Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 79 791
  • 2 329
  •   1
Отговори
# 2 220
Ох, Панди, никак не е лесно.
Обаче ти си тази, която ще трябва да предпазва Пантата от възпитанието на дядо си, когато си наоколо. Не вярвам да успееш да го убедиш, че има и по-добър начин, но не пречи са опитваш.
И с Пантата трябва да си поговориш, че понякога дядо се държи лошо, защото не знае как да го направи по-добре.
Прегръдки!

# 2 221
  • тук и там
На мнението на Мьос съм. Не можеш да ги промениш. И моите  родители като са в БГ децата  си ползват техните методи на възпитание, според баща ми са ни се качили на главата, това щото за" всичко сме им  угаждали", което не е вярно, разбира се..Ама  като са при тях, съм ги оставила да правят каквото си знаят.Свекървата каквото и да и кажа, знам че няма да ме послуша и тя ще си кара по нейният начин.
Моите пък си позволяват доста неща  за сметка на това при бабаите , които при нас с ММ не правят и така..
Фило, и аз викам. Сега по-малко, ама пак се случва.Ще ми се да те успокоя, че минава-ама тцъ, колкото по-големи стават моите, повече се карат и дразнят един друг.Ей снощи ги наказах без телефони, щото се бяха изпокарали, правели си номера, и се развиках и като за световно. И  за какво?! Накрая аз със изпилени нерви, те се сдобриха и обединени от общото нещастие което ги сполетя-безтелефонието, спаха даже  заедно в стаята на малкото на двуетажното легло..

Последна редакция: пн, 27 фев 2023, 19:39 от Кайсия

# 2 222
  • Пловдив
Кайсийка, как е баща ти? Да къде стигнахте?

Някой да е ходил за махане на  папиломи? Как с какво? Някакво инфо търся...

# 2 223
Аз съм ходила, както и на бенки. Специално папиломите ми ги махаха с ел.шпатула, като ми бият упойка във всяка или беше за бенките това. Но е едно и също според мен. После не трябва да мокриш участъка около 7-10 дни и мажеш с антибиотичен крем. Преди две години супер неочаквано ми падна имунитета много и цялата ми шия стана в такива образувания.

# 2 224
  • тук и там
Възстановява се, Мисти. Добре е . Благодаря! Heart. Във вторник пак до София ще ходят за контролен преглед, резултатите от хистологията не са излезли още.

# 2 225
  • Пловдив
Бавят ги доста, не се тревожи...Всичко ще се нареди! Hug

Чета сега, че ги махат тия образувания с лазер и уж няма белег...че е на лице и незнам да не попаднем на някой некадърник, та...да поразпитам Simple Smile

# 2 226
Мисте, на вуйчо му махаха преди 2-3 години, по спомен с лазер и има белег - тъмно петно му остана на мястото. И неговото е на лицето. Някъде в Пловдив беше, но не знам подробности.

# 2 227
Голямо затишие.Затова,викам да ви кажа едно "Наздраве"!Нещо не ми върви виното в последните дни,затова с виски 😁

# 2 228
Наздраве ! Лоча претоплено кафе, сложих си два сандвича, които геройски почерняха на скаричката, ама нали съм за световен мир, ще си ги ям Simple Smile.

Имам да завърша една работа, после две - по-малки и шапка на тояга, чаааак Simple Smile до утре !
Наздраве  с кафето !
Очаквам добри вести от всяка от вас, момичета !

# 2 229
  • София
Благодаря за подкрепата, момичета! Hug Просто имах нужда да си го излея някъде. Сега ще се върна да  го изтрия.
Аз на Пантата отдавна съм обяснила всичко без недомлъвки. И продължавам да обяснявам. Знае, че той я обича и според неговите разбирани прави най-доброто за нея. Знае, че възрастовите му особености са такива. Но пък нея напоследък я "бият" хормоните и е по-чувствителна от всякога. Изживява нещата по-емоционално. Сигурна съм, че когато е с него е много по-внимателна в поведението си спрямо с когато е с мен ( не че прави нещо необичайно и невиждано за "начинаещ" пубер), но както и вие казахте, от възрастта му идва всичко. Аз не очаквам да се промени, но не съм се отказала и да му обяснявам отново и отново ( както и на детето). Знам, че не ни мисли лошото. Това е неговото разбиране за нещата.

С папиломи нямам опит. Дано и да нямам! Пожелавам успех!

Кайсийка, радвам се, че при татко ти нещата са по-добре. Все така да бъде!

# 2 230
  • Пловдив
Сипах си аз...нещо мий никакво и без повод, както обикновено 😑

# 2 231
Ех, Панди, детето по ще те разбере, но пък ти си му казвай какво мислиш. Дано поне малко поеме от казаното.
Хляб опекох, пастет направих и онази вечно гладна ламя (тийна) нападна топлия хляб, маже с пастет и си замезва с пълнежа (кисело зеле не яде) на една сарма .... идилия ви казвам.

# 2 232
Сипах си и аз! Рядко го правя, ама днес не издържах. Дребната упорито изпитва границите на търпението ми и на моменти успява да мине от другата страна. По този повод, кажете изпитан метод да я отуча да ме удря?!

# 2 233
Боядисах се, рисувам, цикъл тече от мен...аманнн..Това да си жена си е изпитание отсегде...оф.

Сис, нямам опит аз за такова поведение...Ако се разплачеш наужким? То, че е период,ясно. Границите обаче сега се чертаят..

Уинд, говори ми за ламя...и моят сега вечеря, с двата карбуратора 😁🤣

Днес никъФ спорт..светът ми се върти и без уреди..Да се изтича вече, чееее...
Утре тряя спешно да се наритам да измия банята...просто вече е належащо 🤨

До преди малко се смях с хелс кичъна 🤣 Виктория Капитонова обидена- бях сигурна, вика, че мен ще избере да духам 🤣🤣🤣 Става реч за игра с топче в буркан пълен с брашно. Издухват брашното, докато издухат и топчето..,Мн се смях..

# 2 234
  • София
Добро утро, поспаланки!

Днес майка ми има рожден ден, да ми е жива и здрава! Не сме близки на разстояние и аурите ни са направо -фобни, но ми е мило днес. Почерпете се!

Леля ми от другата страна е получила инсулт, уфффф, иначе се справяла по-скоро добре. Каквото и да значи това. Много е кофти, когато семейството ти е на над 2000 км.

Последна редакция: вт, 28 фев 2023, 06:32 от бъръльо-бъръльо

Общи условия

Активация на акаунт