Искам да кажа... (203) през Февруари 2023

• 46 310
  • 848
  •   1
Отговори
# 795
  • Canada
Добро утро!

Селесте, чудесни сте! Вие също, Боби

Руми, ще изчакам да ни припомниш и останалите рокли 😁

Етти, не те оставят да скучаеш 😏

Никитка, няма незабелязани тук, само някои сме по редовни 😁 В тази връзка Айяла да се яви да каже как мина пътешествието на девойката й.

Онзи ден се прибираме от пазар с ММ, детето беше останало у дома. Гледа ме и пита - ти какво си си правила на лицето, младееш 😂😂😂 Не знам като комплимент ли да го приемам 😁

# 796
  • Germany
Добро утро!
Свърши ваканцията и от днес пак ставане в 6.30. На големият му отпадат няколко часа днес и реши да си спести целият ден, защото утре има важно класно и трябва да учи. Малкият беше сърдит на целият свят сутринта, защото ваканцята била кратка Simple Smile Вчера опаковахме разни чаши и сервизи и се отчаях колко много багаж за събиране имаме.
Хубава и спокойна седмица на всички!

# 797
Видях Марти и Митака.
Очичките на рожденика светеха, доволен изглежда, и щастлив!
Аз се боря с инстаграм и след малко трябва да се приготвям за работа.

# 798
  • Бургас
Ние чакаме пред кабинета личната.Има около 8000 човека и ще минем в сряда. Има някакви бактерии, които са излезли ,но не мога да разбера какви са. Сега,ако каже 10 АБ и баба и хваща рейса от Пл

# 799
  • Бургас
Лина, да не сте при нашата ЛЛ, Димитрова? Само там съм виждала такъв наплив. Дано ви се размине АБ.

Ети, дано новият човек е точният човек, а не поредният.

Ние направихме с майка сутрешната разходка до Морската и обратно, много добре се получи. Като за първи ден малко като народна песен се носехме, но от утре ще сме по-бързички. Следобед съм на онлайн род.среща заради новата платформа "Дигитална раница", на която не разбрах кое точно ѝ е новото, после на театър. ММ аха да пита пак ли и го успокоих, че е последно за този месец Simple Smile

# 800
  • Бургас
Не, при Дюлгерова в трета сме.

Допълвам се: преносител е на скарлатина. Сега ще пие АБ и ще си седи у нас. Ние не сме опасни.
Баба и, да е жива и здрава, ще дойде още днес. Далечната, да не решите,че е близката.

Последна редакция: пн, 27 фев 2023, 14:20 от lina_bs

# 801
С този курс съвсем ви изпуснах, но така още няколко дни.
Лина, бързо да оздравява болната, а баба и да е жива и здрава , да покрива дупките.
Мони, купи си няколко големи, пластмасови бина и бързо ще пренесеш багажа

# 802
  • София
Линче, дано се оправя бързо. Добре, че са бабите. Трябва да се кътат, докато искат и могат да помогат, че сме за никъде без тях. Purple Heart
Моята свекърва пък днес по спешност приета в болница, заради високо кръвно.
Майка ми ще я приемат в дома другата седмица.
В работата някакви кофти проблеми с клиенти.
Само тревожни мисли днес при мен...

# 803
  • Germany
Лина, лекаря ли ви каза, че детето трябва да си стои вкъщи 10дни? Тук е 24 часа от 1вият прием на Пеницилин. След това се счита, че не си заразен. Аз моите си ги държах по 2-3 дни, но реално още на другият ден имаха чувствително подобрение, а твоето момиче е без симтоми и ми се струва лудост да стои 10 дни затворена вкъщи.

# 804
  • Бургас
10 дни няма да седи затворена. Ще пие 7 дни АБ и няма да ходи на училище. Баба и ще я гледа,защото аз вече не мога да работя от в къщи.

# 805
Лина, да мине бързо.
Родива, стискам палци всичко да се нареди в положителна посока.
Фонсе, издай тайната, моля те.
Ети, да се задържи новото момиче и да се харесате!
Хубава вечер, момичета!

Последна редакция: вт, 28 фев 2023, 06:49 от mariat

# 806
  • Бургас
Лин,бързо да й минава! Да е здрава бабата,че ви помага!
Родива,да отминава лошата серия при вас!
Ети,да случиш на читава работничка!

Нашия даскал,днес е изгонил 5 деца, неизвинени отсъствия. Моя не го е закачал! Тоя е изперкал! Явно е в критическата!

# 807
Много динамичен ден имах! Прибрах се, вечерях и с червено винце гледам Хелс кичън.
На италианска вълна сме, утре ще правим фетучини Алфредо.

# 808
  • при моите деца .....
Добро утро!
Не спах добре....
Бях с аларма за 3.30 да изпратя ММ, събудих се в 2.30.... после се въртях и дремех, но не си доспах....
Май прекалих снощи с виното, боли ме глава, разболявам се и кашлям...
Не трудно ще избутам днешния ден....
Спорен последен ден на февруари!

# 809
  • На брега на реката
Добро утро!

Новинка, и аз гледам Хелса, но мисля от довечера да го пропускам или поне да не го доглеждам, че сутрин едва ставам. Ей на и сега ми спи душата!

Ети, дано новия човек, да е правилния!

Селесте, лекинко завиждам за разходката, а и никога не съм ходила в морките градини нито в Бургас, нито във Варна! Да имате все хубаво време!

Лина, много неприятно. Бързо да се оправи!

Роди, има и такива дни. Hug

Фонсче, пу, пу,пу, да не ти е уроки! Да не би да е в резултат от прочетено в книгата? Аз, така и не намирам време да я дочета!

Не мога да повярвам, че минаха 2 месеца от годината.

Хубав ден, момичета!

Последна редакция: вт, 28 фев 2023, 06:25 от Бубoлина

Общи условия

Активация на акаунт