Парфюмни размисли и страсти - 281 февруари 2023 г.

• 63 854
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
  • The Evergreen State
Е, и?

# 616
По-скоро ясно изразен расизъм в този коментар виждам, отколкото политкоректност в рекламата.

За да не е спам, може ли да помоля за мнение относно Mmmm.. на Juliet has a gun? Получих го от размяна и още се двуомя дали да го запазя, едвам едвам го усещам, освен ако не се залея с него.

# 617
Съгласна с Dewi D. Самата реклама... какво да ви кажа - лично за мен, скъпите марки ( луксозни стоки, автомобили, парфюми,дрехи) някак в рекламите си залагат на грабваща музика,не толкова на кинематографичен "уау". И тук нещата стоят така...

Последна редакция: вт, 21 фев 2023, 23:25 от rocktoberry

# 618
  • Бургас
Mmmm.. на Juliet has a gun аз не бих го запазила.Разредена версия на Хипнотик пойзън е.

# 619
Съгласна донякъде с Dewi D. Самата реклама... какво да ви кажа - лично за мен, скъпите марки ( луксозни стоки, автомобили, парфюми,дрехи) някак в рекламите си залагат на грабваща музика,не толкова на кинематографичен "уау". И тук нещата стоят така...

Точно така, виждам че навсякъде се залага на едно и също и става досадно.

А коментарът на Ева за расизъм е много първосигнален.

# 620
точно гледах рекламата на новия Килиън и ми направи впечатление колко в смотан. Помня, че на sacred wood беше по интересна. освен красиви момичета, друго не виждам, не схващам коя е целевата аудитория

# 621
Не мисля че са улучили есенцията на парфюма с рекламата. Готина е, но щеше да отива на друг парфюм повече. Това ми напомня на рекламата на Poison Girl (Dior).
Това е реклама за по-игрив парфюм, Коко Мадмоазел ми е префърцунена отличничка в университет с класически стил или млада бизнес дама-перфекционист, не party girl хаха

# 622
  • The Evergreen State
Не искам да споря, въпрос на вкус е всичко и разбирания.
Коригирам си малко мнението. За мен рекламата с новото лице внася свежест и нов поглед върху парфюма, струва ми се и по-достъпна за младите фенове на Шанел (Нямам нищо против Кийра, рекламите с нея бяха също хубави).

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 01:48 от Athena

# 623
би било хубаво да включва поне една съставка според мен, една реклама на парфюм, поне да схвана на какво ще мирише, това клипче може да завърши с който и да е аромат от модерните дизайнерски аромати, а говорим за Шанел, уж символ на лукс и ексклузивност.
мисля, че с тази черна мацка има мегдан да направят нещо по интересно.

# 624
Точно тази мацка предразполага към по- друг тип парфюм като например Libre YSL. Coco Mademoiselle е класика, за какво трябва да се модернизира, не виждам смисъл. Рекламите с Кийра Найтли (моя любимка) отразяваха перфектно духа на парфюма, но е ясно, че не може да го рекламира вечно...

# 625
Много е красива мацката от рекламата.😍

# 626
Никога, ама никога не бих предположила, че това е реклама на Коко Мадмоазел, ако трябваше да отгатна. Въобще не му подхожда, затова не ми и хареса.

# 627
Харесва ми новата реклама. Даже повече от самия парфюм.

# 628
Новата реклама ми харесва, но според мен изобщо не пасва на духа на Коко Мадмоазел, по-скоро би била подходяща например за Good girl на Каролина Ерера или пък за Скандал. Кийра Найтли ми е любимка в рекламата на Мадмоазелата.

# 629
Новата реклама ми харесва, но според мен изобщо не пасва на духа на Коко Мадмоазел

Това си помислих и аз, когато я гледах. Иначе е хубава.

Общи условия

Активация на акаунт