Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 131 - февруари 2023)

• 91 438
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 1 125
Аз също не съм получила раницата от първо теглене.

# 1 126
    Цитат на: beki8 [list
    И аз не съм си я получила[/list]link=topic=1521197.msg46074361#msg46074361 date=1677513694]
    А някой от първо теглене дали си получи раницата? Аз още не съм…

# 1 127
    • ЛОВЕЧ
      Цитат на: beki8 [list
      И аз не съм си я получила[/list]link=topic=1521197.msg46074361#msg46074361 date=1677513694]
      А някой от първо теглене дали си получи раницата? Аз още не съм…
      И аз от първо теглене не съм я получила

# 1 128
      Изтеглени са победителите, които печелят комплекти с козметика на Wooden Spoon.
      Това са:

Proletina Atanasova
      KarnaVall
      rums
      Radinnna
      poems
      elifanta
      leria
      GerGana Ivanova 688431
      resi
      didiplanet2003

Честито! Tada

Очакваме победителите да се свържат с нас до 02.03.2023 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като упоменат, че са победители в игратa на Wooden Spoon и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

- три имена
      - адрес за доставка
      - телефон за връзка

Днес в магазин за цигари, кафе, преса в метрото видях реклама на кампания с Ротманс. При покупка на две кутии( от тези, които са по 5.20 бройката)- може да спечелиш запалка или кафе Лаваца 250
      Скрит текст:

# 1 129
      • Плевен
      Йеее, първа награда тази година, и то от форума, много съм доволна!

# 1 130
      След като днес писах оплакване до Монделийз на мейла,който публикува Miss_charm,се обадих и на номера за потвърждение от смс-а.От там се извиниха и ми казаха,че" най-добър до означава"....тук бяха звучно прекъснати и след моите разяснения,че след" най-добър до "не се продават по магазините ми казаха,че ще ми подменят кроасаните с изтекъл срок....Час по-късно получавам и отговор от Монделийз,които се извиняват за недоразумението и ужасната случайност -;в наградата да попадне продукт с изтекъл срок! В знак на извинение щели да ми изпратят кашон с продукти на 7дейс.Мъжа ми се бъзика,че сега ще имаме цял кашон с развалени кроасани 😀😀😀
      Така,че всеки,който си получи раничката,щателно да провери датите на годност и да не ги оставя на мира!Това са гадни подли номера и разчитат да си разтикат боклуците на собствените си лоялни клиенти!

# 1 131
      Вкъщи много обичаме кроасаните, не съм сред спечелилите, но и ние често купуваме от кварталния магазин, а там нямат надписване на продуктите на касовата бележка. Пробвах се и участвах с 3 бележки , но нямах късмет, а всички кроасани, които взех бяха с близък изтичащ срок на годност и аз ли си внуших, но и на вкус не бяха както преди.
      Май ще стане както с турската Нутела да е по-вкусна от българската, така и турските Севън дейз са ни по-вкусни. Тук на кварталния са все турски и са мекички, крема по-ароматен и въздушен. Не знам, не знам…
      Много неприятно това, което се е случило. Каква масова реклама напускаха, вложиха толкова много пари и хората си купуват продуктите им и накрая да изпратят и кроасани с изтекъл срок.

# 1 132
      • Стара Загора
      Ще напиша нещо извън темата. Ако искате хубави кроасани
      Скрит текст:
      в Лидл продават по 0,89лв за 110гр. Мисля, че е тяхна марка, ако не бъркам. Не отстъпват по нищо на тези от 7 days. Тези дни съвсем случайно ги открих.

# 1 133
      Ще напиша нещо извън темата. Ако искате хубави кроасани
      Скрит текст:
      в Лидл продават по 0,89лв за 110гр. Мисля, че е тяхна марка, ако не бъркам. Не отстъпват по нищо на тези от 7 days. Тези дни съвсем случайно ги открих.
      Потвърждавам! Наистина си заслужават! Даже преди няколко дена ги бяха пуснали на 0.79лв

# 1 134
      В нас не купувам кроасани, никой не ги яде. Взимам от време на време на чипикао, заради чиповете, но макс 4 броя, че ако са повече си остават. Сега взех ягодов и ванилов вкус на 2 бележки, сега ще ме накарате да ги пробвам, а да не ги давам на децата - ужас 😱
      Обаче в събота взех Кит Кат, всички го ядем, бяха ми маркирали един в повече, но днес видях, че съм с таблет 😂 няма да мрънкам за злобната касиерка на Кауфланд 😂😉
      Отделно на злобата и ми даде само 1 от фикситата, дето само ми мрънкат дали ще пазарувам пак 😂🙊
      Няма ме в Куинс, Активия, няма да играя на София мел, че не ме теглят, а намерих и по-добро брашно.
      Искам игра на водка и вино, че от тая бира ми писна. Искам игра и на Хел кафе и Нутела, хубави игри с хубави награди 🍀

# 1 135
      Пиринско е на промоция в Кауфланд, но дали са от промоционалните? На снимката в брошурата видях, че снимките са без червените надписи. Моят мъж пие биричка, но купува само тая, която е на промоция в момента. Лев и 50 не дава за кен бира.

# 1 136
      Пиринско е на промоция в Кауфланд, но дали са от промоционалните? На снимката в брошурата видях, че снимките са без червените надписи. Моят мъж пие биричка, но купува само тая, която е на промоция в момента. Лев и 50 не дава за кен бира.
      Днес бях в Кауфланд в Пловдив, не бяха промоционални.

# 1 137
      https://coca-cola.promo/campaigns/13/ - нова игра на Coca-Cola в Kaufland от вчера. Правилата са тотално объркани , първо пише че  играта е до 17 март, после до 26 март , пише че калъфите за лаптоп и раниците са моментни награди , после има периоди за теглене 🤣🤣🤣

# 1 138
      7 days кроасаните от едно известно време в дистрибуторските среди се говори,че идват от Украйна.Големите липси и срока може да си имат обяснение.

# 1 139
      Що не вземат да раздадат този кашкавал, дето застоявал, вместо да го изхвърлят... Нямам предвид 7дейс, а веригите...
      Аз взех промо кроасани от Метро, които бяха значително по-добри от тези в кварталния магазин. Само да не се окаже, че не искат да приемат бележката от Метро, защото с нея печеля...

Общи условия

Активация на акаунт