Искам да кажа... (203) през Февруари 2023

• 46 597
  • 848
  •   1
Отговори
# 675
  • Germany
Добро утро!
Не спах добре и сега ме боли глава. Ядосаме една кукувица от курса, разменихме си реплики и цял следобяд го мислех. До сега не бях ходила на курс с толкова много мюсюлмани, в ежедневието си също не общувам с такива и реално чак сега си давам сметка колко сме различни. Курса ни е една доста добра представителна извадка на обществото тук и честно казано въобще не съм оптимист за бъдещото ни съжителство. Ние сме като от 2 различни свята...
Бел, да се оправят бързо внучките. На тази възрст е нормално да влизат в такива серии, особено когато са 2 и си прехвърлят вирусите. Ще мине!
Хубав ден на всички!

# 676
  • София
Бел, дано бързо се оправят внучките. На моя син дори и с антибиотик трудно му мина гърлото. Накрая го оправихме с гаргара със сода и сол. 

# 677
Веднъж споделих моето и на колеги мненията как се генерират толкова много крачки. Simple Smile всеки може да вярва, в каквото му харесва.
Преди месец като турист в европейска столица за 1 ден обикаляне направих около 23 000

Мони, общувала съм с представители от 2рия свят по работа и впечатленията ми не са никак положителни. Повечето бяха от южната ни съседка.

# 678
  • Бургас
Ние с малката сме в бокса Simple Smile Нейния резултат излезе положителен, на сестра и не. Лекарката каза че не вярва на тия тестове, още повече че детето няма никакви симптоми и даде направление за ново изследване и антибиограма. И така днес и утре ще сме си у нас. В понеделник също защото след 11 ще излезе резултата.

# 679
  • гр.София
Да, Мони мноооого сме различни! Тук се сблъсках с много от съседите, определено съм в потрес, уж хрисими, туй не ядът, уж не пият, не правят...говорят, няма как да го кажа, сещайте се 😬
Хич не го мисли🤗

# 680
  • Germany
Лина, малката може да е само преносител и затова да няма симптоми.
Деси, точно това си говорихме с една хърватка от курса - едно говорят, съвсем друго правят или на единият ден едно, на другият друго.... И друго наблюдаваме тук в момента - тотално заливане на пазара на труда при ИТ специалностите от индиици. Мъжа ми си търси 2 човека и получи само 2 СВта на неиндиици...

# 681
  • Бургас
Лина, да не би да хваща и скорошна, неизлекувана инфекция, и Т от тези дни да е била това?

ММ и той опря до индиец ИТ, защото само той успя да му предложи нещо си там за сайта. Обаче доста ядове бра с него, че тъкмо оправи едно, развали се друго, в един момент рамките бяха намалени на 5лв, някои и на -5лв и хората поръчвали Simple Smile

Днес нещо не ми спорИ работата, преди обед бях на маникюр, после все с някакви дребни неща се занимавах и вече трябва да си налегна сериозно парцалите, че изоставам с един превод, а довечера съм на концерт на Хилда Казасян и Васил Петров и той денят свършил.

# 682
  • при моите деца .....
Привет!
Лина, пиши резултатите и от изследването, дано продължите без симптоми. 🍀🍀🍀
Уморена съм....
Нямаше среща....
Майката й се наложило да пътува, дори не отговаря на обажданията ми....
Сега ще си сипя чаша вино....
Ще погледам филм, после гладене и чакам 1 перална.
Наздраве!

# 683
  • Бургас
Нашите проблеми с даскала продължават!
Май ще местя детето в друго училище 😔
Лин,бързо и леко да се разминете!

# 684
  • Бургас
Карз, няма ли друг начин? Заради един учител чак училище да сменяте? Същият преподава ли и на останалите паралелки?

Много съм доволна аз от концерта, разпуснах хубаво и сега мога да поработя до по-късно.

# 685
  • Бургас
Да,Селесте. Един учител е на 5-7 клас. Всички паралелки се водят от него.
Утре пак ще се водят разговори,но нямам големи очаквания.
И проблема ми не е в детето. А в учителя !
Днес е изгонил и написал отсъствие на  моя и още едно дете,защото тъкмо си вадели учебниците. А на още 3-4 деца,които са си ги забравили,им написал забележки.
Направо вече ме боли мозъка от мисли,обмисляне на варианти и подход 😔

# 686
  • Бургас
Пусна ли писмена жалба до директор? А до РИО или както сега му и съкращението на инспектората?

# 687
  • при моите деца .....
Старая се да не коментирам колеги, но мисля, че всеки учител трябва да мине през всякакво училище....
При нас не си купуват учебници, голяма част очакват да им дам тетрадка и химикалка да пишат....
Няма на кой да се оплача....
Голяма част трудно четат..... И пишат... Та и удовлетворение няма....
След такава работа, ще бъде оценено всяко работещи дете.

# 688
  • Бургас
Не,Лин,нямаме официално пусната жалба до директора. Само разговори с него.
Но дори и да имаме писмена жалба,не мисля,че ще има полза.
Днес е изгледал лошо синът ми,и прас! забележките и отсъствието!
Нямам намерение да си тормозя детето с този,да се притеснява,какво ли ще е в час.
Боби,наясно съм с учителската професия. Завършила съм и съм работила,макар и само година. Има огромна разлика от учител и Учител !
Като цяло,съм много доволна от училището и учителите ! Единствено с  този имаме проблем.
Баткото също беше при него,и там имаше изпълнения.
Не му е за първи път на даскала.

# 689
  • София
карзче, официална писмена жалба до директор, по възможност с подписи и от други родители. Копие от жалбата изпращаш и по мейла на РУО Бургас, като уведомяваш директора. Казваш, че детето обича съучениците и училището си, не "наказвай" него заради чуждо поведение. До 15.06. има достатъчно време за промени.

Общи условия

Активация на акаунт