Кралски работи и клюки - февруари 2023

• 66 137
  • 736
  •   1
Отговори
# 600

В Швеция, като беше бременна с Луи

# 601
Палтото е прекрасно, но не ми харесва как стои с черните плътни чорапи. Като бременна е била супер.

# 602
Готина Кейт. Палтото е супер!

# 603
Кейт определено изненада днес с това палто на Catherine Walker , не съм мислила, че може да го повтори някога. Но и мен не ми хареса комбинацията с плътен чорапогащник и боти, но пък и 2018 не ми харесват обувките, много са ми лелченски.

Обеците обаче са ми едни от любимите нейни, много отдавна не ги беше носила.

# 604
  • В полите на Пирин планина
На мен пък много ми харесва, особено в комбинация с полото, което се вижда и също е черно. Simple Smile

# 605
Хубава принцеса на Уелс, но без бялата чанта. Отдавна не се беше появявала с дължина, която показва чудесно оформените ѝ крака.

# 606

В Швеция, като беше бременна с Луи

Много е свежа Кейт  много ми харесва излъчването й, спокойствие, достойнство и топлота.

# 607
  • София
Съдейки по коментарите под статията, грешен ход на Чарли
https://www.dailymail.co.uk/news/article-11792721/Camilla-offici … s-coronation.html
Камила официално ще бъде известна като кралицата, а не „Queen Consort“ след коронацията на крал Чарлз
Абсолютно никакъв грешен ход няма. На цял свят е ясно, че Камила е консорт, а не управляваща кралица. И между другото консорт се използва само в случаите, когато принц е съпруг на кралица. За жените е напълно излишно това уточнение. Дейлито е известно с неговите издънки на кралски теми.

# 608
Това палто в класически туид десен е много елегантно и й стои страхотно. Принцесата не за пръви път показва как една красива дреха може да е актуална години наред без да е демоде. А палто от туид е класика в жанра.

# 609
  • Някъде там
Фредерик и Мери са кацнали в Индия.
Посещението ще започне официално с посещение на Тадж Махал.
Чудесно изглеждат след полета. Елегантна Мери както винаги. Носено е всичко.

# 610
Не ми харесва палтото "мартеница", не ми харесват и двете комбинации. Първият път съчетанието на аленото от дрехата и кафеникавото бордо от чантата и обувките не е добре, за моят вкус, вторият път уж да е по- добре (с черен чорап и поло), но бялата чанта съсипва нещата. Палтото е трудно за комбиниране, Кейт, стига си го носила, не ти е от попаденията 😁

# 611
А, Давиз, бая посмачкана е Мери. Панталонът , де.

# 612
Бялата чантичка е за да се подчертаят цветовете на отбора. За пореден път забелязвам, че са се съчетали с Уилям - червено-бяло-черно.
Палтото е толкова хубаво, че ми се иска да го облича пак, а не да го пенсионират. Дано да и става и занапред.

# 613
Чудна Мери! Фредерик и той не е зле.
Колко време ще са в Индия?

# 614
Пропуснала съм, че е опит за съчетаване в цветовете на отбора, но това не прави нещата по- добри. Палтото е с перфектна кройка и кофти десен. За ставане - тя не качва и грам, може да си го носи до пенсия (сакън!).

Общи условия

Активация на акаунт