Искам да кажа... (203) през Февруари 2023

• 46 481
  • 848
  •   1
Отговори
# 330
  • На брега на реката
Добро утро!

Роди, наистина плюшка! Много е сладичко!

Мари, обезателно да предадеш нашите поздрави за успеха на момчето ти! Успех и на Вася!  Имаш повод да се гордееш с чудесни деца! Всъщност, поздравите са и за вас като родители!

Боби, много готина Марти! Нека все така да е лъчезарна!

Аз правя банички-мъфини, че моята Палчека е у дома с преспиване и я чакам да стане!

Хубав уикенд!

# 331
Добро утро. Наспах се днес.  Тръгваме след малко към къщата, ще имаме гости днес.
Мари, браво на момчетата.

# 332
  • гр.София
Добро утро ☕
Голямо спане 😁 сега станах, пия кафенце на тишина.
Ще ида на фитнес и после ще издирваме някакъв аутлет на Найк в Мюнхен.
Бубе, подсети ме и мен за едни баничко-мъфини да направя 🤗
Едно от цветята ми има въшки, трябва да видя какво ще го правя, абе знам си, че ме няма по цветята, ама зор да имам...
Хубав ден момичета 🤗

# 333
  • Бургас
Добро утро!
Аууу,че сте лоши ☺️ баничко-мъфини казвате,а 🤔 Не съм правила такива.

# 334
Добро утро!

И аз поспах и вече пия второ кафе. Ще ходим с нащите до баба и трябва да отметна седмичния пазар.
Днес, по план, ще чистя мазата. Имаме мишка и е нагризала чувалите с пелети, всичко е дармадан. Естествено,  откакто сложихме отрова и капан, не се е вясвала...

Снощи много се забавлявахме с момичетата. Като изключим,  че в началото на вечерта поставих окончателно точка на дългогодишно "приятелство ". Ок съм с мисълта,  че хората се променят и пътищата им се разделят. Не приемам, обаче, някой да се изкарва жертва и онеправдан и снощи си го рекнах. За съжаление,  онлайн, защото за офлайн дамата няма време от години.

# 335
Добро утро!:heart: Планът за днес е разходка до Мола, ще разглеждам едни масички, ще има Десерт фест, мола е в Люлин,ако някой иска да се възползва.Ще се хапват сладкиши😀 довечера сме с милото на заведение.Утре е обичайната неделя с готвене, чистене и т.н. Иска ми се вече топло временце.Хубав уикенд!

# 336
  • на Мелмак
Добро утро,

Наспах се, ама ММ точно сега реши да бръмчи с един инструмент и ми бръмна главата. Маймун. Мислим да караме ски, ама сме забравили половината неща в София, че ги носих за пране там. Тъпо! Ще видя какво мога да взема назаем Grinning

Мари, и аз да ви поздравя! И вас като родители и децата!

Боби, здрава и успешна да е Марти!

Бубе, я дай рецепта за тези банички - мъфини Simple Smile Да си направим меню на Палечка.

Деси, приятно ви пазаруване, аз така да нямам желание за пазаруване, нещо съм се бъгнала. Но от друга страна отслабвам и си викам - после ще купувам.

# 337
  • Бургас
Добро утро!

Аз пека мързеливки, разбирайте добруджанки Simple Smile К'ви са сега тези баничко-мъфини?! Рецепта, моля!

Савина, да ви е сладко Simple Smile

Мен, освен работа, друго май не ме чака днес. Евентуално едно ходене до Лидл следобед.

Деси, знам за разтвор с вода и веро. Минаваш с кърпа листата и стъблото на цветето или направо ги напръскваш.

# 338
  • Germany

Деси, знам за разтвор с вода и веро. Минаваш с кърпа листата и стъблото на цветето или направо ги напръскваш.

Деси, това е единственото, което помогна при нас.

Пак не спах добре и съм кисела...
Може ли някой да ми обясни как се купува билетче за метрото в София? Бях чела, че няма да има възможност повече за хартиени еднократни билети. През някакъв апп ли се купуват вече?

# 339
Приемам пожеланията и поздравите ви и ви благодаря.
За мен днес е петък. Купих си орхидея за спасяване от Била и нямам търпение да действам у дома. Деси, май трябва въшльото да го отделиш от другите растения, че може да ги накачи и тях.
Али, важното е такива разговори да не те разцентроват.
Ети, ТМ май не се радва на падналите обиколки, обаче те поздравявам. Гледам и аз да си влеза в режимните редици, че винопиенето ми се отрази. Ама толкова хубаво ми беше....
Боби, днес да включиш в плана и нещо за себе си.
Буб, на вас- баба и внуче приятни забавления. Хапването вече знам, че ще е на ниво.
Карз, оздравя ли?
И да кажа, че завидях за десерт феста.
Селесте, бързо да отметнеш работата.
Хубав ден, момичета!

# 340
  • Germany
Мари, извинявай, забравих да поздравя младежа. Браво! Все така да се гордеете с него!

# 341
  • Бургас
Да,Мари,оздравях. Една лека кашлица имам още,но и тя отшумява.
Надявам се,че като почти не съм яла почти 10-12 дена, ще има разлика с килограмите. Ама не знам, кога ще мога да се кача на кантар.

# 342
Мони, хич не се извинявай. Станала съм такава забравана, че понякога нарочно не коментирам.
Карзче, килата, паднали по време на болест най- лесно се връщат.... уви.

# 343
  • Бургас
Надявам се,че ще си останат с болеста някъде скрити 😉

# 344
Aз правих бухтички,със сладко от ягоди много добре вървят. 😁 Синеочка ми благодари и каза,че съм най-"вкусната" Мама. 😂❤
И аз искам рецепТ за тези банички-мъфини. Тъкмо си взех силиконови формички от Пепко,да ги сефтосам.
Мари,браво и от мен! 😊 Успех със спасяването. Подсети ме,че имам да пресаждам 1-2 китки,че им отесняха саксиите.
Деси,за въшки при мен не помага верото,пръскам с Моспилан,но не знам при теб дали ще намериш.
Не се наспах нещо,май след малко ще полегвам с книжка. 😁

Общи условия

Активация на акаунт