Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 131 - февруари 2023)

• 91 765
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 1 155
Днес получих наградата си портфейл от Лили и олуейс, в която бях изтеглена резерва.
Честито и със здраве да си го ползвате! Кой куриер ги носи?  Преди малко си мислех, че го чакам и се сетих че два пъти си търся неща от Тип топ куриер, които седят там по месец.
Мисля, че беше тип топ, но не съм на 100% сигурна, защото ме вдигна от леглото, куриера и още спях докато си приемах наградата😅. А по телефона ми каза "обаждам се от куриерска фирма"

# 1 156
Днес си получих раницата, спечелена първата седмица /за София/. И при мен мини кроасаните са със срок до 23.02.23г
Подател е : Бъди в движение със 7 days

# 1 157
  • Велико Търново
Днес получих наградата си портфейл от Лили и олуейс, в която бях изтеглена резерва.
Честито и със здраве да си го ползвате! Кой куриер ги носи?  Преди малко си мислех, че го чакам и се сетих че два пъти си търся неща от Тип топ куриер, които седят там по месец.
Мисля, че беше тип топ, но не съм на 100% сигурна, защото ме вдигна от леглото, куриера и още спях докато си приемах наградата😅. А по телефона ми каза "обаждам се от куриерска фирма"
Да, те са. Звъннах им днес да проверя и ми донесоха портфейла. 😁

# 1 158
3 нови игри от утре ( поне засега ) :

🎁 Бисквити "Оreo" - https://stay-playful.oreo.eu/bg/
🎁 "Чисто" - https://naistinachisto.bg/
🎁 Kinder Bueno - https://bueno.itst.bg/bg/bg/xp/bueno/

Линковете още не работят, защото игрите още не са започнали 💥

# 1 159
Печеля от форумната игра на Данонино! Не ям такива неща, така че ще е явно подарък за някого ))) Но пък да започнем годината все с нещо ))))

# 1 160
А защо играете тогава,за спорта?!
Имам 5-6 кода вече на буено,утре ще ги регна и ще търся пак,вкъщи го харесваме.В кауфланд са на промо тази седмица.
7days голяма антиреклама си направиха и аз си чакам часовника,не им щъ кроасаните,раници имам достатъчно.

# 1 161
  • София
И аз се нареждам за часовника. 😂 Въобще не се записвам в игрите, чиито награди не ми трябват,като Данонино или в тези с по 1 брой, някакъв крем имаше. Явно съм мързелива, не ми се пише и едно изречение дори за нещо, което не ме интересува. 😃

# 1 162
Аз пък искам още награди от 7дейс. И големите ми харесват.

# 1 163
За спорта Я! Колко пъти го обсъждахме тук....Толкова да не ми харесва да се играе на всяка цена...
Има хора,които играят за дадено нещо с надеждата да го спечелят. И има печелещи,които не искат дадената награда.
Ами не е окей! Ама хич не е окей! Confused

# 1 164
Буеното е на промоция в Кауфланд 1.09 лв. Заредила съм 25 опаковки, от които половината вече са изядени. Не питайте от кого!!! Joy Joy

# 1 165
Буеното е на промоция в Кауфланд 1.09 лв. Заредила съм 25 опаковки, от които половината вече са изядени. Не питайте от кого!!! Joy Joy

В лидл също ще е от четвъртък на 1.09лв , но не знам дали ще имат с промо опаковки

# 1 166
Аз ще ходя до Кауфланд, защото искам да видя нещо от брошурата им, сигурно ще взема и Буено, но абсолютно никога не печеля от техните игри, а се е случвало да съм много активна.

# 1 167
Ина Ешенсълс раздават 10 хиляди безплатни хидробиотика лавандула + мента - от 23 лв за 0 лв. Само доставка се плаща 5 лв.
Поръчах, но не знам дали е активно за всички.
Имам имейл, че съм вип клиент.

# 1 168
Ина Ешенсълс раздават 10 хиляди безплатни хидробиотика лавандула + мента - от 23 лв за 0 лв. Само доставка се плаща 5 лв.
Поръчах, но не знам дали е активно за всички.
Имам имейл, че съм вип клиент.

Благодаря за споделянето! У дома много ги уважаваме. Поръчах си.

# 1 169
Благодаря и аз поръчах,лавандуловата им вода много помага при акне!

Общи условия

Активация на акаунт