Искам да кажа... (203) през Февруари 2023

• 46 310
  • 848
  •   1
Отговори
# 810
  • Бургас
Добро утро!

# 811
Добро утро!

Днес съм на очен и първо трябва да отида до ЛЛ. И да купя мареници. Сетила се Мара...

Крива съм.

Спокоен ден, банда!

# 812
И аз ще купувам мартеници после,преди или след като взема Синеочка. 😁 Ами не съм излизала тези дни,какво да се прави.
Видях Мартичко,много щастлив изглежда. 🥰 И две каки видях на снимката. 😋
Боби и дечица-както винаги усмихнати и слънчеви.
Родива,завидях за Хисаря! Ходи ми се и на мен. Дребната пък иска да ходим в къщата на Левски. В ДГ са им разказвали и е много впечатлена. ❤
Бубе,аз без да гледам нищо снощи,легнах в 1 и едва гледам. ММ спи след нощна,май и аз ще придремя. 😁
Лин,дано така да мине скарлатината без симптоми.
Хубав ден!

# 813
  • гр.София
Добро утро ☕
Много спя, ужас! Няма да ми стигне деня за всички задачи и срещи 😁
Тая година пропускам хелс китчън, с това ранно ставане за работа не мога, после трябва да връщам на запис..
Сега кафе, фитнес, после до куриерите да върна една кафемелачка, много едро мели, уж пише еспресо, ама е минала покрай него 😁
После среща с приятелки, пазар и една друга мома трябва да дойде до нас да и сканиран документи, ММ ще е много възмутен, че го няма в плановете, ще си почива от мен 😘
Хубав ден момичета 🤗

# 814
  • Canada
Добро утро!

Мари, Бубе, отчасти и книгата е "виновна". Нанесох някои корекции в рутината ми също - хранене най-късно до 19ч., електронни устройства до 22ч., вечер пия колаген заради глицина в него, рядко пропускам масаж с гуа ша-то и най-важното - наспивам се 😁 Козметика ползвам на две мацки с натурални и ядливи съставки.

Хич не ми е работно, и така за пореден ден 😁

Да оздравяват болните!

# 815
  • Бургас
Добро утро!

Лина, безсимптомно да е до края!

Але, Ени, ако няма да ги пращате на някого, съвсем навреме сте с мартениците. Аз сега се усетих, че нямам за Марти, та ще трябва да се завъртя покрай сергиите по-късно.

Родива, днес ти пожелавам един по-спокоен ден и нещата да започнат да се подреждат по най-добрия възможен начин.

Бубе, с удоволствие бих се разходила с теб в нашата Морска. Лятото, на път за морето...

Сънииии, къде сиии?

Днес пропуснахме разходката, че духа гаден вятър.
А как ми се спи. Снощи пак след 12 ч си легнах, вече няколко вечери се будя и се въртя в леглото, а няма нещо, което да ме тревожи, да мисля и да премислям.

# 816
  • дядовата ръкавичка
Попрочитам ви  Hug
И греещото слънчице Марти видях Heart.

Фонсе, благодаря, че ни мислиш Hug
Девойката е изкарала много добре, макар и сама. Доста интензивно, всеки ден в различен град от Бари към Милано. По 20 км ходене на ден. Само на кисело мляко и ябълки, че е с брекети и нямало как да ги почиства, ама според мен я е било срам да седне сама в заведение. Харесала е всичко в Италия, без Бари Simple Smile

Иначе нашата сага продължава, мислете ни с добро Hug.

Бъдете здрави, момичета!

# 817
Ще те мисля, Айяла.
Деси, като разбрах, че наборка на 45 години са я сложили в отбора на старите ( в кухнята на ада) и смених канала. Wink
Фонсе, благодаря за споделеното.

# 818
Много сте тихи. 🧐
Купихте ли мартеници?! 😆 Аз купих. Сигурно ще видя някой,за който няма да съм купила и предвидила,ноо ще купувам в движение. 🤪
Айяла,мисля ви! 🍀
Хапнахме,сега ми се доспа. Днес както мислех да дремна,така ми излезе работа и цял ден.. За това днес-рано в леглото.

# 819
  • Бургас
Днес ми беше напрегнат ден.
Искам да си взема душ и да се загнездя в кревата.
Спи ми се.
Снощи се стреснах от съня,който сънувах в 3ч и не спах добре после.
Дано тази нощ спя.

# 820
Днес ми беше напрегнат ден.- Имах, а и още имам главоболие.
Искам да си взема душ и да се загнездя в кревата. Чакам по халат в хола, защото щерката ме е изпреварила и вече е в банята.
Спи ми се. Та две не виждам.
Дано тази нощ спя. Пожелавам го на всички, включително и на мен!

# 821
  • Бургас
Ха,дано,Мари!

# 822
  • Бургас
Ени, купих Simple Smile Някаква с човече Майнкрафт, по стара българска традиция Joy Кварталното читалище всяка година украсява дръвчета в парка ни с мартенички и понеже тази година и градината на Марти ще се включи в инициативата, купих и една истинска хубава мартеница от вълна.

Айяла, радвам се, че щерката не се отказа и си направи пътешествието, макар и сама. Браво на нея, смел ход!

И на мен днес ми спряха тока. ММ се прибра сега с някакво ново вино, но не мога дa го пробвам, че съвсем ще ми се доспи, а имам още доста работа.

# 823
  • при моите деца .....
Привет!
Много съм изморена, но и отпаднала, болнава....
Мога да заспя на мига, но чакам 1 перална и Марти да се прибере от танци.
Аз купих мартеници Митето да подари на съучениците си и на госпожите.
Аз да подаря, но дори не съм избрала специални за децата, все тичам.... Плащах сметки...
Хубава вечер!

# 824
  • на Мелмак
Купих мартеници вчера, и аз сигурно някой ще съм пропуснала.
Пожелавам на всички спокоен и здрав сън Hug
Случайно пих бира с близка позната, разтоварих се, тя е много неангажиращ човек и лафът с нея се лее.
Успях да намеря и поръчам лекарство на щерката, което издирвам от миналата седмица.
Уредих сбирка на 3 семейства, да се повеселим.
Яденето, което днес направих в Инстант пот - а за три минути под налягане, много се одобри. Даже било по-хубаво от преди. Имам поръчка за две други ястия от децата, доволна съм Simple Smile
Айяла, мисля, стискам палци, каквото ти е нужно.
Боби, пресечи го навреме Hug
Селесте, работата няма да избяга Wink

Общи условия

Активация на акаунт