Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 79 791
  • 2 329
  •   1
Отговори
# 2 250
Добро утро! Ич тамън не съм съгласна, че няма нищо по-хубаво от лошото време, когато трябва да съм на работа.Едно,че ми е много студено, а духалката само харчи ток, без да топли кой знае колко, второ че няма клиенти и е скука.
    Ако ще вали, да съм си дом , до камината с книгата и лаптопа. Внучката я водиха до лл ,щото като я взех вчера от ясла, кадаха,че била бледа и все прилягвала.Тя си е бледа по принцип, т.е. беличка. Нощес се закашляла. Чисти са гърдите, имало вирус с нощна кашлица. Да му се невидят и вирусите. Та мама ще си я гледа и работи .Систъра ми и тя е хоум офис и щеше да идва да поработи от при нас, ама и тя хремава.Жалко!
   Панти, аз не видях какво си написала ,ама се досещам. Търпение към детето, много говорене .Ако може и към дядото, макар че едва ли ще те послуша.
  Сис, период е, не се вкарвай в драми. Обяснявай, показвай,че не е редно, че те боли,че е обидно. Добър родител си, прекрасна си . Нашата е на 1г и 3 м и хапе и се тръшка. Дъщеря ми я оставя да ѝ мине кризата, после със спокоен и равен тон обяснява,че е грозно,така не се прави, че е хубаво да се извини. Трябва постоянство в подхода и граници.Това с границите съм го изпитала на свой гръб с двете си деца. С каката имаше такива - ясни и стабилни, не се преминаваха.Със сина размих положението, той е глезанчото на фамилията, като малък със сериозен сърдечен проблем, та се наложи да поставяме такива по време на пубертета.Беше болезнено и за двете страни, но ефект има.
    Стискам палци на всички, които имат нужда!!! Надявам се минорното настроение да е само отражение на времето навън, да не е истинско.
   Пия кафе , на работа, боли ме глава.Отчаяно имам нужда от промяна на себе си.

# 2 251
  • France
Защо пък Монстьо да не се разпее в 6:00. Rage идеше ми да му видя сметката.
Благодаря за кафенцето и тортичката. Heart Стискам 2 броя палци.
Не би ми хрумнало да водя на лекар за бледост и полягване.

# 2 252
Сис, удря теб защото ти си най-близкият й човек и с теб може да бъде каквато е и да изрази какво чувства. Скоро четох, че една част на мозъка, забравих й името, ни предпазва от първични реакции като удряне, скубане и тн на всеки, който ни ядоса. При малките деца тази част не е развита, затова те го правят. И Зори ме е удряла, беше кратък период, обяснявах, обяснявах и обяснявах и то не само в момента на действието, а и в момент когато е спокойна.
Уми, пращам ти много силно стиснати палци и положителна енергия!

# 2 253
Бъръл, здрава и честита да е маминка! Дълги години да се радвате една на друга! Стиснати палчета и от мен за леля ти.
Уми, палчета и гушки за теб!
На Сиси и Панди, желая много сили и търпение. И двете сте достатъчно свестни и интелигентни и съм сигурна, че ще откриете вярният подход.
Мид, голямо гуш Heart
Ако не се лъжа, днес Герата също е рожденица. Ако е така, Герич, да се Явиш да почерпиш! Heart
Почти 3 седмици не съм се вестявала в каторгата, днес мисля да се пробвам. Надявам се клетото ми тяло да не ме предаде. Време е да се влея в редиците на пролетариата, да заработя за воТка и тютюнец.
Хубав да ви е последният февруарски ден, общество.

# 2 254
  • тук и там
Бър, жива и здрава да е майка ти. Още много години да е с вас. И моят баща ме ядосва(ше) много, доста конфликти сме имали-породени от еднаквите ни характери, но вече нищо друго не ми е важно за него , освен да е здрав и да се оправи. Да са ни  живи и здрави , пък другото -бели кахъри.

Мартеници не пращам , купувам само да раздават в училище децата. Нали ви разказвах че на Коледното тържество,учителката на малкото  беше с една мартеница на блузата,за цвят си я беше сложила жената и щото и докарва коледно настроение,та съм подготвила по някоя гривничка и мартеница, да си ги носят(и) по Коледа.Grinning

Уми, стискам палци всичко да се нареди по най-добрият начин при теб!

# 2 255
Фронталният лоб е това и еволюционно е най-младата част на мозъка, т.е. развила се е последно и съзрява до към 24-25 годишна възраст в невротипичните хора.
Допълнителна причина и при тийнейджърите, че и малко след това, да не успяват да се контролират емоционално.

# 2 256
Уважавам хората, които помнят дати, просто защото цял живот една цифра не запомних 🤣 Освен на децата, де.
Та, Герата, ако Крамеловата памет е точна- честит ден!
Утро.
Уми, тъжно ми стана начЕ.  Ще те мисля..

Бърбър, здрава да е майчето!

Ходих до фурната, доставих на Килешов закуската..Исках да му направя домашна, ама желанието го заняма...Той днес се успал за тренировка 🤨 Сега още хърка блаженно...кой знай сношка до колко пак е клепал на тоз телефон..мда.

Ени, днес ще довършвам котаците...доста влажна е още рисунката, но то щото много разредител ползвах последният път..
Но също днес е денят. За банята. Ох, но и оф 😏 Изпращам Килеша на даскалото и се мятам...

# 2 257
А пък моят фронтален лоб все още се развива 🤪😂
Бъръльо,здрава да е мама, по-рядко да ви дели голямо физическо разстояние!

# 2 258
  • София
Бър, да е жива издрава майка ти и леля ти да се възстанови.
Уми, стискам палци.

# 2 259
Голяма каръшко-ремонтна серия ни е подхванала.От няколко месеца вече,като от декември,май нямаме спокойна седмица 🙄.Ай да се счупи тоя карък,че взе да ми писва! Единствено хубаво е,че вече можем да си ги позволим,че инак съвсем щях да побелея.Имаме си традиция,към края на март да правим печено,и да раздаваме за здраве.Един вид курбан сме си го нарекли.Винаги след това се поуспокояват нещата.Дано и тази година е така!

# 2 260
Бър , да е честита мама! На леля ,да се оправя!
  Фил, заведоха я на лекар, защото вади едни бистри сополи , които според тях са от зъбки - 4 кътника напират и видимо много я мъчат. Но тази нощ е кашляла много, влажна кашлица. Лекарката я чула, чисти са гърдичките, дала е някакво сиропче за успокояване на кашлицата.
   Ренко, дано!
   И на моите деца ремонтът е към края си. Живот и здраве, до края на март трябва да са се пренесли. Дъщеря ми затова прекъсна майчинство и почна работа - за да могат финансово да ускорят нещата и да дишат една идея по-спокойно. Доста коментари отнесе от родата , че не трябва да дава детето на ясла и т.н. Но те така си усещат нещата, така са направили. А и тя е доста дейна, виждах я как почваше да изпушва със стоенето вкъщи. Няма много другарки, с които да виси по градинките. Нейната най-близка има детенце колкото нашето и то ходи на ясла, а тя работи.   
    Моят фронтален лоб е най-недоразвит към ММ. Понякога , за да не му посегна, ми коства доста. Бе как може човекът , който след 27 години , ми предизвиква пеперуди, продължавам да съм влюбена, да обичам безмерно , да ме докарва до безпаметни състояния от яд и нерви?!

# 2 261
Уми, дано нещата не се окажат чак толкова черни. Hug
На рождениците- честито!
И на минали такива, и на бъдещи- всичко най- хубаво желая, да се знаЙ! Да нЕма обидени, ако пропусна поздравленията следващите Ен на брой месеци. Важи и със задна дата. Grinning

Много е кофти, когато семейството ти е на над 2000 км.

Кофти е наистина. Няма да забравя какво ми беше като ми съобщиха за инсулта на баща ми, а бях далеч! И какво ми бе, докато стигна до болницата и лично говоря с лекуващия го лекар... Пу- пу, да не дава Господ никому!
Скрит текст:
Родителите ни вече са на възраст и това е една от основните причини все още да сме в Европа- да сме сравнително близо до тях. ММ все към Далечния Изток го влече (мен също, отделно, че и като дете съм живяла там, та още ме тегли), напоследък все по- често се отварят подходящи позиции за натам, но сме решили на този етап поне да не си го причиняваме- тази тревожност и онези въпроси, които и без това често ни минават през главата, особено пък при позвъняване на тел. в малко по- странен час. Confused

Панде, гуш! Сила и търпение. Баща ми е бил в положение, подобно на твоето, но с тъща на главата. Те много се разбираха и взаимно уважаваха, но той постоянно пътуваше, реално нон- стоп го нямаше и възпитанието ни беше легнало изцяло върху нея. Той само отдалеч се обаждаше и ни строяваше с кадифена ръкавица. Сега си давам сметка колко трудно е било и за двама им. Heart

# 2 262
Бър, жива и здрава да е рожденичката!
Уми, стискам силно! Hug Тук сме, ако и когато ти се говори.
Мид, гуш Kissing Heart

Някакви фронтални лобове обсъждате, нищичко не схванАх, явно моят не е развит.
Два дни ми е заспало и криво. И аз не знам защо. Дразня се за глупости пак. Една особа се опитва много нахално да ми навлиза в личното пространство, въпреки че ясно и даже грубо й показвам, че не ми е приятно.

Каня ви на следобедно кафе Coffee

# 2 263
Най-отговорно заявявам...пък и безотговорно 🤣 че най- излъсканият бял трон и баня са в моята колиба 🤣🤣🤣
Тей. Ся почивка. Музиката е от SMOOTHFM, супер, книШка да наваксам силици...после ще го мисля.

# 2 264
Бъръльо, честит празник на майка ти, да е много здрава!

Уми, силно вярвам, че положението не е толкова страшно, колкото ти се струва в момента!

Стискам палци за всички, които имат нужда!

На Карамела леко завръщане в каторгата

Общи условия

Активация на акаунт