Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 80 122
  • 2 329
  •   1
Отговори
# 120
Флор, докосна струни в мен, за които бях убедена, че са или ръждясали или скъсани, но не би. Малко се разочаровах, че циникът в мен е само външна поза... И все пак ти благодаря! Heart
Моя приятелка бае. Моли се на Богородица. За вас лъжа за мен истина, бях с чутовен главобол от няколко дни, а тя дойде да ме види. Докато шепнеше молитвата се давеше и  от очите й се лееха сълзи. Каза- такова чудо не съм виждала, задръстена си от отрицателна енергия. Ако щете ме носете в страшките, то и аз съм циник и неверник, но не само ми проблесна, но и месеци след това нямах грам главобол. Дори тук се похвалих, без да влизам в обяснителен режим, от какво ми просветна.

# 121
  • София
Извадиха ми един крив мъдрец. Започва да ме пуска упойката вече и работата става ауч. Ще мине. Докторката каза, че доцентът, който й е преподавал обичал да казва, че всяка раздяла боли. Ми боли, не е лъжа. 🤕😄
Доволна съм обаче да кажа. Ходих в стоматологичния факултет, че там само 15 лв ми взеха, иначе е майка си и баща си едно вадене. Специализанти вадят зъбите, наблюдават ги преподаватели. Ами много бяха експедитивни и любезни, а се бях подготвила за нацупени физиономии и чакане с часове. Похвалвам ги!

# 122
  • Пловдив
Аз също вярвам в баенето...майка ми знае няколко думички и ни спасява. Детето като малко се разкъсваше от плач, минаващ от казаните шепнешком думи. При мен главоболие и гадене също, че и при мъжо.

# 123
Плацебо ефект! Доказано! Но, да, няма нищо лошо в това.

Даже обхвата на телефона ми се губи, мисля че и на него не му харесва тук!

Един художник преди малко донесе картини , поръчани от шефа ми за хотела му. Ми нашата 13 рисува 1000 пъти по-добре!

# 124
Един сайт намерих случайно, много изгодни цени. Конкретно препарата за черно търсих, но поръчах доста неща. Има и храни, напитки, кафета и разни други
Ще снимам после за бели обувки препаратите

# 125
  • Пловдив
Сапунът Дав тая седм. в Кауфланд е 1,39лв.

# 126
Видях, ама няма да ходя. Иначе го гледах миналата седмица в Лили към 3лв, а душ гела Малиция към 6 и нещо.

# 127
На мен ми стана смешно,че при обикновен телефонен разговор,някой без да целим това,и темата на разговор няма абсолютно нищо общо с думите при баене, успява да ти бае 😬.Да,и на мен главоболие и друга,нелогична болка ми минаха след като колежка нареждаше думи с моето име.Плацебо,неплацебо,и аз,и големия син сме имали позитиви от подобно нещо.Все едно леенето на куршум не е същото,но доста повече хора вярват в него.Важното е да вярва човек в нещо,щом това би му донесло някакво успокоение,дори и "блацебирано".

# 128
  • Пловдив
Незнам кво е, ама действа...Майка също ми бае от разстояние.

# 129
Добър да е денят, Общество! Hug
Смотано ми е, отделно се опитва да ме боли глава.
Ама отметнах една мобилност сЕ пак. Като пооправя в нас излизам, да ме провее вятърът.

Първият Аватар едвам го изтраях, на втори не се подлагам доброволно Simple Smile

МиТу. Че даже и бавачка викахме тогава, за да можем с ММ заедно да отидем да го гледаме.
Сега по Коледа тримата ходиха на втората част, прибраха се обрано ентусиазирани.

Донси, а защо само едната връзка?  Rolling Eyes

# 130
  • sf
Донси бе, реших, че е кучо с връзките 🤣
Ааа кучо няма да пипне, ама синкото за втори път ми го спретва тоя номер. Една сутрин в 5:20 бързам за бусчето и хоп, пак без една връзка, добре, че имам едни резервни работни обувки, че там ни пускат само с тях.
А една връзка, защото на него му се е скъсала някоя и си търси една. 😆

# 131
За да има плацебо ефект, трябва да вярваш, че хапчето, терапията или каквото там, ще ти помогнат. Аз подходих с пълен скептицимъм. С нас беше и друга приятелка, която се удиви от сълзите и задавянето и поиска да бае и на нея. Тези "екстри" обаче не се получиха, но реално на нея й нямаше нищо.
Не агитирам никого да ми вярва, просто споделих преживяване от първо лице.

# 132
Не се засягайте. Както вече казах  няма нищо лошо в това, напротив. На мен никога не ми е помагало, а и сълзи и сополи текоха на баещата, и се прозяваше на поразия. Тук е много разпространено това баене и всички вярват в него 😁

# 133
  • София
Девойки, щом ви помага, ползвайте на воля. Аз предпочитам други методи 🤣.

# 134
Панде, съчувствам Hug Да минава бързо!

Аз съм по-скоро скептичка към баячки, врачки, гледачки и сие.
Като малка са ме водили да ми баят за страх, много смътно си спомням случката. Нямам сблъсъци с тези неща като голяма. Имам позната, която много вярва в тези неща, до степен да отдава почти всяко главоболие или неразположение на уроки и магии, и да търси помощ. Аз съм в другия полюс, все търся рационално обяснение и обикновено успявам да намеря. 

Айде, приключих едната голяма задача. Остават още две Head Band

Общи условия

Активация на акаунт