Кралски работи и клюки - февруари 2023

• 66 696
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Не е и нужно, има си документ.

Не разбрах, какъв документ има, такъв даващ титли ли? Може ли по конкретно?

Случаят с Камила не е удачен. Тя сама избира да не я наричат така и да не я свързват с титлата.
Луиз не е принцеса, решение взето от родителите и, доколкото знам.

Може, заповядай: https://www.cosmopolitan.com/entertainment/celebs/a41132106/prin … s-lilibet-titles/
Накратко, през 1917-та крал Джордж V издава декрет, според който децата и внуците на управляващ монарх, родени от наследниците му по мъжка линия автоматично получават правото да се наричат принц или принцеса и "Негово кралско височество". Монархът може да им отнеме титлите, като внесе поправки в този декрет. Но до момента това не е направено.
Този декрет обяснява и защо Зара и Питър нямат титли.

Не е нужно да се променя нищо в сайта за Арчи и Лили, те така или иначе са си принц и принцеса. Поне докато дядо им не отмени декрета на Джордж V.

Ето подробности какво включва този декрет: Ето подробно какво включва декрета: Under the 1917 Letters Patent by King George V, the title of Prince/Princess can be used by (1) the children of the sovereign, (2) the children of the sovereign’s sons, and (3) the eldest living son of the eldest son of the Prince of Wales. Prince Harry is the second son of King Charles, so his kids previously were not guaranteed titles back when Charles was still a prince.
Съгласно акта на крал Джордж V от 1917 г. титлата принц/принцеса може да се използва от (1) децата на суверена, (2) децата на синовете на суверена и (3) най-възрастния жив син на най-възрастния син на принца на Уелс. Принц Хари е вторият син на крал Чарлз, така че неговите деца преди това не са имали гарантирани титли по времето, когато Чарлз все още е бил принц.
Но с възкачването му на трона вече са принц и принцеса. И това няма връзка с фактическата коронация.

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 09:55 от Анонимен

# 436
  • София
Принцесата чудесно се вписва в обстановката и хората около нея, а  и изглежда повече от добре:

Принцът също, разбира се:

# 437
Катрин Зита-Джоунс го е казала

# 438
  • София
Обърках се с тези титли на децата, но явно това е поредната щекотлива тема свързана с Британците, така че се отказвам.

В първия момент, визията на Катрин ми беше НЕ, заради силния контраст на бяло и черно. Но като се замисля, всъщност ми харесва. Тя изглежда изключително. Дори и ръкавиците не ме дразнят толкова, Единствено бих скъсила дължината им.

# 439
  • София
Пропуснала съм този страхотен монохромен вид на Максима Heart Eyes

# 440
Оу, великолепна Максима. Нова ли е снимката, Lana?

# 441
  • София
Отпреди няколко дни. Може и да е пускана, но нещо ми се губи миналата седмица кой, къде и как е бил.

# 442
  • Някъде там
Супер е ❤️ без цвета за мен, но цялостната визия е страхотна.
Пусках я, не че пречи още и още да я сложите. Заслужава си.
Беше в онкологичен център"принцеса Максима".

Информацията за люксембургската сватба излезе.
Скрит текст:

Леонор става на 9 години.
Няма нова снимка все още. Тази е миналогодишна.

Маделин пуска обикновено, но днес е операцията на Карл-Густаф и не се знае ще пусне ли.

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 14:57 от daviz

# 443
И на мен ми харесва Максима, този монохромен тоалет е супер.
Знам, че е трудно да си го представи човек, ама понякога природата е по-силна и от най-големите възможности.  

В профил тоалетът на Кейт ми харесва много повече. Панделата отстрани изглежда добре.

# 444
  • София
Принцесата и принцът си шушукат нещо. Много са приятни за гледане - такава хармония излъчват двамата.

# 445
Много беше готина Максима в този тоалет! Харесвам бежово със златни аксесоари.

# 446
  • Някъде там
Новата снимка на Леонор ❤️
Слънчево, красиво момиченце.

# 447
На Максима марките какви са?
Много е пораснала Леонор, сладурка❤

Aлександра Хановерска с гаджето си на ревю на Селин. Не са написали точна дата, но е било наскоро:

Симпатяги❤ Харесва ми, че са спортни и непринудени.

# 448
Скрит текст:
Катрин Зита-Джоунс го е казала

Като фина порцеланова статуетка е! Толкова е нежна и изящна!

# 449
  • Разпиляна във въображението
Явно Диор не разбира от мода, когато е слагал черни дълги ръкавици към бели рокли. И Вера Уанг също.

Чарлз на посещение на полигон, където се обучават украински новобранци.

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 15:21 от Miriel

Общи условия

Активация на акаунт