Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 80 126
  • 2 329
  •   1
Отговори
# 135
А, Бъръльо,  ако си харесала първата част, не си спестявай втората.
Аз хем не чета много фантастика,  но сюжетът ми беше клиширан и визията не ме впечатли, та не ми стана любим. На ММ пък му е.
Та ако си харесала първа част, отивай на втора смело Simple Smile

# 136
  • Somewhere in the World
Аз пък вярвам - за мен всичко е енергия и аз много се влия....
Сутринта ми се скапа настроението, като се погледнах в една блузка по мен какво коремче съм отпрала...ужаст! Каква русалка ще съм незнам, ама се почват драконовски мерки!
В офиса само интриги а от 10.02. се връщам за постоянно...от това се оплаквам!
Милото Панте, да минава бързо.
Фил, как сте?
Сиси, много ми харесаха чантите, и четирите! Обаче кака ти Прити е на финансова диета...
Айде отивам на физиотерапия.

# 137
Само веднъж ми се е случвало да попадна на врачка, но от това, което ми каза ченето ми увисна. Буквално.

Та така... дори да не вярваме много- много на подобни неща, понякога те сами ни намират и за момент ни показват, че совите не са това, което сме свикнали да мислим, че са.

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 23:35 от TuЛи

# 138
  • тук и там
Ние имаме една известна екстрасенка в града,но не съм ходила при нея-Момера Пенчева. Много я хвалят и май от цяла Бг идват хора. Баща ми го пращат приятелите му при нея да ходел , той не ще .Сега бил момента, щото била предрекла че и остават малко години живот.Както и да е..

Ще чистя днес.Малкото започна да кашля снощи, ще видим до къде ще я докара.

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 12:45 от Кайсия

# 139
Някой ползва(л) ли е планер?На български,тефтер,ма не баш 😂 .Чудя се вече къде да си записвам разни неща,които трябва да се свършат.На голям календар не става,пиша си на него графика,и място за ежедневни дейности няма.А телефона не ми се ползва за това, защото не всичко е обвързано с някакъв конкретен срок.Абе общо взето,искам нещо,но и аз не знам какво 😂

# 140
Нещо такова ли, Ренко?
https://lodkata.com/product/kalendaren-tefter-organajzer-za-2023/

Аз харесвам идеята, но се знам, че няма да го ползвам и затова не вземам

# 141
Нещо такова,да.Доста гледах и разглеждах,и ей това за сега ми хареса.
https://sgmugs.net/product/%d0%bf%d0%b5%d1%80%d1%81%d0%be%d0%bd% … 0%b5%d0%bb%d0%b8/
Има голяма вероятност и аз да не го ползвам,но докато го нямам,няма как да знам със сигурност.

# 142
  • София
Аз си ползвам Гугъл календар за планер. Задачи, часове, че и напомняния има. Мога да го гледам от телефона, компа в нас, на работа...

# 143
Ренко, аз в момента съм с ей такъв
https://www.aliexpress.com/item/1005002489619358.html?spm=a2g0o. … 20843680095%21rec
Не е точно от този продавач. За 12 месеца, всеки месец е разделен на седмици. Датите не са надписани, сама си ги пиша. Удобен ми е като размер, мога да го разнасям в чанти с мен.
Другият вариент е Гугъл каленадар, там и напомняне има, но аз обичам да пиша в тефтери.

# 144
Аз използвам от няколко месеца, съвсем обикновен планер от Офис1. Има достатъчно място да си запиша всички домашни и други задачи на него. Идеята е да вкарам повече дисциплина /за мен/, и да не забравям нещо дребно, но важно. Записвам си и важните и големи неща, тях поне и без това не ги забравям.
Единственият проблем, все още е, все пак да свърша записаното Simple Smile

# 145
Ренко, и твоят ми харесва Simple Smile
Вземи си да пробваш, може да се окаже твоето нещо.

Аз много обичам и дълго време си купувах ама така и не пишех, та поне спрях да купувам Simple Smile

# 146
Да препоръчам и още един сериал - Възнасяне.

Офризьорчена съм. Фръц...

# 147
  • София
И аз все повече се замислям за планер.
Към момента, понеже работя на график, си принтирам графика всеки месец. Той излиза на лист формат А4, разграфен на отделни кутийки за всяка дата. В съответната кутийка си записвам ангажименти, но е малко мястото, а и има неща, които не са са свързани с дата, не са спешни , но ще ги забравя, ако не запиша. Тях записвам в бележника на телефона. Допълнително започнах много да ползвам напомняне с Гугъл календара, защото това, че съм записала нещо в листа с графика, не значи, че няма да забравя да прочета там на съответната дата или преди нея.

# 148
В тефтер пиша аз, обичам да пиша на ръка. Имам два тефтера за работа, един за всекидневни бележки и той и единият работен са винаги в мен. И задължително искам и да имат широки редове, че така ми харесва

# 149
Някой правил ли е крем карамел с кокосова захар? Мога ли да заменя бялата напълно и трябва ли да намаля/увелича количеството?

Общи условия

Активация на акаунт