Искам да кажа... (203) през Февруари 2023

• 46 597
  • 848
  •   1
Отговори
# 750
  • На брега на реката
Добро утро!

Наспах се и чакам чавенцето да стане! Планът за деня е хубав - игри и забавления! Heart Eyes

Прегледах темите в Играта на БГ мама и за жалост не печеля от нито една. Нищо де, остават още няколко, но си бях изключила известията , та влизах наново да проверя. От нашите момичета видях само Никитка, но не помня какво печелеше! Честито да ѝ и е! Зарадвах се, че имам някой "познат", който е спечелил! Blush

Фонсче, много е приятно, да оценят труда ти и да го изкажат "на глас"! Поздравления!

Сирни заговезни е!
Простете, ако съм наранила или обидила някого, било е неволно!  Hands Pray
Простено да ви е, от Господ и от мен!

# 751
  • Бургас
Добро утро!
Честит празник!
Простете ми,ако съм ви обидила! Било е неволно!

Кате,🤗 дано кошмарите на сина ти спрат! Лошо е,когато остават такива психически травми у децата.

Браво,Фонсе!

Бубе, и аз искам да се включа във вашия план!

# 752
Добро утро и от мен.
Простете.

# 753
  • на Мелмак
Добро утро,
Момичета, като ви чета, се радвам, че нямаме допир до такива учители. Засега.
Бубе, да намачкаш малката българка. Hug
Стихотворения, мммм, успех с тях, с математиката и каквото има по програма Grinning Медните жички са ми тъмна индия.
Фонси, много хубаво така Simple Smile
Деско, носталгията за мен лично е ужасна. Мисля това беше най-силния аргумент когато бях на 20 да не емигрирам с почти всички съученици /приятели. Hug
Хубав ден ви желая!

# 754
Добро утро!

Фонсче, браво, много е хубаво така!

И мен в петък ме поощриха и погалиха по гривата, доволна съм.

Вчера похарчих сто пари, ама доволно. Застраховките на колата и къщата са одметнати, купих си няколко дрешки и редовния седмичен пазар, от който ме заболява сърцето.. .

Вечерта с дружките мина много забавно, голям лаф мохабет.

Днес мързел.  Много духа тук и е мръчкаво, ами дано поне повали...

Довечера у мама 🤩

# 755
  • Бургас
Добро утро!

Днес се хамкаше /върти халва/, нали? Това с прошката в определен ден не го разбирам и ми е досадно от дете, но забавната част с въртенето на халва или яйце ще си я спазя.

На тигана с палачинките съм, по обед ни е партито за РД на Марто, следобедът ще е работен, туй то неделната ми програма. За първи път ще празнуваме с приятелчета и е голямо вълнение цяла седмица. Не ми се мисли после къде ще сложа новите 10 играчки.

Але, браво и на теб! Готино е да те хвалят, а още по-гот е хвалбата да е подплатена с нещичко Simple Smile

Бъни, успех с домашната! Да светне крушката от първия път! ММ е завършил електротехникум, но не съм сигурна дали ще може да помогне след време, аз със сигурност не. Едно време в часовете по Труд и творчество най-зле бях в тези по електротехника, но пък бяха забавни. Хубаво щеше да е и сега да имат такива часове, а не да гледат картинки в интернет и да нямат един инструмент на живо. По цял час четат проекти по една и съща тема, като всички обикновено са преписвали от първата по резултат страница в Интернет.

# 756
  • Бургас
Селесте,много са сладки,нали?
Отиваме днес да си купя Муликукър.

# 757
Кукуу! Добър ден!
Селесте, супер парти да има малкия сладур!
Лин, ще споделиш за мултикукъра, интересно ми е какво ще кажеш.
Тук духа силен вятър бррр

# 758
  • Бургас
Весело парти на Марто !

# 759
И тук много духа.
Тръгваме към кумувете ние.
Наготвих две манджи от сутринта и пуснах прахосмукачка. Много продуктивна ще дойда;)
Бъни, взимам те, имам нужда от компания, а и място има. Стягай багажа.

# 760
Бубе,аз спечелих от форумна игра хранителна добавка за имунитет и спрей за гърло,но не съм ги получила. Добавката ще е за Синеочка,спрейчето за мен. Да видим дали ще имат ефект,че пак върлува някакъв вирус с висока Т и съм на тръни.
И тук духа много. Иначе е приятно,15 градуса,но с този вятър.. Ще излезем само до магазина и ще си седим вътре. През прозореца е супер,напича и чак ми идва да полегна на слънчице с телефона. 😆

# 761
  • Бургас
Аз се наслаждавах на това 💙🌊
Но ако нямаше вятър, щеше да е ок.

# 762
Карз, мерси, наслаждавам се с теб 😍

До сега се черпихме за рд с момичетата. След малко ще идем до едната баба, после ще карам децата. И неделята мина.

Много хубави мартенички видях. Страхотни.

Аз спечелих от новогодишната игра, но не беше измислено добре и не можах да се възползвам от наградата 🙂

Снощи по нощите поръчах рокля. Уж за бала. Четвърта вече 😆

Простете, ако неволно съм засегнала някого.

# 763
  • Бургас
Кате, купихме си на Тефал Cook4 me. Към момента го гледаме тъпо Wink Но после ще го пробваме

# 764
Лина, остави тази работа на ТМ. Неделя си е време за маникюр и педикюр. Остави момичетата да те поглезят.

Общи условия

Активация на акаунт