Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2023

• 86 256
  • 663
  •   1
Отговори
# 465
Търся тестер на Thank you next Ariana Grande, но нещо не намирам... 🙄

# 466
  • Стара Загора
Май парфюмите на Ариана не се намират особено в нашите сайтове. Миналата седмица и аз рових за Thank u next 2.0, както и за Mod Blush, но само в Дъглас ми излезнаха сякаш. Добре че напоследък съм станала разумна и не смея след първа проба да поръчвам, особено пък на блотер. Днес минах отново за проба на Blush и върху мен не се усещаше и наполовина толкова, колкото на хартия.

Дадох шанс отново на Velvet rose на Живанши, толкова исках да е траен и красив, за да го придобия.... Уви. Явно е от онези, чиито някоя молекула не "регистрирам" или просто кожата ми го изяжда.

Споделям, че в Старозагорския БЗ са заредили La vie Est Belle Iris Absolu, Van Cleef & Arpales Moonlight Rose и новата обувка на Ерера - при мен отново слабо представяне. Някаква бледа роза със зеленина, два пъти пръсках докато се разхождах из магазина и тц. До 2 часа изчезна. Ириса също след 2-3 часа едва го долавях. Началото за мен е много подобно на Guerlain Shalimar Initial, ретро-червилен аромат, но след това остава ирис с пачули и пудрена сладост. Още обаче я няма последната версия на My way.

# 467
Аз тестер на парфюма бях видяла в магазина на Венера Козметикс, но беше през декември и реших, че не му е сега сезона и не го купих тогава. Естествено вече не е наличен. 😅

# 468
Вероятно след 9 сутринта ще вдигнат цените, така че проверете за оферти Simple Smile
https://www.notino.bg/special-offer/

# 469
notino, notino, тикви такива, как пък веднъж не помислихте за дамите, как пък не го направихте по - лесно поне за тах!

Сега нова стратегия за объркване на клиентите: няколко кода, стари промоции, нови цени, нови банери, стари кодове, обикновен човек не може да разбере какво става!

Освен woman15  15 % през сайта и 18 % през приложението има и други промоции. Гледайте под продуктите.

код: over20  - 20 %
код: big15 - 20 %
код: brand20 - 20 %

+ douglas.bg

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 07:29 от Milen™

# 470
# 471
# 472
  • виртуално
Отстъпката на нотино не важи за парфюмите на Диор, въпреки че не е написано в условията ?!

# 473
  • Стара Загора
Мдаа, Нотино са вдигнали цените на някои парфюми в "Любими".
Chopard Gardens of the Tropics Vanille de Madagascar
Chopard Gardens of the Paradise Jasmin Moghol

бяха под 200лв без намаление, а от днес цените са нагоре.

Има 2 сходни кода за -20%, но за различни марки:
20brand
brands20
mup
- 15%

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 09:11 от Phoenix_

# 474
При мен кода работи.
Отстъпката на нотино не важи за парфюмите на Диор, въпреки че не е написано в условията ?!

# 475
Аз намазах, поръчах си Thank you next за 82 лв 100 мл, което на фона на другите оферти, които видях за този парфюм си е супер, тестера, който намерих беше 88 лв, та съм на далавера направо.

# 476
# 477
  • До сърцето...
Освен woman15  15 % през сайта и 18 % през приложението има и други промоции. Гледайте под продуктите.

код: over20  - 20 %
код: big15 - 20 %
код: brand20 - 20 %
over20 не работи, дори когато е написан под продукта (пробвах за 2 артикула)
big15 дава 15% (също пробвано), но не го слагам в таблицата, защото не знам как да го систематизирам (Милен е прав, трябва да се гледа под продуктите)
последния не го намерих да го пробвам.

# 478
# 479
over20 не работи, дори когато е написан под продукта (пробвах за 2 артикула)
https://www.notino.bg/valentino/uomo-intense-parfjumna-voda-za-mzhe/p-601941/

Общи условия

Активация на акаунт