Футболния съюз по ръгби,
 присъстват на мача на шестте нации
 Уелс срещу Англия на стадиона в Кардиф.

# 598
Съдейки по коментарите под статията, грешен ход на Чарли

https://www.dailymail.co.uk/news/article-11792721/Camilla-offici … s-coronation.html

Камила официално ще бъде известна като кралицата, а не „Queen Consort“ след коронацията на крал Чарлз

# 599
Тази статия в голяма глупост.
И да пише consort и да не пише няма значение, Камила не е и няма да бъде управляваща кралица, както не са Максима и Летисия, както и няма да бъде Катрин.
Не е вярно, че Камила не е приела титлата Принцеса на Уелс, имаше си я, но използваше другата по причини, дискутирани 1000 пъти.
Прочетох десет коментара, смях в залата.

Общи условия

Активация на акаунт