Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 80 100
  • 2 329
  •   1
Отговори
# 90
Уми, звънни им. Много са любезни и отзивчиви.

# 91
Мид, браво на теб! Безаварийно шофиране!
Тринки, честит помощник!

# 92
  • Варна
Здравейте, като кокошка носачка се настанявам в новата тема. Благодаря! Simple Smile

Мид, лека и безаварийна, Simple Smile
Добри, честито и да се обичат младите! Simple Smile
Ре, честито и дано не те четем тук в съответната тема, Grin
Търти, безспорен талант. Flowers Hibiscus

Аз приключих със снимките, които като несретни души, нежелани скитници приютих вкъщи. Като със скорострелно влакче се върнах назад и си припомних моменти, разплетох епизоди като стар вълнен пуловер. Бая сложна плетка. На някои възли се смях, на други плаках. Отново станах малкото,немирно дете. Пристъпих в къщата на баба и дядо, и се запътих към бабиния скрин да търся скрити съкровища. Отварям, а там нареден цял един живот - сватбена риза, чеиз, бебешки дрешки на баща ми, съветски сапуни. Куп непотребни вещи, а всъщност цял един живот. Сега в тази стара къща думите ми ще отекват в самотна акустика просто защото е празна.

Наспорт от мен и да помечтаем за слънчеви дни на Кариби и Малдиви, а не за знойни дни на криви ниви. Simple Smile

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 23:25 от floren

# 93
Флорен, ако имаш желание и сили, разкажи за скрина и за наредения живот там. Heart Или за къщата. Или... знам ли, ще ме разбереш.  Ако искаш. Hug

# 94
  • USA
Нова тема, нов месец, нов късмет🤗
Кло, благодарско, че ни събираш тук😘
Честито на Добри и Ре за хубавите новини!
Мид, поздравления!
Бър, радвам се, че не е нищо сериозно🍀
Сис, щях да избера последната черна.
Карамела, много добре се е получило с плътните завеси😍
Тринки, мога ли да те цаня за личен художник? Идвай ми на гости😍
Фло, така ме стисна за гърлото😢
Наспорт от мен с любимoто ми чипсчИ и blood orange козмо😘

Последна редакция: пн, 06 фев 2023, 05:31 от SkyBlue

# 95
Ех, Фло.. аха да ма разплачеш 🤗 Ама няя, няя.. Че ако почна..Много добре и ти редиш думите, двете с Карамелова ва бележа за наши сладкоразказвачи ☝

Бобч, записвам чинно препаратите за бели обувки, че Килеша хем иска бели... хем ги прави на салата 😈

Бърбър, да оздравява девойчето, че я чака цял отбор. Радвал!
За Сиросчето, ей на тъй 🤗
Аз също Аватарини филми не гледам.. На мен ли дай стари френски 🤓 много рядко ще ми хване окото някой фЮм.
А този дето казваше фЮм кат малечЪк, мий черен пак. Да вземе пак си потроши поредният телефон.. ма ми идеше да го хвана за брадата... Последно ще му взема един сега и следващият му казах, че ще си го плаща вече той 😈 Около година ги издържа... тамън. Не съм ги броила, но малко магазинче за телефони мога отворя с тези изпочупените от него...
Скааай, приготвям багажа у движениЙ. Ама обещааш, че все такова синьо ще е около мен си, нЪл. Чаакай да помислА. НачЕе, 20 картини, по месец едната 🤣🤣🤣 щото тва синьото ще ме влечЕ.. като сложим и по коктейлчИ... изчисляяМ към две години ваканция 🤣🤣🤣🤣🥴 Има сделка 🤓
Утре ще имам сигурно  въпросителни относно Сийка 👀 Другарките с тамагочита, ще очаквам помоШ.

# 96
Скай, нея в бяло ще ми подари великодушно ММ!
13, питай , аз също съм с Хиаоми.

Аз пак съм на чай и пак кашлям. Вече почвам да си мисля,че алкохола ми е малко.

# 97
  • София
Мид, забравих да те поздравя за кормуването. Зло да те забрави! Безаварийно шофиране да имаш!

Фло, така хубаво описа бабиния скрин, че ме просълзи. Също така се запитах да не си надничала в скрина на моята баба, но после си спомних, че той вече е празен. Сърцето ми о аче е пълно със спомени за нея, а част от съдържанието на скрина се подвизава в моите шкафове. Спомени, които заемат ценно пространство, но не мога да ги изхвърля, защото са ми по-ценни от пространството и защото те са моята лична машина на времето. Достатъчно е да ги прегърна и подуша, за да се пренеса назад във времето... И да ревна. 🙂

Бър, браво за добрите новини! Бързо да се възстановява детето!

На Скай трапезата отказвам да я гледам пък. 😜

# 98
Я да се запиша, че седем страници съм опущила.

Нямам време за друго, само да кажа на Добри, че от печени патладжанчета не се дебелее. Яж си ги спокойно, ама защо ми пусна муха в главата, така обичам патладжани..

А и вчера едно ново вино отворих, а то такова пивко и леко, хем червено, че почти видях дънцето на бутилката.

# 99
Мид, забравих да те поздравя за кормуването! Аз ,пишман шофьорката, винаги се възхищавам на жени шофьори! Леко и безаварийно !
Не пия твърд алкохол.Всъщмост, не пия нищо различно от вино.Пия само сухо вино, но ... напоследък се оливам, усещам.

# 100
  • Mediterraneo
Честита тема, честит месец! За начало ме таковаха здраво на работа, едва гледам.
Фло ме просълзи Sad Така да ми липсват баба и дядо:(
За показаните калеври и чанти съм пас, нищо подобно не харесвам.
Мидче, безаварийно да е! Много ти се радвам 💞
Зарибихме се със сестра ми по едно приложение  Too good to go. За 3-4 евро една торба с храна, всеки път изненада, не знаеш какво ще ти се падне. Сега ми донесе от Карефур салата, ушички, пържена риба и пържени картофи. Двамата с ММ ядохме, остана и за утре. Онзи ден от един хотел взехме половин литър сок от портокал, 5 мъфина, парче торта и 3 палачинки.

# 101
  • sf
Наспорт! Нямам търпение вече да е петък по това време. Заплюла съм съботата за релакс. Ще водя Тийнко на суши. Препоръчайте добро място в София.

# 102
Аз съм фен на сушито на Умами. Ако поръчаш през сайта им и си го вземеш за вкъщи е -10%.

# 103
  • На морето!
Флорен, толкова красиво разказваш ❤️
Аз обожавам стари къщи със съхранена история, стари истории с жива памет...
За съжаление моите баби и дядовци си отидоха твърде рано, а родителите ми бяха млади и ангажирани тогава и не попиха от онази специфична, тиха, дълбока и непретенциозна мъдрост на богатия житейски опит и отминалите времена, която да предадат нататък и чувствам нишката скъсана някак. Мъчно ми е, че не познавам бабите и дядовците си, в рода ни има много история, интересни обрати, истории на бежанци, любови, затвор в Белене, партизани, царски гвардейци, балерина, която е избягала с чужденец и никога повече не е успяла да се върне, прокудени интелектуалци и заклети партийни членове ... за съжаление нямаме пазител на родовата памет, който да разплете нишките и на нашата житейска одежда.

# 104
  • Варна
Флорен, ако имаш желание и сили, разкажи за скрина и за наредения живот там. Heart Или за къщата. Или... знам ли, ще ме разбереш.  Ако искаш. Hug

Сирос, Hugспомените ми скърцат като ръждясали панти на стара врата. Малък щрих, свещенодействие.
...
Трия, че е прекалено лично и носталгично.
...

Момичета, нямам за цел да ви натъжавам. Ненужно задълбавам понякога. Hug

Тринки, железна си, направо като студен гранит. За пример ще те вземам. Hug
Панта, Rapariga, благодаря,че споделихте. Hug

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 14:40 от floren

Общи условия

Активация на акаунт