Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 80 097
  • 2 329
  •   1
Отговори
# 75
Бъръльо, радвам се за добрите новини!
Бобчи,дай ги нагледно тези кърпи и камък Rolling Eyes

Опитах се да направя някакъв по-здравословен сладкиш за детето,а то се получи ... нещо неопределено.Трябваше да е кекс,а стана голяма бисквита. Grinning

Мерси за темата и този месец! Heart

# 76
  • София
Мисте, не сте. И ние не сме. Аз не съм фен на този тип, а ММ е много запален, но точно този не го кефи.

# 77
Що ми трябваше да отварям "на" Сирос чантите 😒. Много си харесах една раница.И пак е най-скъпата, която видях 🤦🏻‍♀️.На следващата заплата май ще си я подаря 🙄. Много ми е слаб ангела,ще спра да отварям вашите линкове,пък!
https://www.vera.bg/modello.php?p=5375
Чакам раница от там над месец Sad

# 78
  • Пловдив
Ре, и аз не съм фен баш, ама ... да не се цепя от групата Simple Smile

# 79
Бър, чудесна новина, много се радвам!
Мисте, и аз не съм Simple Smile
Този сайт с раниците старателно го избягвам. А той изскача отвсякъде.

# 80
  • София
Ох, чета за раницата от Ренко, пиша Сирос...умора ли, склероза ли? Нищо, видно е, че и Сирос ще я водим на Капана. Иска, не иска, с нас е. Други? Sunglasses Идвайте!

# 81
Бър, супер новина!
Мисти, и ние не сме, ама причината е, че няма на кого да оставим детето, а с нея няма да стане 🙂
Поръчах тази
https://www.instagram.com/reel/CiztxA2ouwx/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 82
  • София
И аз не съм го гледала.
Павел много го чакаше, още се настройва м.

Сис, яка е.

# 83
Ох,Мид,забравих да те поздравя за кормуването! Честито! Flowers Four Leaf Clover

Сис,съчувствам. На гледачка за няколко часа не можете ли да я оставите,поне на едно кино да отидете? Уф,трудно е. Confused

# 84
Лайла, нямам позната почасова гледачка, на която да я оставя. Непознат сам с детето ми няма да оставя у дома ако ще никога да не гледам филм.

# 85
Уми, ти пък,ако ме учуди. Много бързо доставят, но и скоро не съм поръчвала, де.

Сис, и ние така. Няма кино, няма театър, нищо. Confused

Бър, ще ме водите я!

# 86
13, честит ти помощник! Със здраве да ти служи!
Мид, браво! Поздравления!
Сис, а при приятели, на които имате доверие? Навремето, преди да попадна на жената, която стана като част от семейството ни (писала съм за нея), съм викала приятелка да остава с дъщерята. Един от поводите си го спомням много ясно- да отидем да купим на детето коледен подарък. Blush

...аз лично бягам от търсена прилика със скъпи марки.

Аз също! Въобще, с каквито и да било марки. Всяка търсена асоциация за мен е твърдо НЕ от гледна точка на купувач. Или оригинал, или нещо, което няма никаква търсена или случайна прилика.
На мен пък първият модел ми навява асоциации с Пинко.

# 87
Разбирам те,аз също не бих.

# 88
На този етап мога да я оставя само на баща й и то със свито сърце. Винаги звъня да ги проверявам. Луда съм, знам, но няма и не искам да се променя.

# 89
Уми, ти пък,ако ме учуди. Много бързо доставят, но и скоро не съм поръчвала, де.

Сис, и ние така. Няма кино, няма театър, нищо. Confused

Бър, ще ме водите я!
На 22.12.22 я поръчах.Уж я имаха налична, после я нямаха.Получих един имейл, че я изработват все още в Италия,преди 20дни и до там.

Общи условия

Активация на акаунт