Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 80 134
  • 2 329
  •   1
Отговори
# 195
  • France
Бе мъж ли е, не ми го хвалете Rage
Оф, аз се чудя да навивам ли будилника за утре или да мързелувам?

# 196
Оф беее, пихме по чаша вино и каза , че пак го боли.Аз:"Да хванем такси?Той" Не,ще ми мине!"
Викам ако виждаш светкавици казвай и да ходим, че аз няма да спя от нерви!
Яд ме е, че не го накарах по- рано да идем.

# 197
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
уми, идете да го видят. око е, не е шега работа.

# 198
Ох пъш... прибрах малката от гостуване у приятелка, чопля семки и пия розенцееее...

Търтиии, никви бои и четки няма да хвърляш, ей... с едното око да гледаш, пак ше рисуваш Smiley

Уми, начи никакви въпроси. Само заповедно-декларативен тон помага...

Мьос, и аз стискам палци на младежа...

Кайсия, и на вас стискам палци...

# 199
Уми, не го питай, бутай го към таксито и отивайте.

Кайсия, давай, можеш! на малки глътки, често, по малко, и така ще го изпиеш цялото.

# 200
  • France
Направо го наритай до таксито

# 201
  • София
Тази вечер физически ме боли заради вас и близките ви, момичета. Оздравявайте и се оправяйте, нека утре е по-добър ден. Нещо тежка серия е налегнала темата.
Кайсийке, теб те опущих днес. Стискам палци. И Пандето да се стяга, няма вирус-мирус дето да те свали! Добри, стискам палци и за вашия дребчо! Ти си машина! Другите си го знаете, мисля ви също.

# 202
  • Варна
Мьос, стискам палци за младежа.
Кайсия, и за баща ти не пускам палците. Simple Smile
Тринки, пращам прегръдка и никакво хвърляне на четки. Simple Smile

Флор, докосна струни в мен, за които бях убедена, че са или ръждясали или скъсани, но не би. Малко се разочаровах, че циникът в мен е само външна поза... И все пак ти благодаря! Heart
...

Моля, отново заповядай. Детето се е спотаило, но е там. Heart

Знаеш ли, ще те чакам във бара на кьошето да дойдеш с ветровете. До заран ще лочим водки и ще мезим със сельодки.

Ще си хортуваме за времето на Нирвана и Кис, а не на Шушана и Азис. Ще ти разкажа за кака Мата с зъбите на двата ката и, а пък задницата и голяма събира селото с мегдана.Сетих се за секса в гората и въпроса " дъще, що го дири ти в гората? Ами, майко, гледах как расте тревата. ". Как да обясняваш, че си се въргалял с мъж вероятно къпал се с пролетния дъжд.
И ей го барманът крещи " Боже мой, какви жени! Водката свършИ. Май му се иска да позира за портрети с тези нови мурафети".

Ще осъмнем и тегобите ще забравим.

Идвай, заповядай . Blush Grinning

Важи и за други на които им е тежко на душата и сърцата. Барът на кьошето е отворен, зареден с водка и сельодка за отбора боен. Simple Smile

Последна редакция: вт, 07 фев 2023, 18:21 от floren

# 203
Фло, къдяй тва кьоше, да двадам. В Пловдив ли? Сериозно питам. Някои другарки се бяха сбрали някъде... ама помня ли къде 😁  Аз тъй хубуу не мога хортувам, но хубуу умея да слушам. Пък кат зЯна да се хиля, зелка в каца,  фъстъци да яде 🤣🤣

Уми, твоят мУж да зЕми да са завлАчи към болницата. Ако на него нищо му няя, твойте нерви кво са? Пфуу ма наче, егоисти такива.
Ми ... ливнах малко биричка... и днес не размахах четки 😕 Утре на тръстик плейс.. следобедно тъй.
Щерката се прибра за малко тази вечер.. да си натъкми неплатените на работата, та с ней се занимавах днес. Взех я с куфарите.. приготовлявал 🥰 Хубуу ми е, че си е тук.
Тва не ми пречи да ми липсва платното... абе ще се добера все някога.
Фил, къв вирус? Взимвай витаминитИ.
Ся, фюм  ще гляяме с детето на мама 😍

Мда, не било Фил с вируса..най ми билО Пандето 🥴 Бивам, бивам..

Последна редакция: пт, 03 фев 2023, 22:13 от Thirteen#

# 204
  • Варна
Фло, къдяй тва кьоше, да двадам. В Пловдив ли? Сериозно питам. Някои другарки се бяха сбрали някъде... ама помня ли къде 😁  Аз тъй хубуу не мога хортувам, но хубуу умея да слушам. Пък кат зЯна да се хиля, зелка в каца,  фъстъци да яде 🤣🤣
...

Аз съм във Варна. И съвсем сериозно не зная и не съм присъствала на бг мама форумни срещи където се събират примерно 10 и повече човека. Преди доста години ходех няколко пъти на такива срещи,но бяха на други места. Simple Smile

Иначе до бара на кьошето ще те докара ако не метлата, то поне тиквата. Довери им се, те знаят пътя. Всяка себеуважаваща се вещица има метла и тиква у килера, че нали зимъска студено и горе във висините при орлите ще изстинат подробностите женски. Затова яхваш тиквата и пътуваш комфортно. Малко ще друса каляската, но поне ще си на топло. Общ език ще намерим и ще си хортуваме до сабахлям. 2 водки, пръжки и сланинка ще ни развържат езиците, и ще ни направят близки. Grinning Hands Plus1

# 205
Гутен ви сабахлен, гугутки!
Минавам да се разпиша на тагадък и да се стягам за съботния тръстик тайм!Аман вече! Искам да съм съботянка!
Ний,майните се посъбрахме на форумна среща през лятото и си изкарахме перфектно!Очаквам пак!
Кайсия, успех с изследването и палци за баща ти!
Панде,ша съ оправиш бързо!Казах!
Уми,Недовършения отиде ли на преглед?
Уморено ми е,губят ми се мислите....ша прощавате!Дъртоза!
Тринки,ша дода у Бургаса и ща цапна,ако спреш да рисуваш!Есно ли й?
Хубав ден да имате!!А на работягите кат мен,лек и спорен!
Ай,до не знам кога!!

# 206
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
кукуригуууу

добрютро и добър ден.
не ми се пише, но се включвам да напомня, че лятото ще съм на линия (и на окръжност) за всякакви срещи. свирнете и ще се включвам. особено във Варна, Пловдив. и Бургас може.
последния град не е съвсем моят, но хората там са...
и да се самонашокам - чак сега разбрах, че тринайсетичката е от Бургас. Simple Smile

уми, какво стана при вас?

# 207
Добро утро, дами ❤️!
Много работа ми се отвори в новия парцалник, само вчера успях да навъртя там над 15000 крачки и то на ток.
Ако някога успеем да направиш форумна среща, нека в началото не казваме кои сме, а сами да се разпознаем?! Ще е като бал с маски!
Флорен, пишеш красиво, но признавам , трудно следя мисълта ти, често не разбирам метафорите. Опитай се да обясняваш малко по-подробно за блондинките в темата, моля те!
13, картината е много хубава, но ако имаш нужда от почивка, дай си такава, защото талант без вдъхновение е като каруца без колела.
Трета седмица започвам с хрема и кашлица, писна ми! Снощи пак правих комбиниран тест, но беше отрицателен по всички параграфи.

Болните да оздравяват ! Палчета за Кайсия и баща й ще стискам, докато не приключи всичко успешно 🍀!

# 208
  • София
Исках да убия МН вчера. Постоянно дава моят телефон на лекари, зъболекари, майстори, абе на всички, с оправданието, че неговия не го знае. На секретарка съм се обърнала.
Днес обаче ми се подмаза и ще му се размине. Докато съм спала е измил хладилника и то перфектно.

# 209
Добро утро!
МН на преглед не отиде.Стигна до аптеката ,в която му дали капки.Каза, че е добре и не го боли, не сълзи.Все още е леко подуто и зачервено, но каза, че е много по- добре говедото.Аз не съм спала от нерви.

Общи условия

Активация на акаунт