Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 80 131
  • 2 329
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро!:smiles:
Днес е Зимният Симеоновден.
Кофти работа!

# 166
  • София
Добро утро!

Благодаря за кафето!

Мисте, ще те думна и аз с нещо. Тъпа била!

Приличам на жертва на домашно насилие. Там където в ъгъла на устните ми са се търкали инструментите докато ми вадеха мъдреца вчера, днес е рана. Добре, че не съм на работа поне и няма да има въпросителни погледи.

# 167
Айй Кро,бравос! Тъкмо викам ще ставам да чистя,то празник било. 😁 Ще почивам тогаз. Напекло е слънце,може да се затътря до кафето отсреща. Преди това ще апна нещо. 🤭

# 168
За съжаление нямахме късмета на Бър. ЯМР показа скъсана кръстна връзка, така че от тук следва шина, физиотерапия и още прегледи за да се реши дали е за операция. Край на тренировките за този сезон, разбира се. Ще действаме както е по план и ще се молим да се възстанови. За него е трагедия, много е емоционален.
Вчера водихме тийновете на симфоничен концерт с музика от филмите за Хари Потър. Билетите бяха част от коледните им подаръци. И четиримата бяха много впечатлени, а аз много се радвам че им хареса. Не може само спорт, любов и учене, трябва си и малко култура.

# 169
Мьос, съжалявам за резултатите 😒.Големия ми племенник има една операция на скъсани кръстни връзки,и една на минискус.Приключи със спорта,а сега родителите му са твърде против да се научи да кара ски,заради "кепавите" му колена.
Похвалвам служителките от местната паспортна служба.Много мили и разбрани.Дано не стане фал,че не съобразих,че и на големия трябваше да нося акта за раждане.
Обаче креда с колата ми.От месец не можем да минем стенд, защото все нещо изскача за смяна.И аман от майстори,които са като коне с капаци 😤

# 170
  • тук и там
Мьос, съжалявам за резултата . Кураж на младежа и  на вас и дано да  се възстанови!
Скрит текст:

Аз приключих с яденето за деня, след няколко часа започвам да пия слабителни каши и вода и така до утре..Та няма да спортувам довечера..
Стиснете едни палци- днес баща ми е на преглед в Токуда.

# 171
Мьос, много неприятно. Представям си колко разочарован е младежът. Стискам палци за пълно и безпроблемно възстановяване.

Мисте, без такива, ей.

Кайсийка, стискам!

Вкиснах се сутришно с една, хм, приятелка. Срещите с нея винаги ме напрягат и се старая да ги избягвам, но от време на време не ми се получава. Вятърът ме одуха хубаво, но поне съчетах с пазар и накупих разни плодове и зеленчуци. Нещо бързичко трябва да измисля за вечеря и обещах на МУ поредната доза мляко с ориз. Тръстиката и тя зове - вчера бях в Австралия, днес се пренасям рязко в Шри Ланка. Поне не е скучно.

# 172
  • тук и там
Купих си обуща днес-онлайн. Това щото ми е напрегнато, а няма къде да избие. Вчера изчистих, спорт днес няма да правя, щото ме наболявя кръста и не мога да ям ! А това последното ме успокоява най-много.Та зяпам по сайтове,но да пазаруваш щото си напрегнат не е окей ..
Ей тези взех, бяха намелени с 40 процента моят номер(ако не бяха, нямаше да ги купя).
Скрит текст:

Най-вероятно ще ги върна, ама да си начеша крастата да пробвам от модерните  мокасини.

# 173
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
мос, съжалявам за проблемите на младежа. Sad дано всичко мине по по-лекия начин и не се налага операция.
а какво казаха докторите? ще може ли да продължи със спорта след лечението или трябва да мисли за друга кариера?

кайсийче, дано са ти удобни и не се налага да търсиш други, че знам каква е мъка.

пекох карфиол във фурната. мммммм....
пак ще пека след някой и друг ден Simple Smile

# 174
  • София
Мьос, съжалявам за резултата. Представям си какво му е на момчето, на теб ясно, ти си майка. Важното е, че е все пак поправимо, макар и с дълга пауза за спорт. Сърцето ми се сви.

Нашето ЯМР има три припокриващи се разчитания от трима доктори-ортопеди, но един рехаблитатор е дал такива предположения, че кръстосах поглед.

# 175
Въпреки, че спортуват много сериозно, никое от децата ни не се е насочило към спортна кариера. 
За обмисляне на евентуална операция са насрочени още прегледи, ще се реши скоро. Пълно спиране със спорта не е опция за младежа изобщо. Ще видим, трябва време.

# 176
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ох, объркала съм се нещо. не знам защо съм останала с впечатлението, че детето е в спортно училище и гони спортна кариера.
само да се оправи, пътища има много.

# 177
Мъчно ми стана за младежа,  че е така разочарован, но щом е поправимо , ще намери начин. Дано не е много болезнено само.

Кайсия, стига поръчва, ела у дома да изчистиш и пране до утре са сгъваш има. Хайде, терапията е безплатна Simple Smile

Тръгнах да хвърлям боклука одеве, ама видях,  че днес не и си стои сега до вратата да чака по-добри времена. Добре, че е зима Grinning

# 178
Мöß, съжалявам за кофти резултата. Не съм чувала скъсани кръстни връзки да се оправят без операция, но пожелавам да намерите най-доброто решение.

Стана ми интересно - при вас поема ли се такава операция от здравното осигуряване?

# 179
ох, объркала съм се нещо. не знам защо съм останала с впечатлението, че детето е в спортно училище и гони спортна кариера.
само да се оправи, пътища има много.
Едно от нещата, към които се е насочил абитуриентът, е научното направление към Спортния факултет в техническия университет,  тоест научна кариера, не спортна. Той ще има сериозни спортни изпити освен другото за прием, споделяла съм, може би затова си останала с това впечатление. Този с коляното е номер 2, не е първородния.
Попи- да, поема се. И шината се поема (около 500 евро струва ) и рехабилитацията. Но има и консервативно лечение, операциите не са задължителни.

Последна редакция: пт, 03 фев 2023, 16:16 от Mößbauer-Effekt

Общи условия

Активация на акаунт