Кралски работи и клюки - февруари 2023

• 66 632
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Прекрасна е косата на Летисия. Жива, лъскава и здрава.
Една симпатична Саса

И Мери, толкова да ми харесва в тази рокля...

# 106
Тази рокля на Катрин същата ли е или така му се струва?

# 107
  • Разпиляна във въображението
Както е сложена брошката имам чувството, че тя опъва края на роклята надолу, провиснала отстрани.

Роклята е Зара

# 108
  • Някъде там

И Мери, толкова да ми харесва в тази рокля...

Това е роклята от тържеството  на фондацията за юбилея ѝ миналата година. Датски е дизайнера. Той и шие повечето рокли за събития.

# 109
Тази рокля на Катрин същата ли е или така му се струва?

Мисля, че ти се струва. Странното деколте е подобно (или еднакво), но другите детайли не са - ръкавите, дължината на роклята, подгъва. Струва ми се на Кейт е асиметричен, виси в двата края. В кръста как е, не се разбира.
На Мери тази рокля наистина й стои много добре! Фина и женствена!
Мъжът й и той голяма терца. Как се е нахилил 😂

# 110
Давиз, да, имам някакъв блед спомен от миналогодишното събитие и тази рокля Blush

# 111
Добре, де. Мама Максима си облякла свежа рокля със закачлив елемент, а дъщерята Амалия облякла пеньоара на баба ми. Момичето е хубаво, защо зорлем го обличат в грозни дрехи?

# 112
Добре, де. Мама Максима си облякла свежа рокля със закачлив елемент, а дъщерята Амалия облякла пеньоара на баба ми. Момичето е хубаво, защо зорлем го обличат в грозни дрехи?
Момичето е пълнолетно и най-вероятно сама си избира дрехите. Доста едри жени и момичета прибягват до дрехи с десени на дребни орнаменти, така че да отклоняват вниманието от габаритите си.
Конкретната дреха ѝ стои добре.

# 113
Според мен я състарява.

# 114
  • в сърцето на един мъж...
Скрит текст:

Еха, страхотни инициативи! И много много интересно звучи всичко. Дали има някъде публикувана информация изобщо?

Намерих страницата https://shapingus.centreforearlychildhood.org/

О, много ти благодаря!

# 115
Хм, през последните 2-3 години всички роялки поголовно носеха въпросния "пеньоар на баба ми" 🙄
Вижда ми се съвсем нормално и това пълно момиче да залага на него! Да не искате да облече нещо късо и тясно!? Все пак е принцеса, не кабаретна певачка!
И да, хубава е! Дори и с толкова кг отгоре, пак е хубава! Представям си като свали едно 10-на кг, как ще грейне!

# 116
Аз съм на мнение, че тези пеньоари са или за много млади момичета като Амалия или за възрастни дами. Жени, в средна възраст, просто ги състарява. А Амалия е достатъчно млада, за да изглежда свежо в пеньаор. Аксесоарите също имат значение.

# 117
Според мен не пеньоарът е проблем в случая, а гуменетките, с които е съчетан. Буквално я "забиват" в земята.

Иначе ясно, че момичето (то си е млада жена) се опитва да се облича самО, но за такива визити определено се минава през обсъждане на тоалети- къде, кога, какво, не е като да стане, да отвори гардероба и да започне да се чуди в какво да се премени днес. Но съдейки по външния вид на баща й по времето на цялото това посещение, въобще не се учедвам на какви модни недоразумения ставаме свидетели в момента.

# 118
Амалия е страхотна млада дама, свежа, хубава, със самочувствие. Килограмите са нещо, което ще се регулират в един момент, когато му дойде времето, сега не е нужно. Тя е учаща и се е концентрирала върху други неща. Скоро, когато започне, всъщност той започна, пътят и към управлението на Нидерландия, ще я видим коренно променена, но за сега е рано!

# 119
  • Някъде там
Софи Уесекс  почти цялото  си турне изкара с развлечени провиснали пеньоари и грозни  груби еспадрили. Та виждали сме и  други трагични турнета от възрастни, които уж трябва да знаят как да се обличат, за да представят кралството си.
И отново е зле. Само вчера беше добре облечена.

Общи условия

Активация на акаунт