Искам да кажа... (203) през Февруари 2023

• 46 597
  • 848
  •   1
Отговори
# 735
... и отивам градска да харча пари.

Аз похарчих. Мнооооого похарчих.
Бясна съм. Тъпите ... се бяха скрили зад една ограда, пуснали триногата и снимат ли снимат.
Кретени.
Що се завират в храстите не зная, освен да се поопипват най-вероятно.

Като знам как им се радвам, когато ги видя по пътищата. Хубаво ми е да знам, че някой следи за реда.
Но, когато ги видя да се крият и мишкуват направо побеснявам!

# 736
  • Бургас
Докато стигна до форума,станало за Добър ден !

Да,Кате,странна фамилия е господина,явно за точният човек си се сетила! Познавате ли се?

Бубе,именно заради детето и класа, се спирам от рязката промяна за смяна на училището. А и самият той не иска в друго училище. Аз също. Тая надежда,че след вчерашният сериозен разговор,нещата ще се подредят. Ще е нужна и малко промяна в детето,да е по-сдържан и кротък, трудно ще му е,че е буен и палав (сега е по -добре,като беше малък беше страшно!). Но те здравите деца, са така.
Говорих сериозно с дребния,обясних му много неща,всичко е в неговите ръце. Но,ако се случи пак нещо по музика,няма връщане ! Директно в новото даскало!
Да знае,че всичко си има граници.
Както за детето,така и за учителя!

Деско,къв сняг 🤔🥶 тук е пролет! Само дето вятъра не ми р ок.

Руми,в храстите викаш 😂 може да удрят по една дрямка !

Лин,свикваш ли вече с колата? Дано да не прихванете всички!

Селесте,обожавам зюмбюли ! Моите са се полазали,но са далеч още от цъфтеж.

Ауу,какви са тези цени за маруля 😱 Да си я ядат! Направо се уляха вече!

# 737
  • София
Привет,
Много са добри в криеницата. И ММ вчера плати такава солена глоба. При ограничение 30 той с 61. Трябваше да си подменя международния паспорт и му връчиха честитките.
Ние забегнахме малко към Хисаря за уикенда. Тук има цъфнали дръвчета вече.

# 738
Днес станах в 5.30 ...да решавам казуси. После Калин на драма клас, аз за мартеници, туй- онуй, после той на берберин ( мислехме, че няма да се справи, ама успя). Сега една бърза математика и после с приятели ще излизаме на вечеря...аз след туй пак с казуси.

Тук така духа, ще те отнесе. Направим ли е салатките на терасата на нищо. Онзи ден взех от Лидл на 80 ст.
да ви кажа, някой магазини на Кауфланд вечер след 8 много намалят цените. Вземала съм салатки за 20 ст.

# 739
  • Бургас
Сега една бърза математика ...
Люта завист ме гризе, два дни пишем домашна по математика от 2 страници, главата ме боли вече от  обикновени и десетични дроби, а то седи и те гледа като...добре, няма да я обиждам Simple Smile . Ей сега приключихме и следва пореден куплет от "Хайдути". Викам на Марто да седи до нея и да слуша, колкото и да запомни, пак файда, да си/ни помогне за 5-и клас Joy Сипах си вече, то е ясно, но повече от обичайната доза не мога, че и превод ме чака.

# 740
Селесте, припомни ми как учихме Опълченците на Шипка. Тя реве, аз пиша на лепящи листчета и ѝ ги лепя на хладилника. Стигне до последното листче, забравила е първото;)
Лошото беше, че го учи в последния момент. Ще се справите и вие, имаш още ден от уикенда.

Купих мартениците, дано не забравя да оставя в офиса за колегите, че в понеделник пътувам чужбинско. И на колегите на обучението ще нося, дано не ме вземат за магьосница с тези червени кончета;)

# 741
  • Canada
Съчувствам за учебните и ученическите неволи. Радвам се, че са зад гърба ми 😁 Сега я мисля само къде е, с кой е и кога ще се прибере 😂

Тути, накъде хващаш?

Мило служебно признание получих тази дни, от Франция подаръци искат да пращат на мен и колегата за отличната работа.

Бубе, чудесна ти е българката ❤ И не само тя 🤗

Столичани в повече ще сме за ден другата седмица, ще се възползвам от служебните профилактични прегледи.

Селесте, да ти е честито порасналото момче!

# 742

Да,Кате,странна фамилия е господина,явно за точният човек си се сетила! Познавате ли се?

Не, но съм чувала, че е строг и заядлив. Моя син 5 години търпя една психически неуравновесена и злобна госпожа в Механото, но не пожела да смени училището. Все още я сънува, а е 3-та година студент.Та така...

Ивайла повече от 2 седмици боледува у дома и в понеделник се връща на училище.Утре и ние ще учим.
Лин, супер!

# 743
  • при моите деца .....
Математиката е голямата ми любов...
Първата ми мечта беше да съм учител по математика....
На моменти се изкушавам да я осъществя....
Радвам се, че ММ се прибра....
По-спокойно ми е ...
Мъчи ме корем, МЦ....
Наздраве.
Днес при нас имаше силен вятър.
Почти не сме излизали, само до близка аптека, та само 3800 крачки 🤪
Утре ми се ходи на празнуването на Сирни Заговезни....
Наздраве!

# 744
Нови Сад, Фонс.
Ако някой иска нещо, храна или дюлева ракия, сега е моментът за поръчки.

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 21:44 от tuty

# 745
Здрасти, Кате!
Ученето на стихотворенията е по- ползотворно, ако не се остави за последния момент.
Фонсе, да се похвалиш с отлични резултати.

# 746
  • Бургас
Още преди Коледа казах да го започва, защото това са 5 страници стихотворение, но кой да ме чуе. Тя и сега не се е трогнала особено, но като получи двойката след няколко дни и ще се усети.

И аз съм готова с мартениците, чакам майка и свеки да си подготвят техните и в понеделник ги пращам на братовчедките. Благодарение на Лина тази година имам страхотни мартенички.
Скрит текст:

Фонс, браво за похвалата! На колегата по-малък подарък да пратят, че той честичко беше отпускар.

# 747
  • София
Аз утре имам да правя електрическа верига Confused. Бащата абдикира, каза че ще намери медни жички...ще откача.
tuty,  дюлева ракия не искам, ако можеш просто да ме вземеш като придружител  без ангажименти за разнообразие Blush
fonce, похвалите са храна за душата и все още са важни за нашите набори! Не зная в коя сфера си, но явно се справяш истински добре, браво!

# 748
  • гр.София
Добро утро ☕
Последен ден на работа и почивка!
Да, валя вчера, до снощи всъщност, прозорците са в сняг още ❄️
Карзче, Добро решение сте взели ✊
Фонсе, браво! Хубаво е човек да бъде оценен за труда си 🤗
Щерката от утре на училище, да видим къде ще я местят, викат ме в училището за разговор.
Отърва се моята от стихотворенията, макар, че лесно ги учеше, липсва ми български език, всичко ми липсва!
Добре е тук, но ..
След работа ще правя баница и морски дарове съм купила, да видим ще се прощавам ли с някой 😁
Хубав ден момичета 🤗

# 749
  • при моите деца .....
Добро утро!
Фонс, хубаво е когато трудът ти е оценен.
Днес е Сирни Заговезни.
Простете, ако съм ви обидила някога. Било е неволно....
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт