Искам да кажа... (203) през Февруари 2023

• 46 449
  • 848
  •   1
Отговори
# 90
  • при моите деца .....
Карзче, започвай АБ, почивай и след 3 приема съм сигурна, че ще усетиш подобрение.
Савина, браво! Скоро и ти да се похвалиш с тоалет.
Аз дори не съм мислила какво да бъде.

# 91
  • Ямбол
Привет!

Благодаря ви за хубавите пожелания, дано всички ми се случат.

Като стана дума за бал, догодина ме чака и това. Плюс завършване на студента, плюс юбиляр, плюс кандидатстване на малката. Ужас. Добре че съм над нещата и не му треперя много за организации и тоалети. Първо да дойде лятото и да си почина едно хубаво.

Хубава вечер и прекрасен уикенд ви желая!

# 92
Всеки, който има някакви снимки, моля да не ги стиска за себе си Simple Smile

Аз мога да предложа един Базел. Толкова убийствено спокоен град, че ти иде да се гръмнеш. Но пък каква върховна шоколадова торта ядох и много хубави шоколадови пралини купих.
Скрит текст:

Rodiva, много хубави снимки. А, бе, на италианците всичко им е хубаво, и колите, и храната , и кафето, даже и мъже хубави се намират. Sunglasses  Ферарито от първата снимки много би ми отивало на мен. Преди много години бях на представянето на най-новите модели на Фолксваген Груп, много бях впечатлена от презентациите на Ламборгини и Бугати.Heart Eyes
Лилс, да си жива и здрава! И много късмет и винаги да си заобиколена от готини хора!
Мид, честито и безаварийно!

Вчера гледах Вавилон, много гнусни гледки имаше и след 3 часа не разбрах какво точно иска да покаже автора. Преди това пък посетихме нов италиански ресторант, ама със собственици турци и ньоките куатро формаджи , които си поръчах, вместо с горгонзола пристигнаха с бяло саламурено сирена. Unamused Много гаден вкус имаше нещото и не го ядох. Пицата също нищо общо нямаше с италианска пица. Не знам като не разбираш от италианска кухня, какво се мъчиш да отваряш италиански ресторант.

И да не е само мрънкане да се похваля, че ни подариха много хубав домашен ягодов ликьор. Heart
А и поръчах подарък за рождения ден на Леа, едни много готини детски барабани, не съм сигурна дали родителите ѝ ще са ентусиазирани от подаръка , но на нея много ще ѝ харесат, сигурна съм. Grin

# 93
Няма да са доволни Ем, но ще си на-любимата леля в очите на детето.
Карз, почивай и остави на момчетата у вас да те поглезят.
Браво, Савина! За официални поводи препоръчвам Асос. Имат модели за всеки  вкус и повод, на не толкова високи цени.

Последна редакция: пт, 03 фев 2023, 21:27 от tuty

# 94
  • на Мелмак
Савина, браво!
Карзче, почивай!
Сега от Тит чакаме снимки Heart Eyes

# 95
  • Бургас
Ем, най-много учтиво да ги оставят у вас, за да има с какво да си играе детето, когато ви идва на гости.

Карз, взела си мерки, така че до понеделник ще си пушка.

Савина, браво. Да видим сега мама и кака дали ще са така експедитивни.

# 96
Благодаря, момичета!❤️ Аз имам една рокля всъщност, но трябва да я занеса на шивачката.Обувки и горно, като сако нямам.Щерката ще търси рокля и обувки.Това са хубави поводи, добре, че ги има! По нататък ще показвам и снимки.

# 97
Ем, любима лелче, да си жива и здрава, тъпкано ще ти го върнат родителите на Леа. Simple Smile
Лиле, тежка програма ще имате другата година. А, може и някой екстра празник да се планува.... кой знае...
Савина, успех със следващата мисия.
Карзче, да усетиш много скоро позитиви от лечението.

# 98
Ако някой беше подарил барабани на децата като малки втори път вкъщи нямаше да дойде 😆😆😆
Обаче имах подготвена тактика. Щях да питам децата дали вътре в тях има нещо Whistling

Лили, не помня писах ли, честитих ли, ако ли не пак - здрава и щастлива да си 🍀

Карз, какво означава по-добре ми е, ще отида на лекар. Трябваше още в началото да отидеш. Недей неглижира здравето си така.
Бързо да оздравяваш.

Савина, браво. Ще чакам и аз снимки.

# 99
  • София
Чао, рагаце! 🥰
Сави, браво за покупките! Ще очакваме и вашите тоалети в последствие. 😊
Болоня, определено не е много моя град. Добре, че не му заложихме повече дни. Прекалено претъпкано с народ. Тук трудно се усеща типичния италиански стил, но все пак в града има много история.
Прилагам снимков материал. Току що отметнах и чекирането. Свършиииии.
Скрит текст:

Преди години баща ми искаше да подарява барабани на малкия за негов рожден ден. Любезно му обясних, че подаръка му ще се използва само в тях ако бъде подарен. Отказа се доста бързо. 😊

Последна редакция: пт, 03 фев 2023, 22:04 от Rodiva

# 100
  • гр.София
Добро утро ☕
Работна съм, вие спинкайте 😁
Родива, благодаря за порцията красоти 🤗
Савина, браво!
Карзче, скоро да си пушка 😘
Ем, Тути, Ети, Мари, Руми, Селесте 🤗
Вчера голямо ходене по магазините му ударихме след като оставихме момичета на кино😎
Взех си нови очила и малко бельо 😁
Хубав ден момичета 🤗

# 101
Добро утро.
Деси, лека работа.
Родива,  благодаря за снимките.  Надявам се да посетя Италия тази година.
Пожелавам ви хубав ден.

# 102
Добро утро и от мен.
Деси, съпричастна съм с теб, ще поработя и аз днес.
Хубав ден, момичета!

# 103
  • Бургас
Добро утро!
Родива,как само ме разсъни с тез Дзверове 😍 Разкошни снимки!
Руми,два дни не можех да стана от леглото. Цялото тяло ме болеше,нон стопс 39'5 температура. Така е,докато не ми избие гнойта. Знам си аз,че сливиците са ми слабото място. Не бях боледувала от 15 че и повече години. Надявам се,скоро да не се повтори
Сега съм по-добре. Пия АБ, още нямам апетит. Не съм яла нищо два дни. Само вчера половин печен картоф. Ама никакъв вкус не усетих
Тъкмо и кантара ще ме зарадва 😂
Благодаря ви, момичета,че ме мислите! ❤️
Моите деца имаха и още имат - акустична и електрическа китара и акордеон, малък детски,истински. Колко концерти съм изслушала 😂 за барабани използваха тенджерите и черпаците 😂

# 104
  • при моите деца .....
Добро утро!
Снощи легнахме късно, след 1, но се събудих преди 7.
При нас вали сняг....
Хубава е гледката през прозореца.
Ще излизам на кафе с приятелки....
Домашни с Митето....
Вече въртя перална.
Приятна събота!

Общи условия

Активация на акаунт