Искам да кажа... (203) през Февруари 2023

• 46 460
  • 848
  •   1
Отговори
# 165
Добро снежно и студено утро.
Пия си кафето и мятам работата.
Али, добре, че спомена масажа, отивам да слагам крем

# 166
  • на Мелмак
Добро утро,

Наспах се, да се поФаля.
Едни кутии с подправки и за подправки харесах, трябва да ги поръчам и да разчистя вкъщи от другите ми бурканчета. Сладкото от дюли ме чака да го направя, а не ми се става от леглото. Втора смяна съм, ще си полежа.
Хубава седмица, девойки!

# 167
  • Germany
Добро утро!
Спах до преди малко и сега пия кафе на тагъдък, че след малко ми почва курса. Будих се през нощта и сутринта помолих мъжа ми да сложи закуската на децата по кутиите, а аз да поспя още малко.
Хубав ден и спокойна седмица на всички!

# 168
О Мони, честита да си на патерица. Здрава и обичана..
У нас никой не яде сладко и само правя и подарявам. За това вече и  не правя де

# 169
  • на Мелмак
Тит, тази година за първи път правя от дюли и за първи път се яде изобщо някакво сладко.

# 170
Аз миналата година правих от дщли. Единственно го ядат ако го смеся със сладко от люти чушки.
Да не казвам с какъв ентусиазъм започнах, колко бурканчета накупих, етикети ми направиха...и никой не ги поглежда.

# 171
  • София
Привет, в този мразовит ден.
У нас пък сладкото от дюли и меда са на особен почит. Децата ги обожават.
Аз сутринта правих на малкия попара да му се постопли малко гърлото. По-късно ще го водя при личната. Да видим колко ли време ще чакаме този път за преглед.
Иначе пропуснах да се похваля за каката. Каза, че няколко дни вече си вижда напълно нормално. Изчезнаха двойните образи. Много съм щастлива. От изследванията обаче засега само ТСХ е завишено. Явно ще трябва да потърся скоро ендокринолог да я прегледа.
Аз в Италия по-малко от 10000 крачки на ден нямах. Сега пак ще ми започне заседяването в офиса...
Спорна да ви е седмицата, момичета!

# 172
  • на Мелмак
Браво за каката, малкия да е добре.
Тит и аз имам етикети Wink

# 173
Добро утро Simple Smile
Тези дни превъртях крачкомера по магазини, музеи и потапяне в атмосферата на големия град.
От днес обратно в реалността.

Мони, с малко закъснение ти пожелавам да си здрава и щастлива.

# 174
  • Germany
Бях на зъболекар и сега така ме заболя главата... Сигурно нещо от врата, заради позата, в която стоях 20мин /бях на почистване/. Казах им, че за сега няма да правя коронка при тях. Ще проверя дали  ще мога да я направя в БГ. При нас днес е хладно, но слънчево. Птичките пеят пролетно, та май това ни беше зимата.

# 175
Родива, хубави новини за каката.

# 176
  • Бургас
Родива, радвам се за каката. Юнакът да оздравява бързо!

Ени, Синеочка на градинка ли е вече?

И тук днес е направо приятно след вчерашния леден и силен вятър. Ходих за на Марто паспорта и се прибрах пеша, че не ми се чакаше 15 мин. за автобус. То пътуването ми с него щеше да трае по-малко.

Бобът ври, кексът се пече, после слагам и баницата, след което зарязвам домашните с чиста съвест и отивам на театър.

Последна редакция: пн, 06 фев 2023, 21:43 от selleste

# 177
Ето кой излиза прекрасно на снимките за документи Stuck Out Tongue Winking Eye
Сладур Heart Eyes

Моите, като се видяха на готовия паспорт и искаха да ходим да подаваме за нов  hahaha

# 178
  • Germany
Прекрасен, Марто!
Аз съм като невменяема на снимката в българския си паспорт. В немският изглеждам даже симпатична Simple Smile

# 179
На тоя Марто сърце не дава да му се откаже пътуване по повод новия паспорт.... На шофьорската книжка съм рошава, а на паспорта съм с торбички под очите.

Общи условия

Активация на акаунт