Кралски работи и клюки - февруари 2023

• 66 662
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Мери винаги ми изглежда напрегната, има нещо, което не ми е симпатично в нея.
Бутанката е красавица, много магнетична.

# 166

Малко им се губи чара в обикновени дрехи.

# 167
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
От всичките източни монархии и роялки и на мен Джетсун ми
е най-интересна и запомняща се. Симпатяга е, но и цветните,
шарени, жизнерадостни дрехи, много спомагат за цялостното
и представяне. Иначе в европейски дрехи, съм съгласна, че не прави
чак такова впечатление.

# 168
Пфф, страхотна е във всякакви дрехи 🙃
Честита да е Мери. И на мен ми е една от любимките, просто е симпатяга и отдадена на работата си. Личи си по интересните и стойностни проекти.

# 169
  • Някъде там
Пфф, страхотна е във всякакви дрехи 🙃
Честита да е Мери. И на мен ми е една от любимките, просто е симпатяга и отдадена на работата си. Личи си по интересните и стойностни проекти.
❤️
Не само на нея.
Любима лейтенант Мери

И жокея Мери

# 170
  • София
За добро начало на седмицата, един Балморал:

# 171
И какво излезе сега дрехите правели красотата Smile
Много е красива Джетсун и в традиционни и е нетрадиционни дрехи.

Давиз, да, аз Мери също не я намирам за красавица. Но е стилна, с хубава стойка и походка, изглежда искрена (без да знам доколко е, все пак по снимките за характер да се съди е смешно) и като цяло е приятна за гледане Simple Smile
А инициативите й също са различни, най-вече със съвсем реалния си принос за хората, към които са насочени.

# 172
  • Някъде там
Ули аз гледам основно клиповете и следя соц. мрежи на фондацията и кралските, особено когато говори на английски, от там си правя изводите за себе си. Но тук предпочитам да качвам снимки и по малко инфо.

Честита да е Мари. Става на 47 години.

# 173
Принцесата на Уелс отбеляза началото на Седмицата на психичното здраве на децата

# 174
  • Някъде там
Матилде е в Бангладеш на тридневно посещение посветено на устойчивото развитие и хуманитарната помощ.

Първото посещение е на шивашка фабрика. Компанията има за цел да бъде модел за подражание за текстилната индустрия в страната и се ангажира да спазва всички социални, етични и екологични стандарти.
Скрит текст:
Роклята е носена и е на индийска дизайнерка. Предполагам, че всичко което облича ще е носено, като се има предвид фокуса на посещението.

Летисия и Фелипе на летището в Мадрид. Заминават на държавно посещение в Ангола.

Обявиха също, че София ще учи в колежа на сестра си в Уелс от септември.

Последна редакция: вт, 07 фев 2023, 22:25 от bubanka

# 175
Харесва ми ансамбъла на Матилде от първата снимка, синята рокля - не.

# 176
  • Някъде там
Националният ден на саамите  е културен празник за саамите.
Скрит текст:
На този ден през 1917 г. в Трондхайм, Норвегия се провежда първият конгрес на саамите. Националният празник се нарича още „Samenes Nasjonaldag“. Саамите, или „Urbefolkning“ на норвежки, са коренно население, което живее главно в Норвегия, но също и във Финландия, Русия и Швеция
Харалд на тазгодишното честване в кметството в Осло.

И готини снимки на Хокон и Мете-Марит в традиционни дрехи.

Скрит текст:

Нидерланците вече са в Синт Мартин.

Скрит текст:

# 177
Принцесата на Уелс отбеляза началото на Седмицата на психичното здраве на децата

И с хубаво послание от инстаграм страницата им

# 178
Матилде е в Бангладеш на тридневно посещение посветено на устойчивото развитие и хуманитарната помощ.

Има ли повече снимки с този тоалет. Много ми харесва резедаво с розово учудващо Simple Smile
Роклята на индийската дизайнерка е много хубава, но е трудна за носене.

Много важна кампания, дано е успешна. Всеки, който се има за природозащитник и защитник на правата на хората, трябва да се занимае с бързата мода.

Норвежците са супер интересни Simple Smile

# 179
И роклята, и обиците на Матилде са страхотни.

Тоалетите на Хокон и Мете са 😏 Особено обувчиците 😂

Общи условия

Активация на акаунт