Нашите цветя - обща тема 19

• 39 199
  • 763
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Знаете ли от къде в София мога да си купя бугенвилия в момемнта?

На цветната борса на Димитър Петков, ако са ги изкарали за продажба вече.
Мисля, че и в Лилдл скоро ще пуснат Бугенвелии.

# 586
Сега им е сезон. Не знам в София къде има,  палм центъра в Пловдив предлагаха с доставка минали години. Ех че няма как аз да ви пращам. Моите даже вече цъфтят, но не са много зелени затова не ги снимам.

# 587
Ще се разходя утре до Димитър Петков, тъкмо искам и бели сакъзчета ако има вече, че два пъти ходих и все нямаха.

# 588
  • София
Ето Олеандъра от Била, който купих днес:

Извинявам се за лошото качество на снимката, но сега снимах. Simple Smile
Добър екземпляр е. С 4 растения в саксията. Цветът е неизвестен. Може би розов. И от персонала не знаеха, а касиерката дори не знаеше какво цвете е Олеандър/Зокум.

Последна редакция: нд, 09 апр 2023, 22:45 от Amiamo

# 589
От 6 само един купих и също не знаех какъв цвят ще е. От резниците не помня кои се вкорениха. Бяха розов, червен и червен кичест. Това расте по паркове и градини иначе искам и жълт.

# 590
На мен ми дадоха 2 резника,но не се хванаха. 🥺 Много искам да си имам такова цвете,но и Била нямам. 😃 Ще разпитам пак за някой резник. Пробвах и директно в пръст,и във вода,не стана.
Честит празник и от мен! ❤💐 И аз и девойката ми бяхме именячки,а след няколко минути ще имам и рд. Нямам нови снимки,освен на градински растения,така че:

# 591
Честита да си, Ени! Ако можех бих ти подарила всичките цветя на света! Бъди здрава и щастлива!

# 592
Под нас има магазинче за цветя, представете си какво е изкушението Satisfied Има Бугенвилия.Тя как се отглежда? Много я харесвам и винаги я свързвам с любимата ми Гърция Heart Eyes Дали ще издържи горещината при мен? Мога да я гледам на източна или западна тераса.

# 593
Магнии,много мило ми стана от поста ти! 😘❤ Много ти благодаря!
Черпя ви:

И се хваля с нови подаръци:

# 594
  • София
Ени, честита и благословена бъди!
Орхидеята е разкошна! Да те радва с много цвят!

# 595
  • Мадрид / София
Ени, честито!

# 596
Момичета, майка ми ми е взела днес една бугенвилия мъничка, но нещо омърлушена ми се вижда. Дали не е мръзнала?

# 597
  • София
Почвата сякаш е суха, Бугенвелиите обичат често поливане.

# 598
Почвата сякаш е суха, Бугенвелиите обичат често поливане.
Не и през зимата. Лятото в жегите се полива обилно. Но още не е толкова топло, по-добре да е засушена отколкото преполята. Като започне да изкарва нови листенца може и да се тори.
Под нас има магазинче за цветя, представете си какво е изкушението Satisfied Има Бугенвилия.Тя как се отглежда? Много я харесвам и винаги я свързвам с любимата ми Гърция Heart Eyes Дали ще издържи горещината при мен? Мога да я гледам на източна или западна тераса.
Точно много жега обичат. Купувай смело!

# 599
  • София
Моите Бугенвелии ги поливах зимата, защото изсъхва растението. Така преди загубих две Бугенвелии.

Общи условия

Активация на акаунт