Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 80 138
  • 2 329
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Уми, вземи му насини другото, че да има нужда да отиде.

# 211
Станала съм преди 6! Не за друго, а за да съпроводя домашните на ски.
Заспах бясна и се събудих бясна.Единият трака с тави и тигани в кухнята посред нощ, за да ми било "хубаво, свежо и чисто сутринта", другият по нощИте събаря въпросните тави и тигани на пода и настава безумна дандания. Да се събудя със скок в леглото от подобен шум не ми е мечта. После не можах да заспя отново близо час. Да споменавам ли, че тракането на посуда е един от най- омразните ми звуци по принцип?
Накратко- спах лошо и накъсано, опитва се да ме боли глава.
Пия кафе и се настройвам за дълга йога практика- точно днес имам нужда от такава.

# 212
Тили,не си била достатъчно бясна,щом една определена посуда просто е паднала,а не е спряла в нечия чутора. Smiley
Като муха ми се върти в главата едно желирано мляко,ще взема днес да го пробвам и да мирясам.

Добро утро!

Трино,няма да хвърляш четките,ще дода да ги взема! На ум много хубаво пея,се пробвам с рисуването.Smiley
Веселинкова, лека и спорна!

Дъжд вали.

# 213
Сънена бях, Кро!
Но сутринта хубаво им наскърцах. Че и щерката го отнесе, защото трЕсна една чиния в плота, от звука на което подскочих ран- ран, а нервите ми се огънаха като струна преди скъсване.

Желирано мляко? Хубава идея. Дай насоки, моля.
Което ме подсеща, как преди 3- 4 години лятото нещо много експериментирах с желатин в кухнята и бях стигнала да гениалната идея за желиран таратор, при това, за да е красив- в кексова форма. Grinning То че стана- стана, но бях сама- децата по лагери, ММ още не се беше прибрал в Бг и в един момент се оказах сама с доволно количество от въпросното кулинарно творение. Хапнах си го криво- ляво (избягвам да хвърлям храна), но от тогава почти нищо с желатин не съм правила. Grinning

# 214
Добрютру!

Желираното мляко не е ли панакота Simple Smile
Аз и кисело съм желирала, но в крайна сметка най ми вървят желирани сокове и домашни маршмелоуз. Няма да казвам колко желатин имам в момента Simple Smile

Търти, хайде дано скоро времето само се нареди, че да имаш за каквото ти е важно.

# 215
Тили,ето това смятам да пробвам.
Правила съм само със сок от компот и бисквити.Сок и блат.Таратор не съм,но не е късно.Simple Smile

Ули! Smiley

# 216
  • Пловдив
Правила съм и аз, ама 50/50 с кис.мляко и заквасена сметана. Става супер.

Добрутро!
Пия кафе още, ама закусихме. Бяхме снощЕ на тюркиш ресторантъ Grinning та преядох.
Синкото е на РД на племенника. Пак ше осъмват, ама домашен ше е купона Simple Smile

Уинд, има ли сняг у района?

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 11:14 от mystic woman

# 217
  • София
Здравейте!

Уми, твоят мъж заслужава да ти се отплесне ръката към другото му око...

Търти, време за рисуване не ти остава, защото те викат за извънредни в бакалията ли? Не може ли да откажеш?

Сис, трета седмица не оздравяваш ли? На лекар ходи ли? Много време е това.

Оплаквам се от сополЯ си. Не спира проклятията, а му бая с илачи, махам му за чао с носна кърпичка , но той си стои. Иде ми да си затъкна в ноздрите по един дамски тампон.
Сега съм в болничен заради детето, но във вторник трябва да съм на работа. Ако обаче в понеделник пак е така носът ми, ще ходя за нов болничен, че не може пред клиентите да се изтапанча с хрема. Неудобно ми е обаче, че пак ще трябва да ми търсят заместник, а трудно намират.

# 218
Добро утро!
Мисти, в града вали дъжд. Ръми по-скоро, но горе в прохода може и сняг да прехвърча. Зависи там какви са градусите.
Кайсия, как си?
Стискам палци на всички нуждаещи се! 💞🍀🍀🍀
Аз отдавна съм будна, но до 9 и 15 се правих на умряла лисица. Пусти глад ме подгони и навъртях палачинки, да не взема да разваля окръжността.
О'рахаля променя будна на бедна. Ай, гад, иска да ми доизпразни картата!

# 219
Утро.
Кро, кво е тва кафе с пясък? Искаш ме затриЙш ли 🤣🤣
Само като чуя желе и припадВам 😏 Не е моето, вий си творете...
Тук, в Бургас  ДобрЕ 🤗 повалява...дъШ. Да видим ще дойде ли тоз арктически студ от прогнозата у наше село. Чакам го..
Ще возя щерката на маникюр..
Сис, не съм изморен, а със затруднен достъп до платното 🤪 Аха да стигна до него и нещо става, случва...А да разпъна панаира и да почна да мацам...ми трябва време...Щото маслени бои не мойш току тъй да нашльокаш по 🎨 палитрата и да зарежеш после...Или тамън овапцаш четките...спреш ли, тряя се чистят, бършат. Не да ги метна и зарежа...Та, да.
Ай, стига съм ви ревала кат хималайски мечка 🤣🤣 Ще сколасам някогааа, но не сегааа..🤣 Имаше такава песен по едно време..
Сис, толкоз крачки на ток, горкото..
Викам, сутрин, профилактично и периодичн към хронично, по един тиган за всички мУжове...ей, тъй..за всеки случай. Даже така и денят ни ще е по- вървежен, виЙ на кво мнениЙ сте 🤣
И извънредни, Панде, и домашните ми изскачат все с по нещо...
Кафелоча..Чисто,Кро, без мляко и пясък 🤪

# 220
Ко ти разбира сиганската глава на тебе,това е плаж,ма оооууу! Smiley Пиеш кафе и преЦтавяш,че си на Бали!

# 221
  • София
Добри, може ли рецептичка за патладжанчетата?

# 222
  • София
Кро написа за Бали и след минутка в мамата ми излезе реклама за екскурзия до Бали. Много бързо работят тези бисквитки ли са, що ли е! 😶

# 223
Ха, Панди, онзи ден погледнах чантите и раниците, Сиси нали качи линк и веднага след това взеха да ми излизат реклами от сайта. Да не говорим, че умувам какви матраци да забърша без да продам един бъбрек. В обедната почивка порових на служебния комп, който не е синхронизиран с другите ми устройства и въпреки това сега на телефон и таблети + служебен компютър(като вляза в абв) изкачат всякакви матраци, аааа и перални все още ми се явяват.... Явно чичко Гугъл още не е загрял, че пералнята вече е купена.

# 224
Май го писах вече, ама аз защо се смея всеки път някой в темата за модераторите като вземе да скача възмУтен, какви били тия реклами, които му изскачали Simple Smile

Трябва да наритам домашните да излезем или да ги оставя и сама да изляза, ама трябва на пазар да се ходи, а май не ми се мъкне днес.

Общи условия

Активация на акаунт