Искам да кажа... (203) през Февруари 2023

• 46 468
  • 848
  •   1
Отговори
# 210
Али, къде се завъртя. Внимавай!
На две кръстовища... Бях си спряла да си чакам и да се огледам и като тръгвах колата се завъртя на 180 градуса... Ама пак малката беля, защото нямаше коли. Целият град беше в катастрофи снощи.

Щото е много трудно да опесъчат. Гадове.

Аз пък някак имам доверие в БЧК.
Само от там не съм се разочаровала. Но явно не е късно Sad
Засега вярвам, че чрез тях помощта пристига.

Селесте, здрав да е!

Последна редакция: вт, 07 фев 2023, 10:16 от rummi_pl

# 211
Честит да е татко ти, Селесте! Да ви се получи изненадата!

# 212
  • Бургас
Селесте,честит да е татко ти !
Здрав да бъде!

# 213
  • при моите деца .....
Селесте, да е жив и здрав!
Марти никога не си е боядисвала косата, не я е бръснала....
И малко зимни снимки... От двора на училището. Сутринта дойдох пеша. Меко време, като няма вятър е приятно.

# 214
  • Germany
Селесте, здрав да е татко ти!

# 215
Селесте, да е здрав и честит!

Който има желание да помогне, а е скептичен към БЧК, може да разгледа другите начини за помощ в съседния подфорум.

Моето си отглежда много хубава коса и не иска да я боядисва и бръсне, но в обкръжението й също не се практикува. На нейната възраст си правех зелени кичури, а доскоро и сини, с временна боя Grinning Grinning

Али, няма да се плашиш Simple Smile  Неотдавна се завъртях на сух асфалт и направих почти пълен кръг. Хубаво е, когато е контролирано, а моето не беше.

Последна редакция: вт, 07 фев 2023, 11:48 от Linofrina

# 216
Много хубаво време е днес. Минусовите температури без вятър и с малко слънчице ми понасят;)
Селесте, честит да е!
Але, въртяла съм се и аз, после бая време ми тупкаше сърчицето, когато трябваше да карам в зимни условия.
Карз, оздравя ли?
За тийнките ли ще си говорим;)
Косата я бръснахме във 2-3 клас, вече не помня. Миналата година си направи два руси кичура отпред и с това спря. Засега;)
Иначе ходи на маникюр, това е часът за който не закъснява:(
Ужасни дълги нокти носи, на мен са ми гадни, ама се харесва. И мигли си слага, как можах да ги забравя. Изглежда като абитуриентка, не като осмокласничка. Надявам се да мине и този период, ама кога ли ще е.

# 217
  • Бургас
Тути,много по-добре съм. Пия още АБ. Кашлица ме мъчи. Гърлото се изчисти от гнойта,но вкусът ми е още зле,странен.

Като гледам девойките, масово са с огромни нокти. Как не им пречат се чудя 🤔

# 218
  • Варна
Чакам детето да каже как е минал поредния изпит. В сесия е.
Моята девойка не си прави нокти все още. Може и аз да съм повлияла, че не обичам да ме пипат.
Много ми е мъчно за пострадалите в Турция, Сирия. Като знам аз каква паника съм при земетресение.... И Вранча в Румъния се е обадила, но с интензитет под 4,5

# 219
Стейси, къде прочете за Вранча.
Не намирам информация.

# 220
  • Варна
Руми, примерно от дарик.
Ти само напиши в нета за Вранча

# 221
Намерих Hands V

Не сме го усетили, но и по-добре.

# 222
  • на Мелмак
Срещу природата сме безсилни.
Дано няма повече.

# 223
  • Бургас
Падна ни се заек, който се мисле за кръстоска между птица и маймуна. Научи се да се катери по дивана и се опитва да слиза от него със засилка.
Прочетох темата за земетресението и пуснах пари. Ако утре няма информация за център ,в който да събират помощта в Бургас ще изпратя по еконта.
С майка решихме да ходим в Ирландия при брат ми, на гости. Тя има задачата да направи организация Simple Smile

# 224
  • Бургас
Лина, със сълзи се смях със заека, виждах го просто как се засилва и скача Joy
Ако разбереш нещо за пункт в града, пиши. Имам подготвени зимни дрехи и обувки.

Общи условия

Активация на акаунт