Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2023

• 86 273
  • 663
  •   1
Отговори
# 360
# 361
Здравейте!този сайт сигурен ли е ,че е с оригинални парфюми?https://monna.bg/damski-parfyumni-vodi/ парфюми?

# 362
Честит празник на любовта и виното!
След всички негативи преживяни днес покрай Идилията, все пак денят завършва позитивно и добавих към пролетния гардероб тези две бижута Heart Поредния голям+ за elinor.bg Hands Clap
Alien Flora Futura и Allen Eau Extraordinaire  

# 363
Кога поръчахте от Елинор? Аз поръчах Alien flora futura Петък и още ни вест ни кост. Нямам и потвърждение, че са обработили поръчката.

# 364
Кога поръчахте от Елинор? Аз поръчах Alien flora futura Петък и още ни вест ни кост. Нямам и потвърждение, че са обработили поръчката.
Съветвам Ви да им звъннете утре. Имат лошия навик да не уведомяват, че даден продукт е изчерпан и по никакъв начин да не го отразяват в направената поръчка... От опит споделям.

Честит празник на кой каквото празнува! Бъдете пияни от любов! Аз си самоподарих новия Живанши; чакам го утре. Днес все пак отидох да го тествам, за да откажа навреме поръчката, ако се налага. Мнеее, няма. Прекрасен е 🥰

# 365
  • ново
Това са писали Елинор на страницата си във Фб

# 366
Поръчах в петък следобед. От вчера е със статус Processing и още си стои така, а обикновено когато изпратят става Sent.
Сайта цял ден е много бавен и явно има причина, но вече зарежда нормално.

# 367
  • София
Честит любовно-винен празник! Разливайте и обичайте на воля! Purple Heart Wine Glass
Пристигнаха ми от makeup 2 парфюма на Zarkoperfume: MOLéCULE No. 8 by и Purple Molecule 070 · 07.  Дойдоха за няколко дни, чудено опаковани, всичко 6. Браво на makeup за добрите оферти, които ни предоставят.
Скрит текст:

Wine GlassYellow HeartWine GlassBlue Heart

# 368
# 369
# 370
https://parfium.bg/xerjoff-casamorati-1888-italica-uniseks-parfyumna-voda-edp

+

douglas.bg

20%* на ВСИЧКИ поръчки над 50 лв.само онлайн, само 15 и 16 февруари!

Последна редакция: ср, 15 фев 2023, 09:14 от Milen™

# 371
Имам въпрос. Кой си получи Ганимед от Парфюми-шоп.бг? Моят още го очаквам и имам лошо предчувствие...

# 372
# 373
  • виртуално
Douglas online:
САМО НА 15.02.2023 г. и 16.02.2023 г.
-20% на ВСИЧКИ поръчки над 50 лв.

# 374
  • Пловдив
A отстъпката от 20 % с някакъв код ли е ,или в количката  се отразява такова намаление.

Последна редакция: ср, 15 фев 2023, 10:20 от SINEOCKA_D

Общи условия

Активация на акаунт