Ако ще вали, да съм си дом , до камината с книгата и лаптопа. Внучката я водиха до лл ,щото като я взех вчера от ясла, кадаха,че била бледа и все прилягвала.Тя си е бледа по принцип, т.е. беличка. Нощес се закашляла. Чисти са гърдите, имало вирус с нощна кашлица. Да му се невидят и вирусите. Та мама ще си я гледа и работи .Систъра ми и тя е хоум офис и щеше да идва да поработи от при нас, ама и тя хремава.Жалко!
Панти, аз не видях какво си написала ,ама се досещам. Търпение към детето, много говорене .Ако може и към дядото, макар че едва ли ще те послуша.
Сис, период е, не се вкарвай в драми. Обяснявай, показвай,че не е редно, че те боли,че е обидно. Добър родител си, прекрасна си . Нашата е на 1г и 3 м и хапе и се тръшка. Дъщеря ми я оставя да ѝ мине кризата, после със спокоен и равен тон обяснява,че е грозно,така не се прави, че е хубаво да се извини. Трябва постоянство в подхода и граници.Това с границите съм го изпитала на свой гръб с двете си деца. С каката имаше такива - ясни и стабилни, не се преминаваха.Със сина размих положението, той е глезанчото на фамилията, като малък със сериозен сърдечен проблем, та се наложи да поставяме такива по време на пубертета.Беше болезнено и за двете страни, но ефект има.
Стискам палци на всички, които имат нужда!!! Надявам се минорното настроение да е само отражение на времето навън, да не е истинско.
Пия кафе , на работа, боли ме глава.Отчаяно имам нужда от промяна на себе си.
идеше ми да му видя сметката.
Стискам 2 броя палци.