Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 80 133
  • 2 329
  •   1
Отговори
# 180
  • София
В спорта това е бъдещето, като това, което иска големият син на Мьос. От там ще тръгват стратегии, тренировъчни цикли, ала-бала. Много пари би трябвало да има там. Дано!

Напуска една прекрасна колежка. Вече ме е страх как ще се върши работата.

# 181
  • София
Мьос, съжалявам за лошите новини! Дано лечението премине успешно!

Кайсия, стискам палци и за татко ти, и за теб!

Правих агнешка дроб сърма за вечеря. Лукът ми беше малко, но дано не се е отразило много на вкуса. Не се сетих да купя сутринта като ходих в магазина.

Прихванала съм вируса на Пантата. 🤧

# 182
  • sf
Уф, много бавно върви това време днес. С нетърпение чакам 22ч.
Тия дни трябва да ходя за дънки, а много мразя.
И на тийна искам да купя дрехи, а той е толкова труден на избиране.
Вчера правих брюкселско зеле с масло, странно е, че ми харесва.

# 183
  • София
Трия, че склероза...Joy

Последна редакция: пт, 03 фев 2023, 18:06 от бъръльо-бъръльо

# 184
Бъръльо,нещо се объркА 😁
Освен ако не са ѝ платили някакво обучение,въз основа на което е длъжна да работи Х време при тях,май няма сила на света, която я задължава да остане.

# 185
  • София
Обърках се, я! Другата тема е. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 186
ММ се прибра с ударено око.Рязал някаква пластмаса и тя се върнала и го ударила в окото.Сега е червено, боли го и сълзи....Ще търсим очен май .Да има човек все за какво да се ядосва.

# 187
Кло ,къде се губиш?Надявам се,че всичко е наред 🤗
Да, много странен казус.Някой нещо лъже или премълчава,иначе е нелогичен.
Уми,в Луксор има денонощно дежурен офталмолог.Работят и с направления.В Хирургиите има много добри специалисти.Мисля,че се редуваха по график с Окръжна за дежурство очните им отделения.

# 188
Не ще говедото! По-добре бил.С хирургиите има опит.Предният път му вадиха стружка .Ще чакал до утре.

# 189
  • София
Ох, Уми, мъжете не са като хората! Да му се разминава бързо, че да го лопнеш с кеф по главата. Ако вижда нещо като светкавици, карай го веднагически, колкото и да се дърпа.

# 190
Мьос, момчето сигурно много го преживява, гадус 🤕 Дано успеете без операция поне..

Аз ще се оплаквам 😥 Не мога си свъртя свободно време за рисуване, не мога и не мога..😑 Все нещо има, все нещо става.. Ами изнервям се така. Гледам си графика, зарадвам се, че ще имам повече почивни. Наглася  се ще рисувам и... всичко отива по дяволите 🤐 Ми нервя си се..
Накрая ще фърлА всички четки и бои, поне да знам що не рисувам 👿

# 191
  • тук и там
Другарки, аз разтворих доза едно в 500 мл вода и я мъча още , остана около 200 мл..След два часа трябва да разтворя ДВЕ дози в 500 мл вода и тях да изпия.Предвид че едва не повърнах до тук първата доза, направо не знам как ще пия другите..Та си налейте едно вино и заради мен тази вечер,щото аз ще съм на теЗ гадости.

Баща ми на 13-ти ще влиза в Токуда, и пак наново колоноскопия и изследвания,
Скрит текст:
   и ако е по-надолу,ще прави лъче и химио .Ако е нагоре-директно операция."

# 192
Кайсия, сипАх си едно, пиша го, че е твойто Joy

Пореден петък се случва да се чуя с колежка в 16:30, да обсъдим нещо за “2 мин” и да откараме до 18h. И все си викам, добре че беше само за 2 мин., а не за 5. Joy

# 193
  • София
Мъжът на майка ми и той е от породата на уминият мъж. Едно, че е с МС, но сега е с поредната тежка уроинфекция с гадна бактерия и не ще за пореден път да иде в болница. Щели да го уморят там. А майка ми, че го обгрижва и ще умре преди него, някак не го осъзнава. Не по главата с тиган, а с лопата да ги треснеш.

# 194
Мьос, дано да се разминете без операция! Бързо да се оправя младежа!
Панди не се давай на вируса!
Тринки, зарязваш всичко друго и хващаш четките! Новата картина е супер! Довърши ли наровете? Ако са готови щракни ги и ги покажи, нямам търпение да ги видя завършени.
Уми, дано да не е сериозно!

Общи условия

Активация на акаунт