Искам да кажа... (203) през Февруари 2023

• 46 448
  • 848
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Лилс, честита и много здрава бъди! Да ти се сбъдват всички намислени желания! 🌷
Карз, къде я намери тази ангина. Аз препоръчвам да пуснеш антибиограма за всеки случай. 😙
Фонс, снимки имам колкото искаш, но викам да не пълня много темата с тях.
Днес сме в Бергамо и Леко. Всичко е уникално. Такива неща видяхме в поредния завод за машини в нашата сфера. Срещу тях да бягаме не можем да ги стигнем за съжаление. При какви добри условия работят и с какъв замах.
Пускам малко красоти.
Скрит текст:

Иначе и тук си е доста скъпо вече според мен. Магистралата например е 9€ за 100 км. При нас ако стане така Тракия ще се изпразни. 😀

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 23:51 от Rodiva

# 76
Лилс, честита да си.
Мид, безаварийно каране ти пожелавам.
Като, отивай на лекар, че ангините увреждат и сърцето.
Ние утре в Бергамо. Планирала съм изложбата на Караваджо. За пръв път са събрани 40 от картините му. Билети купих, сега търся и гид/коректор, които да ни разкаже по картините.
Вчера отчитам 30000 крачки, ама моите мъже излязоха лабави. Малкият си беше набелязал фешън магазини. Налага се да му сравнявам цени с тези в САЩ.
Иначе хората си купуват от тук дрехи...аз купих книги.

# 77
  • гр.София
Добро утро ☕
Лили, жива и здрава да си 🎂
Карзче, бързо да ти мине🤗
Тит, браво! Голямо ходене е било🙂
Родива, уникални снимки, много е красиво, не ни жали, пускай снимки 😘
Мони, онзи ден платих тока в София при сина ми, нямаше промяна, отоплението е на парно обаче.
Аялче, всичко ще е наред, ще се забавлява девойката 🛤️
Вчера много хубав ден, надявам се и днес 🙂
Сега фитнес, чакам щерката от училище и отиваме към Мюнхен с приятели, те на кино, ние на шопинг😎
Снощи бяхме в едно заведение да хапнем, много ми хареса, порциите огромни и всичко беше супер вкусно, десерта който ядох беше кайзершмарн, дано правилно го пиша 😁 беше мноооого вкусен.
Днес поне не вали, само духа 💨
Хубав ден момичета 🤗

# 78
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Родива, прекрасни снимки.
Деси, добре звучи планът ти за днес.
Титина, имала си приятна разходка.
При мен нищо ново...
Събуди ме МЦ преди 7, можех да полежа още...
Вече си направих кафе и сядам.
Два дни почива Митето, днес ще учи и пише домашни.
Марти е на урок по немски.
Къщата се нуждае от оправяне, но няма да е днес.
Хубав петък!

# 79
  • София
Добро утро!
Мид, честита книжка и безаварийно!
Лили, бъди здрава, щастлива и ти пожелавам много хубави пътешествия с новата колица!
Карзче, оправяй се!
Този кайзершмархен или както там се казва ми е мерак да го опитам.
Хубави снимки видях.
Хубав ден!

# 80
  • Бургас
Добро утро банда!
Благодаря ви за подкрепата!
Следобед съм при личната. Днес съм малко по-добре и мисля, че ще мога да се завлека да ме погледне.

Лилс,честита да си! Здрава и щастлива!
Родива,жестоки кончета! 😍 Голяма красота,тази Италия!

# 81
Добро утро на св. Петък!

Аз, както всички разбраха, довечера съм на женска вечеринка,  та се надявам денят да мине тихо и кротко. Следобед съм на обучение,  та има надежда 😬

Спокоен ден, банда!

# 82
  • Germany
Добро утро!
Деси, свекърва ми е на ток. Не ни послуша навремето, да не купува жилище без ТЕЦ и сега бере ядове.
Ние май няма да се събираме утре за рожденият ми ден, защото едното детенце подкашля, мъжа в другото семейство подсмърча... Ще чакам децата и мъжа ми да ме водят на ресторант Simple Smile Нещо хич нямам настроение за празнуване.

# 83
  • Бургас
Добро утро!

Мони, утре като те грабне еуфорията, честитки, някой изненадващ подарък и ще ти се оправи настроението.

Всеки, който има някакви снимки, моля да не ги стиска за себе си Simple Smile

Карз, дано вървиш към оздравяване вече!

Спокоен да е денят ви!

# 84
Ех, Боби, с твоята професия бива да спазваш малко самоуважение и дискретност, още повече, че лесно можеш да бъдеш разпозната, заради малкото населено място.

Мони, утре ще ти се оправи настроението ♡

# 85
  • София
Прекрасен петък и от мен!
И на мен за красота снощи ми дойде МЦ. 😀
Деси, и на мен ми се иска пак в Мюнхен. Обожавам го този град. Имаме план за там за май месец. Дано се случи.
Доживях иначе днес по път да видя тук и мъгла.
Скрит текст:

По-късно ако успеем да влезем може да има и ламборджинита. 😊

Последна редакция: пт, 03 фев 2023, 21:29 от Rodiva

# 86
  • при моите деца .....
Привет!
Прекланям се пред труда на началните учителки.
Без да омаловажавам труда на останалите колеги, трудът на началните и резултатите от него са важни за по-нататъшното развитие.
В началото на писането днес -  дори се ядосвах на всяка грозна дума и неправилно свързване....
После станах по-търпелива.
А следобед продължаваме.... с математика....
Останалото по български - утре...
Иска ми се да отделя поне час за четене на книга....
Лин, знам, че съм разпознаваема. Общувам и пиша във форума с наивната вяра, че едва ли съм толкова интересна на някой, та чак да проследява постовете ми.
Във ФБ е различно, там имам доста ученици. Тук го приемам повече като "лично" пространство. Доколкото е лично пространството в публичен форум.
Приятен следобед!

Последна редакция: пт, 03 фев 2023, 13:35 от * Боби *

# 87
  • Бургас
Да дам отчет!
Минах през личната. Уплаши се жената,като ми видя гърлото 😂 Изписа ми силен АБ и вече го започнах. Но докато отида о се върна,много се  изморих. Все едно съм кОпала 😔
Сега съм се завила,че се намръзнах.

# 88
  • Варна
Карзче, почивай сега!

# 89
Здравейте, успяхме днес да облечем абитуриента с едно влизане в Андрюс.Много съм доволна😀 Той знаеше какво иска, и взехме всичко нужно.Остана още една риза за изпращането, и обувките да си вземе във вторник.Сега остава мама и кака да се нагласят.🥰

Общи условия

Активация на акаунт