Искам да кажа... (203) през Февруари 2023

• 46 484
  • 848
  •   1
Отговори
# 360
  • гр.София
Добро утро ☕
Ена, радвам се, че Ена е добре 🤗
Лина, голяма промяна, как не те беше жал, страхотно коса 🤩
Аз вчера направих банички на тиган, че моята пожела хрупкави да бъдат.
Снощи бях на дискотека 😁 в България не ходя, ама тук се замъкнах 😂 става, като за разпускане от време на време, запознах се с още българи.
От аутлета вчера нищо интересно не намерихме, иначе в цял бизнес център с много магазини, за сметка на това се прибрахме с кило и нещо Линд шоколади и бонбони, огромен фирмен магазин, цените на половина от магазините, абе ще сме слаби в друг живот 😁
Днес, почивка и един кашкавал на фурна ще направя.
Приятен ден момичета 🤗

# 361
  • Бургас
Desivalko,не ми беше жал.Аз я пускам толкова дълга,защото я дарявам.
Момичетата нещо им е скучно и искали да си играят. Ми хубаво. Ще си играем на козметичен салон. Много е лесна тая игра. Голямата ми прави маникюр. Малката,понеже не е овладява добре лакирването ,ми прави педикюр.
Сега остана да прилъжа баща им да играе на кухня Wink

# 362
  • при моите деца .....
Толкова работа имам, а чета книга... Имам нужда...
Боби, Митето пил ли е Димекс?
Не.
Лина, честита прическа. Поклон за благородния жест.

# 363
  • Бургас
Станало за Добър ден, вече!
Още се подмотаваме с дребния. Има домашни,ама той не бързал.Имам малко шетане из кочинката.
Чакам баткото да се прибере,че много се затъжих вече ☺️

# 364
Деско, социалният ти живот цъфти в Германия-та Simple Smile .
ние се приготвяме да ходим на РД на свекървата.

# 365
  • Бургас
Лято, здрава да ви е рожденичката!

Карз, и у нас така, ученичката тепърва сяда да пише домашна, оттам ще учи по история...Ама то и ние днес не сме се свъртяли. По обед ходихме на китайски, че татко не ни беше черпил за рождения си ден, не може така, оттам се прехвърлихме на кафе в свекърва ми, че тя пък ходи в Египет и не сме се виждали десетина дни, пък и армаганите да си вземем Simple Smile
Засядаме вече всеки със задачите си, че то мръкна, а аз имам срок до утре сутрин за два превода. Нощта е пред мен.

Линка, кой игра на кухня в крайна сметка?

# 366
  • София
Ние пък ще си спретнем прощална вечеря със свекъра и свекървата и после ги изпращаме на влака.
Два дни само шетаме напред назад. Голямо ядене. Не съм свикнала аз така….
Лин, браво за прекрасната постъпка. Вероятно затова ти стои прелестно! 🥰

# 367
  • на Мелмак
Лин, браво за каузата!
Наскоро позната си купи супер скъпа, но и хубава перука. За съжаление е младо момиче на 30 с ужасен карцином Frowning1

Ние вчера карахме ски, днес чупихме една ниша в апартамента в Банско, там ще наредя уредите и ще имам скоро нова кухня. Добре, че тази ниша ще побере хладилник, миялна, печка и МВ, даже и шкафове ще има там.
Лин, не разбрах и аз ТМ игра ли на кухня?

# 368
  • при моите деца .....
Ех, с какво сте заети?
Митето кашля, къса ми се сърцето.
Утре ще го водя при личната.
Почетох книжка.
Домакинствах.
Сядам да гледам Капките.

# 369
Аз отметнах боядисване на косата,  пачове под очите, маски на лицето, ръцете,  краката. Само тази на краката не съм махнала още, защото мисля да спя с нея.

# 370
  • На брега на реката
Съни, много ти се кефя! Много ми се иска и аз да съм така упорита, но 8а жалост съм на  периоди!

Боби, дано е добре, Митето!

Деско, браво момиче! Така се прави!

Мид, дано да не я мъчи!

Лека вечер, аз гледам Капките!

# 371
Аз чистих, прах, готвих и четох книга днес. И денят мина, къс ми идва уикендът, а като се сетя като млада как съм работила без почивен ден или само с един:(

Боби, сложи му компрес на гърдите, с мед или някакъв друг домашен илач, овлажни стаята и дано да спи спокойно момчето.

Утре съмна гинеколог, следващата седмица и на зъболекар, подхванах ги профилактичните, дано всичко е наред.

Бубе, и аз хвърлям по едно око. Замисълът е хубав, дано има даряващи.

Ети, ще чакаме да наредиш и да се похвалиш.

Селесте, лека работа!

# 372
  • някъде ... тук ...
Ние събрахме днес децата на Рупите.  Покиснаха се и те след сняг и тренировки. Не очаквах -6 през нощта там. Добре, че имаме печка в буса.
Иначе на Картала в събота беше красота - ясно, слънчево и -12 Simple Smile

Боби, компрес с картоф или извара?

# 373
  • Canada
Тути, същото се чудя и аз. Че и в неделя в едно тв предаване работех и ставах рано. Свободен ми беше само следобеда. Тъгувам по отминалата отпуска и обмислям как да се пенсионирам и да отида да живея в Родопите 😂

Съни, отличничка си ти 🤩 На спа-то ходих на почистване и лифтинг терапия на лицето. Един час бях в рая ❤

Деси, само така!

Селесте, спорна да е нощта 😉

Зачетох се тези дни покрай книгата за хормоните за последиците от дефицита на йод. Хич не са безобидни, а огромен процент от хората страдат от такъв 😏

# 374
  • гр.София
Добро утро ☕
Свърши почивката, от днес на работа 😁
ЕлиТ, браво! Радвам ви се много 🤗
Фонсе, с тия дефицити, не са вит.Д, Б, калций....йод, пия витамини и гледам да не се втилясвам много!
Тути, добре си ги подкарала профилактиката 🤗
Днес ще бият ваксината на щерката, ще питам пак дву или три дозова е.
Успешна седмица момичета 🤗

Общи условия

Активация на акаунт