Искам да кажа... (203) през Февруари 2023

• 46 461
  • 848
  •   1
Отговори
# 180
  • София
И преди и сега е прекрасен този Марто! Blue Heart
Може ли и аз да идвам на театър?! Innocent
Малкия явно нещо вирусно е докопал. Даде ни само нови капки за нос и някакви прахчета за температурата и спадане на лигавицата. Но голямо чакане пред кабинета - почти 3 часа.
Мони, усмихвай се сега с чистите зъби и ще ти мине главата. Simple Smile

# 181
На тоя Марто сърце не дава да му се откаже пътуване по повод новия паспорт.... На шофьорската книжка съм рошава, а на паспорта съм с торбички под очите.
за документи се снимам само след фризьор;) и задължително гримирана. Няма да се гледам критично в следващите години;)

Гледам новините и плача. Господ да ни пази и дано успеят да спасят повече хора от руините в Турция.

# 182
Привет във февруарската тема!
Днес за първи път излизах из града от Нова година насам, намръзнах здраво. Един месец като стайно цвете, не ми се отрази добре, но трябваше да отида на кардиолог.
Свършва болничния, в сряда трябва да съм на работа.

# 183
Селесте, как ти разрешиха на първата снимка да ти се виждат ръцете? За нашия канадски паспорт ми връщаха документите 5 пъти заради снимките. Накрая ми идваше да се откажем от канадското гражданство.

# 184
  • Варна
Стуууд. Заради силният вятър се усеща още по-зле.
Селесте, много е сладък Марти и излиза добре на документи. Grinning
Боби, хих, кака и Митето видях да играят в снега! Kissing Heart
Синеочка също видях, Heart Eyes
Беше ми мъчно като си сменях личната карта, защото изтича. Ми на снимката съм преди 10 години и изведнъж нова. След 10 години ще оценя Joy
Забравих да допълня, че някои от сладката, които сме направили с моя мъж, не знам точно от какво са. Имаме и миксове. Но първа година беше. Ще ги надписвам задължително догодина.

Последна редакция: пн, 06 фев 2023, 20:44 от Стейси Грей

# 185
Селесте,да,на градина е от 01.02. За сега е доволна,въпреки че бяха сборна група. От утре уж ще са си в тяхната. Някой ден от тази седмица ще я взема на обяд и ще я водя за ваксина,но да видим кога ще е.
Мартичко голям бонбон и като малък,и сега. 😍  Весело изкарване на теб.
Тути,и аз така с новините. 😰😓
Изпратихме ММ нощна смяна и мисля да се епилирам и да посвърша разни неща,че като спи утре цял ден не мога да пипна нищо.

# 186
Забравих да отбележа Марти и Синеочка, чудни са! Казвала съм и преди, трябва да ги сватосаме още сега, че каквито са хубави, ще се разминат покрай многото бъдещи ухажори;)

# 187
😆 Не обещавам! Много кандидати имаме,че и пръстен й подари едно момченце. 😍😁😂 Но не пречи да ги запознаем. Тя иска да живее в Бургас като стане голяма,да има собствен ресторант и да е готвач. 🤪 Може да уредим нещата.

# 188
  • при моите деца .....
Привет!
Прекрасен Мартичко за Митето е разплакан...
Днес цял ден на педал.....
Кантарът ме зарадва...
Имах 13000 крачки, след танците почти 20 000.
Чувствам умора в краката...
Чака ме гладене, простиране, подреждане на раницата на Митето.
Наздраве!

# 189
  • Бургас
Сватя, уредихме значи семейния бизнес, Марто много обича да прави сладки. Simple Smile

Тит, и аз това се чудех, но служителката, която го снима, не видя проблем, а и по летищата не сме имали. Тогава се смеехме, че е малко като сцената от "Цар Лъв", в която представят Симба на скалата и дълго време му викахме Симбето.

Много се смях тази вечер с представлението "Извънредно положение''. Тези трите /Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова/ са големи терци.

# 190
Днес ми се сви сърцето за хората в Турция. Надявам се земетресението да не се е усетило в нашата погранична област.

Мартичко освен че е хубавец, има дяволит поглед. Паспортът трябва по-често да влиза в употреба.

В момента се харесвам на снимките във всички лични документи.
Снимката в първата ми лична карта беше отвратителна Grinning Grinning

Милото ми момиченце се грижи много добре за кожа, коса и зъби, и резултатите са налице Heart само за маникюр не мога да я навия. В момента не иска, заради ските, но каза, че напролет е съгласна. Да видим Grinning Grinning

Боби, още ли му подреждаш раницата?

# 191
  • при моите деца .....
И моето сърце е свито от новините....
Горките хора в Турция.... 😭
Лин, само слагам храна....
От днес е на обучение за работа в електронна среда (дано не се налага да прилага) интересно му е, та сега влизахме в профила му в Google Classroom.

# 192
  • София
Голяма трагедия е наистина там. Ужасни неща се случват, за да ни замислят колко сме незначителни хората, а какви поражения оставяме след себе си…
Новинка, ти как си сега?
За мен най-хубавото ни приготвено сладко беше преди 10на години от набрани около Созопол зелени смокини. БМ си беше изклепал дрехите със сок, че ги браха подпийнали посред нощ… 😀

# 193
  • гр.София
Добро утро ☕
Ужасна трагедия! Гледах снощи новините и ми се дорева! Наистина сме много незначителни!
Видях и синеочка и Марто, разкошни деца, и двете с дяволити погледи 😘
Мина и вчера прегледа на щерката, питали са я за проблеми в училище, в къщи, говорили за алкохол, наркотици и, че ако има нужда, проблем винаги може да им се обади. Иначе ще и бият по немския календар менингикокова ваксина и ще и сложа и тази за рак на матката.
Доста четох преди време, добре, че ме подсети лекарката, бях забравила.
Днес след работа съм на рожден ден 🙂 не мога да сваря да си измия косата от скитане, уж снощи, така като гледам у днес няма да е...😁
Хубав ден момичета 🤗

# 194
  • при моите деца .....
Добро утро!
И тази нощ е навалял малко сняг....
И днес съм пеша.
Ободряващо ми е разходка рано сутрин.
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт