Искам да кажа... (203) през Февруари 2023

• 46 464
  • 848
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро!

Много ми е мъчно за хората в Турция и Сирия...

Вчера градът беше пързалка, два пъти се въртях с колата, ами добре,  че нямаше коли наоколо. Заради катастрофа обикалях по дълъг маршрут и беше страшно. Дано днес да са опесачили. В същност дано изобщо успея да взема баира пред дома първо.

Аз ще си правя масаж на лицето, та вие се намажете. Добре, че Фонсчето ме сети, че имам камъни 😆

Спокоен ден,  банда!

# 196
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!

Децата са много хубави, всичките!

Трагедия голяма в Турция Disappointed

Деси, все така да си заета Hug
Вчера пак вместо желе от дюли стана сироп, но моите си го разреждат и пият като сок, а щерката си го слага в чайчето. Не знам дали ви казах, но синузита и ринита много ѝ се повлияха, да не кажа, че почти ги няма. Затова се потЯ с тези дюли Simple Smile
Лин, моята щерка докато не отиде на маникюр се маца, цапотѝ, слага нокти, от тези дето се лепят. Отиде точно два пъти на маникюр след безкрайно увещаване, поне да ѝ са хубави и това беше, от тогава - нищо не им прави. Сега даже не ги забелязва. Косата след като беше на кичури, зелена, червена, сега е черна и каза, че поне до септември няма да я пипа. Тийн Simple Smile
Али, неотразима ще бъдеш! Wink

# 197
  • Ямбол
Добро утро!

Подмотавам се окак съм станала.
Не ме подсещайте за тийн дъщери, че ми е болно. Косата е наполовина, отгоре има, отдолу почти обръсната. Цветовете вече не мога да ги хвана. Най-ме е яд за веждите - и те са на половина. Дано да ѝ мине скоро. Сега се е хванала на фитнес и има резултати.
Тряба да готвя, че довечера няма да имам време.

Приятен ден!

# 198
  • на Мелмак
Ооо, да, половината коса и бръснатото отдолу забравих Sunglasses

# 199
  • Бургас
Добро утро!
Изтървах Марто 😔 ама си го знам, че е сладур.
Радвам се , че децата вече са здрави. Родива,повече да не й се повтаря. Ети,бъркай дюлите,щом има ефект. Синеочка да се забавлява на градината.

Много е тъжно случващото се в Турция и Сирия.... Горките хора...

# 200
Сега им е времето да експериментират, че след един момент става срамотно 😁
Като се сетя аз как съм ходила като тийн.... 🤐

Стигнах до офиса  безпрепятствено, сега ще трябва и да поработим.

# 201
  • София
Добро утро!
Аз съм малко по- демоде. На 15 г. още косата не съм й разрешила да боядисва. Не ме кефи тази мода да ходят като “папагали”в училище. Иначе си я подстригва, както иска. Искаше късо. Сега вече не я кефи и чака да расте. 😃
Утре сутрин ни пристигат свекърите. Ще си имаме компания за няколко дни вкъщи. На свекъра ще му правят неговите манипулации в болницата за бъбреците.
Прекрасен ден на всички!

# 202
  • София
Добро утро.
Малката иска половината глава отдолу да й обръсна от сега. Нз къде го е видяла.

# 203
Али, къде се завъртя. Внимавай!

Моите тийнки не експериментират с коси.
Голямата хич, малката само дето я изправя всяка секунда  Joy

БЧК в помощ на пострадалите - стойността на един смс е 1 лв.
"Кампанията може да бъде подкрепена и с SMS на кратък номер 1466 към всички мобилни оператори."
Голяма трагедия.

# 204
  • Бургас
Родива, и аз съм от старата школа Simple Smile. Тя моята скоро навърши 11 и се надявам да съм далече още от този тип вълнения, но като чувам в класа какво е и страх ме хваща. Грим, прически, клипчета по пижамки и от разни пробни, които се пускат безразборно в социалните мрежи. И пак това да им е, с мед да го намажеш, а то среден пръст и псувни, които мен ще ме е срам да кажа, за нищо ги нямат. Отсега се вълнувам за родителската среща другата седмица Joy

Деси, на колко години се слагаше НPV ваксината, към 12 ли? И аз съм решила да я слагам на Вики. С конизирана шийка съм заради един от високорисковите типове и личната ми каза, че е добре да ѝ я сложа И заради това.

Ах, тази Ена сладка, отсега още се е усетила и тя.

# 205
Добро утро. Аз не бих дарила пари на Червения кръст.
Знаете ли каква помощ получихме когато ни наводниха. Празен кашон с надпис "Houston strong" а се хвалеха, че са събрали само за тази кампания милиарди.
Когато живеехме в Канада бях уредила дарение към същата тази организация от една неправителствена организация. Само, че хората искаха да видят как се харчат парите. Нашите юнаци отказаха да дават отчет. И естественно парите отидоха към Африка.

# 206
Али, къде се завъртя. Внимавай!

На две кръстовища... Бях си спряла да си чакам и да се огледам и като тръгвах колата се завъртя на 180 градуса... Ама пак малката беля, защото нямаше коли. Целият град беше в катастрофи снощи.

# 207
  • Germany
Селесте, след 12г са 2 дози, след 16г са 3. Мисля, че преди това е само една.

Деси, на колко години се слагаше НPV ваксината, към 12 ли? И аз съм решила да я слагам на Вики. С конизирана шийка съм заради един от високорисковите типове и личната ми каза, че е добре да ѝ я сложа И заради това.

# 208
  • Бургас
И аз съм скептична към БЧК, но възможността да се помогне бързо и лесно, само с един клик, не е за подценяване. 1 лв всеки може да отдели, докато превод по някоя от сметките на различни организации, обединени около каузата, не е опция за много хора.

Благодаря, Мони!

Але, дано не се повтаря, че си е стресиращо преживяване!

Забравих да кажа, че татко ми е рожденик днес, жив и здрав да ми е, по-малко да мрънка Simple Smile На санаториум е близо до Бургас и ще ходим с майка по обед да го изненадаме.

# 209
  • София
Селесте, да ви е здрав рожденика и да ви слуша повече! Kissing Face
Това за мрънкането май е мисията невъзможна. И моя е такъв, но просто гледам да не му обръщам внимание.

Общи условия

Активация на акаунт