Парфюмни размисли и страсти - 281 февруари 2023 г.

• 64 521
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
Аз ако съм парфюм май ще съм Фантомас. Почти хубава, почти красива и бум пластмаса- твърдост и кривост някаква. Или Ани, но в обратния вариант- ванилия към остри борови игри и подправки. Аха да съм секси и блага, но не би.

# 436
Ако бях парфюм ли, щях да съм-La Belle Le Parfum JPG.

# 437
Момичета, докопах стария си Кашарел, Анаис. Искам басмена карирана рокля, слънце, почивен ден и да редя възглавнички и постилам твърди бели чаршафи. Многоо приятно ретро ми е.
Но няма и затова тъна в Ермес Twilly и работя. Simple Smile

# 438
Моята голяма любов е Donna на Luciano Soprani. За съжаление отдавна спрян. Кътам едни милилитри и ме е яд, че не се запасих достатъчно.

# 439

Чакам го да се стопли, за да отворя и вдишам. Дали ще е любов? Чувствам се като преди първа среща.
Честит празник на виното и любовта! ❤

# 440
  • София
Честит празник на всички! Любовта има неизброими лица и форми, така че за мен е без значение дали тя ще насочена към човек, домашен любимец, вино, парфюми или просто към света и неговите безкрайни проявления  Yellow Heart Purple Heart Green Heart
Пожелавам Ви с радост да посрещнете не само този хубав ден, но и всеки друг от календара, заредени с любов, настроение, вино и усмивка Wine Glass

Днес избрах един любим парфюм, който мисля, че мирише на щастие, любов, флирт и още нещо - Swiss Arabian Wajd

Усещам го позитивен, вкусен без да е гурме, има малко бонбонена роза, плодов, удобен, веднага ми дава закачка. Animal Heart Eyes Cat

На въпроса на rocktoberry и Dewi D - може би най-точно ме описва един спрян парфюм на DSQUARED²
 - Potion for men
/ https://www.fragrantica.com/perfume/DSQUARED2/Potion-12937.html
Скрит текст:

Защо него ли, може би защото е политкоректен, без особен блясък и открояващо присъствие, може и да откриеш нещо интересно, ако му дадеш шанс, но може и спокойно да се пропусне. Удобен за почти всички ситуаци, сравнително монотен и предивидм, няма изненади и амплитуди. Няма цитруси, няма плодове, но няма и нищо мрачно, мистериозно или тъмно, което да привлича. Не се учудвам, че го спряха, въпреки че е приятен и елегантен, топъл парфюм. Радвам се, че успях да си взема голяма бутилка, преди да изчезне напълно.

Парче: Brett Anderson - Brittle Heart

# 441
Ей,можех да го подаря на моя любим- звучи ми като него. Може би защото и двамата сте скорпиони ( ако не ме лъже паметта) Grinning
Аз не знам какъв парфюм съм.... още се търся Simple Smile

# 442
  • София
Скрит текст:
Ей,можех да го подаря на моя любим- звучи ми като него. Може би защото и двамата сте скорпиони ( ако не ме лъже паметта) Grinning
Аз не знам какъв парфюм съм.... още се търся Simple Smile

rocktoberry - да, за съжаление съм скорпион ScreamSatisfied
DSQUARED² Potion for men няма близък заместник, или поне аз не се сещам за такъв. Виждам че го сравняват с Terenzi  Lillipur Tiziana и поне на хартия звучат близки, но така ли е, нямам идея.

Не че има много общо с DSQUARED² Potion for men като нотки, но си мисля, че има голям шанс да му хареса Gisada Ambassador Men - тествайте го, наличен е по моловете/Дъглас, Бюти/. Споменавам го, защото при тестването на Gisada Ambassador Men усетих някакво сходно удобно чувство на мек ежедневен амбров парфюм, но тук е с изкусителна плодова закачка. Cupid Мангото в него е уникално съчетано, поне за мен де. Simple Smile
Скрит текст:

# 443
  • Бургас/Пз
Преди малко получих чакания Rose Velvet Givenchy - направо си е любов от първо помирисване ❤️❤️❤️

# 444
Ах, сигурна бях!
Честит и много любов с него.Revolving Hearts

Честити празници на любовта и виното! Бъдете здрави, влюбени и много щастливи!
Днес нося Италика аз.

# 445
  • София

Чакам го да се стопли, за да отворя и вдишам. Дали ще е любов? Чувствам се като преди първа среща.
Честит празник на виното и любовта! ❤
Може ли линк към парфюма?
Честит празник на всички!

# 446
Аз пък да се отчета за един симпатяга- Oriental mint на Phaedon. Търсех си мента и тютюн с идеята да постигна студена топлина или пък топъл студ. Така де- една среща по средата Simple Smile в интерес на истината е доста приятен, с автентична мента ( е,малко е зъбнопастова,но не натрапчиво), която отваря композицията. По-нататък се намесва сух и хладен (!!!) тютюн. На мен това извънредно много ми хареса, защото навсякъде тютюнът е топъл, сладък и не носи усещане за цигари,а за пури. Чудесен е тук и много добре се слива с ментата. За разкош се обаждат,без да се надвикват, някакви подправчици. Усещането е много гризливо ( търсех друга дума,но тази е точната). Парфюмът няма особено развитие извън официално декларираното,но то е напълно достатъчно. Та.... менюто за днес е двустепенно,но изцяло засищащо глада ми за оксиморон в бутилка.

# 447
И аз съм с нова парфюмна придобивка, Ex-Nihilo Oud Vendome, много мек и приятен ууд, олекотен и освежен от джинджифила, стои фино и меко, леко сладнее, но шафрана и тамяна го балансират. За пролетта, мисля, ще е много подходящ също.

# 448
  • София
Преди малко получих чакания Rose Velvet Givenchy - направо си е любов от първо помирисване ❤❤❤

И аз. Великолепен за мен. Благодаря, че ви има момичета и момчета! Насляпо, по ваши описания взех тази красота Irresistible Velvet Rose Givenchy и е новата ми парфюмна любов!

Последна редакция: вт, 14 фев 2023, 21:57 от Dona-Flor

# 449
  • на последния етаж
И аз го поръчах, получих и веднага напръсках. Но при мен е много нетраен - след няма и час не се усеща нищо. Sad

Общи условия

Активация на акаунт