Искам да кажа... (203) през Февруари 2023

• 46 487
  • 848
  •   1
Отговори
# 375
  • при моите деца .....
Добро утро!
Понеделник е, станах рано.
Ще звъня на директорката, ще водя Митето на лекар....
Хубав ден!
Спорна седмица!

# 376
  • На брега на реката
Добро утро!

Деско, стискам палци за ваксината! Ти що тъй рано ставаш, от колко си на работа?

Боби, как спа Митето?

И аз все се каня да започна профилактиките и все отлагам!

Хубава седмица!

# 377
  • гр.София
От 6ч съм на работа 😁

# 378
  • На брега на реката
Ауч, раничко! Astonished

Мари, как си?

# 379
Екстра съм....нали съм почивка днес. Simple Smile
Боби, обсъди с лекарката една моя хипотеза. Според мен Митето кашля от задна хрема. Няма как да се разболява толкова често. Ако веднага почнех лечение на момчето ми то се изразяваше в сироп димекс и капки за нос. Ако не започнех лечение ("гърдите са му чисти, няма температура, не се вглеждай, нека си кашля"- цитирам лекари) кашлицата ставаше брутална, не можеше да спи от нея, стигаше се и до повръщане...
Деси, леко да мине ваксината.
Съни, вчера какво ли не си правих за разкрасяване и днес като те прочетох ти завидях, признавам си. Simple Smile
ЕлиТ, как е застрояването на Рупите? Не съм била от години.
Моето момче вчера се прибра от София с подаръци. Организаторите са пратили и подаръци за учителката му по английски език. Хареса ми този жест.
Другото момче вече трябва да е излетял за Амстердам, където ще продължи обучението им. Ех, хем се радвам, хем ми е кофти, признавам си. Искрено се надявам, че покрай пролетта която идва и ангажиментите по работата ми тези 6 месеца ще минат бързо.
Хубав ден, момичета.

# 380
Добро утро!

И на мен почивните дни ми се изнизват бързо, хем не правя кой знае какво. А до пенсия има толкова много време... 😁

Спокойна седмица,  банда!

# 381
  • Бургас
Добро утро!

Боби, бързо да оздравява Мите!

Тути, всичко да е 6 на профилактичните прегледи! Моите ще са пролет-лято, че да се събличам по-лесно Joy На зъболекар бях през декември, та за там съвсем ми е рано.

Фонс, на моята козметичка процедурата за почистване на лице трае близо 3 часа, направо втори сън карам там.

Деси, всичко да е наред след ваксината!

Моята девойка се оплака сутринта от корем и гадене, затова ще пропусне училище. Въпросът е малкото как ще изпратя на градина, че то си знае, вкъщи ли е Вики, няма градина.

Спокойна седмица, момичета!

# 382
  • Бургас
Добро утро !
Деско,много е рано това в 6ч на работа.
Фонсе,много бързаш за пенсия, къде е още, ехееее....
Мари,ще минат 6 месеца, не го мисли.
Съни,евала ! Много си постоянна и упорита с разкрасяването!

Хубав ден от мен!

# 383
Добро утро! Стискайте и на мен палци, на дерматолог съм, че имам обостряне на заболяване.Снощи по нощите успях да запиша последния час.Следобяд съм на очен, планиран.Сега сядам набързо да си доуча 2 модул от курса.Хубава седмица на всички!:heart:

# 384
  • Бургас
Савина стискам !
И аз имам ходене на очен, но още кашлям и ще изчакам още 2-3 дена.
Но пък ми се налага да ходя да разговарям с една институция, дано успеем да решим проблема. Стиснете един палец.

# 385
  • някъде ... тук ...
Успешна седмица на всички!
Палци за нуждаещите се!

Мари, строят един комплекс от известно време. Засега има място и за такива като нас.

# 386
  • Germany
Добро утро!
Боби, да спре бързо кашлицата на Митето!
Селесте, да размине бързо и при Вики!
Лека седмица на всички!

# 387
  • Бургас
Селесте,дано е нещо моментно при Вики !
Марто как го прилъга за градината?

# 388
  • Бургас
Карз, не се наложи да се лъжем. Въобще не се усети, че тя си е вкъщи. Ама така е, който не си спи в стаята, пропуска някои неща Simple Smile

# 389
  • Бургас
Спомних си, как и моите се ядосваха, ако единият ще си остане у дома, а другият ще е на градина или училище..

Общи условия

Активация на акаунт