Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 79 786
  • 2 329
  •   1
Отговори
# 2 265
Уми,не така момиче!Прегръдки и стиснати палци за теб!
Бъръльо, още дълги години да е жива и здрава мама!

Към вчерашния пост на Сиси съм + 1 ,дет се вика.Само дето аз редовно си сипвам.
Също се боря с удрянето и хапането на Малкия,но ефект нула.Обясянвам,говоря,но от време на време си изпускам нервите,признавам.
Идва ми и аз да го шляпна. Confused
Не знам колко пъти от вчера бърсах от земята натрошени,смачкани и хвърлени нарочно и най-демонстративно бисквитки,солети,хляб,кашкавал,че даже и обърната паничка с манджа.

# 2 266
Бъръл, много години да се радваш на майка си, макар и от разстояние!
Утре почвам пети месец фитнес! Вече клякам пет по двайсе с лост зад врата и да, кефя се, че си преодолях мързела!

# 2 267
  • Пловдив
Бобчи, бравос! Аз продължавам само да ти се радвам Blush ма то аз съм си виновна, де...

Лейла, сега е момента да поставиш граници и условия. Не ща да давам наклон, ама ...

# 2 268
  • София
Браво Боб.
И аз трета седмица по 4 пъти ходя. Постоянство трябва, това е.

# 2 269
Постоянство, казваш "ще ходя на фитнес" и тръгваш без да мислиш мързи ли те или не. Като част от деня става.
Мисте, не ти е дошъл момента просто. Аз както се чудих и си казах, че от утре почвам и то в 6 сутринта. И станах в 4.30 и отидох.

# 2 270
  • София
Аз вечер след работа и събота.
Екстра е.

# 2 271
Лайла, гуш и на теб 🤗!
Мен засега дребната ме хапе само от любов 😂🤣
За хвърлена храна не ми е минавало през ума да и се карам дори. ММ твърди,че е ужасно разглезена от мен, затова само с мен се държи така. В детската градина е най-доброто дете, баща си също слуша много, когато аз не съм там.

Бъдещата булка има проблем с роклята, за който от магазина не желаят да и съдействат.  Разстроена е търси помощта ми, а аз не мисля,че мога да помогна, но ще трябва да опитам. Оффффф 🤕

# 2 272
  • Пловдив
Може и това да е Бобч, ама по-скоро ми трябва компания Innocent и то мотивираща и издърпваща кат теб. Ш се местя у Варна да знайш! Hug

Сиско, а какво правиш? Поощряваш подобно поведение?

# 2 273
  • София
Хич не трябва компания. А инструктур и желание.

# 2 274
Не, Мисти, просто се опитвам да не давам у дома солети, бисквитки, сухари и други подобни, яде ги навън , докато се разхождаме. У дома яде на детско столче заедно с нас и не хвърля храна. Ако нещо падне по невнимание просто почиствам. На мен майка ми ми крещеше непрекъснато, докато се хранех. Помня го до днес и дълго време бях ужасно злояда.

# 2 275
  • София
А пък моят фронтален лоб все още се развива 🤪😂
Бъръльо,здрава да е мама, по-рядко да ви дели голямо физическо разстояние!
Няма шанс, Ренко, да сме близо и всичко да е ОК. Тя няма да се прибере, освен на носилка. Там е мъжът ѝ, домът ѝ. Аз няма да ида да живея при нея. Дано не се налага да се гледаме и обгрижваме, да сме здрави само. И така ще сме майка и дъщеря.

Последна редакция: вт, 28 фев 2023, 16:16 от бъръльо-бъръльо

# 2 276

Ако не се лъжа, днес Герата също е рожденица. Ако е така, Герич, да се Явиш да почерпиш! Heart

Влитам за много малко, за да разсея едно съмнение:
мили момичета-кокичета, нямам рожден ден днес, ама бих ви почерпила с най-голямо удоволствие за каквото и да е Joy

От 22.02 не съм чела нищо написано тук и смятам да се поправя, но липсата на време ми е пречка.
Надявам се да сте живи и здрави и да са ви се случили хубави неща!

Все пак утре започва Март и е едно ново начало, така че нека да се надяваме на слънце и на нашата улица Flowers Four Leaf Clover

# 2 277
  • София
Няма проблеми, ние и почерпки без повод приемаме. Hug

# 2 278
Тъкмо влизах да се самоопровергая, че Герича не е рожденица днес и тя ме е изпреварила. Ма така се случва, когато го играеш пират и похищаваш разни профили Stuck Out Tongue Winking Eye Но поне си изпросих  в аванс, воТка от нея и с'я има нЕма повод ще се позиционирам у столицата да си я консумирам.
Хелън, благодаря за пожеланието Simple Smile Отразих се за 4 часа в каторгата, не беше много удачно решение, следващите дни ще се пробвам отново.
И за да не се изложа като спортист пред Гери, реших да направя една тренировка в домашни условия, щот съм загубила тренинг. Та съм напред с 13 грама воТче и пресен портокалов сок. Ако има безсрамни като мен, нека се присъединят към наспорта Sunglasses

# 2 279
  • Варна
Бъръльо, честит рожден ден на майка ти ! Желая и здраве и щастие! Simple Smile

Мисля, че настивам, а началото на март месец са се наредили дузина рожденни дни. Лели, баби, братовчеди, големият ми син- половината фамилия решила началото на март да " изгрее". Подготвила съм подаръци, обещала съм тук- там присъствие, дано успея да се стабилизирам. Simple Smile

Големият ми син поне отказа категорично да му правим рождения ден в заведение с детски кът. Та, тази година няма да се занимавам с такива организации . Приветствам този му отказ. Simple Smile

Карамел, липсваше. Добре завърнала се ! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт