Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 80 127
  • 2 329
  •   1
Отговори
# 150
Бърд, твоето мнение ми хареса. Догодина ме включи към поръчката ти 😁
Поръчах този,който показах,не се стърпях.
Сиси,чела съм,че за заменяне на бяла с кокосова захар, трябва да се намали.Обаче дали,и с колко,не знам.

# 151
Сийчето ми то 🥰🥰🥰 Чисти, чисти... мн доволен аз. Само с телефона още не моим се разберем, но за днес стига съм и отделяла време... ще я разглезА 🤣

Ренко, в Лидл имахме мн сладки такива.. Щях да взимам, ма забраЙх 🤕 съответно свършиха.
Ще ходя да бягам.. 🤣 тва словосъчетаниЙ позволяям да се пренесе при фразите 😁
Килешов с нов телефон 🧐 Напрауууу...
Аман с него, голям аман.

Сис, започната си...
Скрит текст:

Тръгвам да отивам 🤣🤣не моА се зАпра 🏃♀

# 152
Май не съм се записала във валентинската тема.
13,талант уникален! Честито за Сийчето. Моето роботче умря и не успяхме да го оправим. ММ казва някаква платка май,не е батерията. Много ме е яд,щото си е отмяна голяма. Ще мисля как да се сдобия с друг. 😁
Ренко,по инста ми излизаха доста планери,но така и не съм купила. Имам тефтери няколко,сега един нов ми подариха да пиша часове. Иначе и аз в тел пиша. Снощи в 1:30 нощес се сещах за 100 неща,които днес СПЕШНО трябваше да свърша. Ми половината ги бях забравила. 😂
Разходихме се с дребосъчка до Лидл,после и до Кауфланд. 🤭 Купих и аз сапуни Дав,обаче изпаднах в шок. Как и кога рексоните против изпотяване станаха по 10 лв??? 😳🙄
Хапнахме пица,опекох и кебапчета и картофки. Ся съм на шоколад.

# 153
Run Forest! Run!!! Hug Това за ТьОрти. Hug

Планерите са една от малките ми лудости. Имам, ползвам, обичам. Доста неща ми минават през главата, съответно се отразяват на планирането на деня, затова ги записвам, за да мога по- лесно да систематизирам и отмятам задачите постфактум.
Имам различни, за различни нужди. Имам си един за Бг- в него се вписват уточнени срещи, планирани събътия, прегледи, неща за пазар, такива работи. Имам ежедневен. Имам и такъв, в който след пазар, на база на напазаруваното, планирам ден по ден какво да готвя- хем да редувам месни манджи с постни такива, хем да не се получават поредни/ близки дни с еднотипни продукти. Не, че някой друг освен мен ще забележи, но факторът "мен" в склучая е ключов.Stuck Out Tongue Winking Eye Като цяло, рядко се придържам към планираното меню 1:1, често все изниква някое хранене навън, или се оказва, че имаме за дояждане, но определено ми е голямо улеснение.
Дрямка му ударих преди малко, добре ми се отрази. Влизам в стаята на дъщерята, гледам и тя спи. Hug
Мислих да правя супа по тази рецепта днес https://www.bowlofdelicious.com/curry-soup/?fbclid=IwAR0Klknpvkr … VxtSXrAoIdZpiD4nc , но за следобедна закуска на децата направих макарони на фурна, които станаха чУдни, те почти една тава изядоха (зорлем скрих за баща им кутиШка) и подозирам, че няма да вечерят. Иначе имам и пилешки бутчета от снощи, ако решат да пълнят търбуси все пак- гладни нЕма останат.

# 154
  • Пловдив
Бях на среща с другарки аз Simple Smile побъбрихме и съм залегом...пих айрян 🧐 Страх ме фана дан ме замота пак празния главоч.

# 155
Днес се спука тръба вкъщи и се наводнихме. Имам сто майстора на главата си и се опитвам да работя. Всичко е на вили и на могили и така ще бъде поне 3-4 дни. Основно е в моята спалня, та нямам и легло сега, всичко е извадено и подпряно по стените.

Махат мокетите и някакви неща, които стоят под тях, режат бейзбордовете, абе вкъщи е като строителна площадка.

Ама нищо. Което се оправяло с пари, не било проблем, а разход!

# 156
Търти, отново страхотна картина! И да питам - ти да не си решила на сяко тукашно девойче по една картина да нарисуваш?

Бабри, кошмар... но и това ще мине.

Моят планер са бележки на малки листчета, които пъхам в прозрачния калъф на гърба на телефона. Сичко се вижда Satisfied

# 157
  • sf
Ужасен ден, такава лудница скоро не е било. И баж накрая сътворих една малка кашичка, ще ми четат конско утре. Ся съм си сипАла по тоя случай едно винце. И един херпес се мъчи да избие, аман вече. Нямам търпение да мине и утре.

# 158
  • София
Толкова да не харесвам новонатресените шефове, че ще го пиша петъка дъждовен.
Ренко, ще се сещаш ли да отваряш тефтера?
Аз ползвам нотс и календара заради напомнянето. Ако запиша някъде, я се сетя да погледна, я не.

# 159
И аз имам нов голям шеф,стойка Баце.За сега отпадат куп глупости от стария,да видим той с какви ще блесне.За заплати не се дума.Персонала се разпада,старите кучета са на фаза,боли ме..

Много се прозявам! Ай,малко бройте овце де!Двама трима на сеанс!
Ся ще цъфнат и Чироз и Ена.Smiley

# 160
  • София
Моят не е някакъв нафукан, но е яко некомпетентен. Налага ми се да му обяснявам елементарни неща.

# 161
  • тук и там
Добро утро! Станахте ли? Нося кафето

# 162
  • Пловдив
Мерси Кайсийка! Баш по моя Фкус е Simple Smile
Добро! Се пак е петък...спечено ми е заради едно мазало от преди 6г, ма да ведим как ще се развие...Тъпа, тъпа...колко да съм тъпа, а? Disappointed Relieved

# 163
Добро утро.
Мисте бе,не си тъпа,човек си. Случва се да грешим. 😊
Кроте,аз ви научих,че вечер няма никой и си чета или зяпам тикток. 😁 Нов шеф и малко прасе.. мда. 😆

# 164
  • София
ДУ!
Мисте, ща бия.
Е може ли да ми се изключи тъпият телефон, докато се зарежда през нощта, и ММ да не ме събуди сутринта? Вярно, днес съм ХО, ама вчера пет пъти казах, че имам да свърша сто неща и да се подготвя преди великата поредна среща онлайн с колеги и колежки от кол и въже из Европата...

Общи условия

Активация на акаунт