Искам да кажа... (203) през Февруари 2023

• 46 458
  • 848
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро. Не знам от колко време не съм се будила след 8 часа сутринта. Много добре ми дойде. Желанието за сняг ми мина. Simple Smile

# 136
  • на Мелмак
Лято, крема е на Есте Лаудер.

# 137
  • Germany
Добро утро!
Всички спят, аз пия кафе на спокойствие. Отказахме се от кръчма снощи и си поръчахме бургери от едно ново място. Бяха много добри, определено ще повторим. Бях си поръчала нов пръстен от мъжа ми и децата, но ме изненадаха и с нов парфюм. Успяхме и билети за Бродуей да си купим, на сравнително прилична цена, та и това за подарък го броя. Доволна съм Simple Smile
Боби, завиждам ви за снега Simple Smile
Имам питане към живеещите в София. Може ли да ми препоръчате заведение, което има доставка и след 24.00? Големият пристига с приятели в 23.00 и понеже няма кой да се занимава да им пазарува/готви, най лесно ще е да си поръчат. Звънях вчера на Уго и казаха, че доставят до 3.00, но ми се иска поне още една опция да имат.
Хубава неделя на всички!

# 138
Добро утро, наистина зима е вече.Снощи бяхме на кино, хубав екшън с Джейсън Стейтъм, не бях ходила от една година на кино.Сега готвене, чистене, и танци следобяд.Сетих се, че трябва да купувам скоро мартеници.Хубав ден:heart:

# 139
  • Бургас
Добро утро!

Аз последвах на Лина светлия пример Wink и вече имам поръчани мартеници. Снощи загледах и китките за 8-и март. Иначе в Лидл вече са заредили с мартенички, гледам, че при нас и на площада започват да излизат сергиите.

Мони, пръстен ще видим ли? Simple Smile

Родива, добре са ви посрещнали приятелите.

На детски рожден ден съм аз по обед, преди и след това ще съм работна.

Хубава неделя, момичета!

# 140
  • някъде ... тук ...
Мони, здрава да си!
Вчера бях зарязала тел-а цял ден.
Ние попътувахме по разни поводи. Вчера правихме Трифон и Петльовден с приятели на село. Снощи като заваля снегът, стана приказка....
Сутринта беше, и още е така
Скрит текст:

# 141
Добър ден!

Аз рано станах, ама до сега шетах. Една пералня прострях, изчистих етажа, котела,  колите от сняг. Мариновах се с масла, направих си гел от ленено семе и спря водата 😆 Сега ще изчистя кухнята, ще хапна и ще си се мариноваю докато мога да се изкъпя. Няма да готвя, мама ни покани ня гости.

# 142
И аз се събудих с желание за готвене.
Една крем супа се вари и макарони за детето, като стане;)
Направих си кафе и поддържам огъня, че не е за излизане навън.
Ели, много хубаво е!
При Боби е готово за пързаляне с шейни.

# 143
  • Бургас
Аз не се събудих с желание за готвене. В този живот едва ли ще ми се случи Wink
Селесте ,аз за 8 март не купувам китки.Ще взема меденки, от онази сладкарница, която ти пратих
За мъже сте говорили вчера...Моя ходи по почивки, на разходки, ремонти прави ако му кажа,децата гледа...Даже сега търси сняг около Бургас да водим децата. Накратко случих на мъж, той на жена-не успя!
Какво харесват 8 годишните момчета,че малката е канена на РД,пък аз само момичешките неща знам ?

# 144
Тути, и аз така 🙂
Крем супа и манастирска супа леща.
Сега чакам крутоните и съм готова.

Установих, че пак пропускам постове 🙄

Мони, честита да си, със закъснение 🌷

Кьорава снежинка няма при нас, дано така и да си остане 😆

# 145
  • Germany

Мони, пръстен ще видим ли? Simple Smile

Малко нескопосана снимка, но това успях да сътворя сама.

# 146
  • при моите деца .....
Тути, позна. Чудесно е за пързалка. Ходихме семейно. После на обяд у свекървата.
Лина, и аз никога няма да се събудя с желание да готвя 🤪
Ето няколко снимки

# 147
  • Бургас
Мони, страхотен е, със здраве да си го носиш.

Лина, купи някое Лего, това май на всички се харесва. По Коледа се показваха едни мешки тук за по 20-25 лв от спортдепо, много хубави. В краен случай ваучер за Ориндж.

# 148
  • Canada
А ние до Орлово око се катерихме 😁 После из Ягодинската пещера бродихме. Впечатлена съм. Родопите са просто магични 🤩❤

Мари да не гледа, положението е сбогом чиста съвест 😁

# 149
Хапвай, Фонс, веднъж се живее 😁
Страхотно място! Наслаждавайте се!

Боби, забавно да ви е.

И при нас се опитва да вали. Пфу

Общи условия

Активация на акаунт